2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 [唉唉]大家對台灣人 爆AC既做法點睇?_?
go

[疑難雜症] [唉唉]大家對台灣人 爆AC既做法點睇?_? [複製鏈接]

我自己好彩冇咩事..但身邊唔少FD都比人爆左..
有冇人研究過佢地 用咩方法=.=?

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

都是果招嫁la,密你/易野....網虫唔做野冇計....吞1到吞3都是e招~p~

kokolili 發表於 12-10-20 02:28 AM
都是果招嫁la,密你/易野....網虫唔做野冇計....吞1到吞3都是e招~p~

<-成日都比人撞我AC 好彩我有LOCK +改左PW=.=

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

牙魚啜啖你 發表於 12-10-20 02:32 AM

出名是咁嫁la xD密人/易野小心d吧~

牙魚啜啖你 發表於 12-10-19 11:40 PM
我自己好彩冇咩事..但身邊唔少FD都比人爆左..
有冇人研究過佢地 用咩方法=.=? ...

外 掛發達=SERVER保安易破= =

爆你乜野方法? 好簡單,
知道吞3 主機IP, P2P外連方式由天空轉TCP入主機,
一同其他人交易, 抄低對面一D野係主機掃自然可以讀到你交易資料,
有經驗就直搵你PW唔難, 畢竟PW係主機都係以英文顯示,
如果配備再好D, 係兩端連線干預,
你會自動OFF, ON慢D同改PW慢D, 連你AC都可以搶埋無視電話鎖

由天空CSM俾人破到七彩外 掛半日自由更新,
之後通訊鎖公司個SCSI俾人爆左次都只更新程式同BACKUP,
冇去改動NAS同落鎖方法, 已經係死線,
網 龍而家跟本就係消極解決方法,
真係唔知係佢地冇請人做SMIT, 定係真係廢過頭到而家都未知發生乜野事,
仲係相信一個鎖同唔好同人講AC同PW就萬能
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:53 AM , Processed in 0.029767 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存