2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 逍遙派@O@同同門你2班小學雞
go

[港服] 逍遙派@O@同同門你2班小學雞   [複製鏈接]

講下逍遙派先!~自己比人宣 宣完搵紫雨D人問我地魔塚幫唔幫! 我地去幫佢了解完 問佢係唔係同 飄雨同同門 有關佢話 冇關。。分清界線!我就做和事佬幫佢去傾傾完好啦!!! 自己1個扮撚到好撚和平既公會就串77話要滅淺水幫都算。。。幫佢傾完人地打佢一次唔打。。!!當佢地玩下。。點知DKAI 子當正有飄雨果班小學雞幫就串77。。又搵高登 同門 飄雨 去做門口狗守門。。!!!我魔塚先出人去攻你個傻KAI姐。。 自己冇實力又要反口冇齒。。唔該你反撚醒下先開POST 唔好講出來比人笑!!!吹撚到自己公會幾撚多勁人。所有天下第一都係D 0n9稱。。咁撚鐘意比埋個第一內工你地又睇下你有幾好揪。。!!多幾個同盟就串77一味擦D大幫鞋  搞好自己個幫會先出來吠啦。。放張女仔相 引狗公你就得。。!!!叫樂遊同我地傾叫唔好打你諗撚多左。。我最撚憎人見高8見低踩 仲要一D實力多冇見你係女仔幫下你點知你九唔搭8!!!!!!

到同門。 夜雨清風 你醒未呀?? 咁撚大個仔幾隻GAME都咁不知所謂仲係討論區既世界??開討論放幾隻狗仔係到吠就有用!? 慘到要係討論區收人? 你呢D招。。真係十年不變。。。500L 比多少少啦傻KAI你個臭名好紅。。唔洗克意去扮野 你估有人信你? 
過兒乂<<<呢幾年GAME 第一次用。。呢幾年玩開GAME都用一乂一 <<<<< 呢個名唔係比你個傻仔清風睇。。係要比睇POST既人知姐。。睇下我個名 係 HK SER 咁多年 既信用係點!!!比唔比番D野佢唔撚關你事。。個咩咩仙子呢。。。呢個跟本傻仔。。我就算DELE 本野。再 燒多500L比GAME買完再DELE 都唔洗諗住我比呢個傻仔。。所以呀傻仔清風。。你唔洗再借題發揮 幾隻GAME打到你豬西。。好彩呢隻GAME保護小學雞沖裝都冇用既話你仲生存到?。。唔係你一早又要流番係你既討論區世界!!! 加油啦。。傻豬︿。︿ 講送多你幾句。。似番個男人先好出來吠。。SOR 應該係講你似番個人先好出來扮人講野︿︿
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 嚴禁侮辱、粗言及人身攻擊字眼對待他人.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

WO 呢d咪霸氣囉 夜雨清風? 摺埋一二面啦

希索嘉  霸你條撚咩, 你識乜春丫, 柒頭!!  發表於 12-10-27 03:10 AM
希索嘉  霸你條撚咩, 你識乜春丫, 柒頭!!  發表於 12-10-27 03:10 AM

上討論區開埋呢d post有咩用,霸氣?
係網絡世界有霸氣有春用,出到街咪毒撚一條,
比個天下第1內功個名你有春用咩,g1d人係到笑緊個傻仔毒撚幫我地搵咁多錢

傻仔姐係傻仔。。個個人洗錢既地方都唔同 。。。你買衫? 睇電影 ?唱K飲酒? 咁佢地咪要多謝你0n9 佢地先搵到錢? 係網絡世界有霸氣有春用,出到街咪毒撚一條,!!又可以大家約出來見下邊個毒撚D 我又唔介意。。我成日搞公會活動。。聽過我地公會既都知。。我都唔介意請埋你出來睇下邊個毒撚D。。

衣食住行呢d必須既野你拎黎做比較?
見都唔洗見,見你用多錢玩隻game就知你係毒撚啦,

你出字之前諗下自己講咩先講野啦。。智商低我唔怪你。。。

玩game玩到你要上黎討論區開埋呢d post
我都唔覺得你智商有幾高

係網絡世界有霸氣有春用,出到街咪毒撚一條,!!又可以大家約出來見下邊個毒撚D 我又唔介意。。<<<<等你回應 出來見見比較下︿︿

打機打到要出黎見,你仲唔係小學雞,我唔係同你好熟咋wo,
不過你要見既我都冇所謂,入黎上水搵我

果然毒撚。。~再見~
比番個世界你︿︿

唔好回埋d冇意思既文啦,你又話要見我,而家比你見,你又唔回,咩意思先

Kasim3173 發表於 12-10-22 10:52 AM
玩game玩到你要上黎討論區開埋呢d post
我都唔覺得你智商有幾高

你真係好小朋友....比錢玩GAME 一個月搵幾千蚊過D 放晒落去玩 叫ON9
如果人地食餐飯都幾千蚊 放少少錢落去打機又算得D 咩?...

sk333 發表於 12-10-22 11:05 AM
你真係好小朋友....比錢玩GAME 一個月搵幾千蚊過D 放晒落去玩 叫ON9
如果人地食餐飯都幾千蚊 放少少錢落 ...

咁不如拎d錢捐左去啦,好過拎黎打機
你要係game到威既,冇問題,我會笑你lo

我又唔覺得係到開post有咩問題
點解x開帖你就話人得閒開帖
夜雨清風開左成2-3帖你又唔去佢帖話佢甘得閒開帖?
今次我支持魔塚
事實上今次事件係逍遙派牆頭草在先
開帖又係同門開帖在先

不過500兩唔比返人真係好仆街 呢點我唔應同x做法 人地係衰on9 但搵錢真係唔易 可能得黎救命用  應該比返人 唔係好多人會借呢件事抽水
但係我都睇唔過眼同門借呢件事 係甘開post  鬧魔塚都借d意打咩招人入會 甘對2kf 其他公會開帖唔公平 大家都係開一個帖 ( 甘又係既 同門一早係幫頻講到明: 要借今次事件借魔塚上位 )
版主可唔可以刪左同門扮哂鬧人 但實際係收人果d帖 真係好過份

Kasim3173 發表於 12-10-22 11:11 AM
咁不如拎d錢捐左去啦,好過拎黎打機
你要係game到威既,冇問題,我會笑你lo

你果然真係好小朋友...話明過D 人有錢.... 人地拎十萬打機 捐五十萬出來救濟人都得啦 兩樣野來嫁 唔係咩叫有錢喔
話你小朋友真係冇錯...諗D 野同小朋友一模一樣...
見你成日話人毒撚毒撚 其實成日張毒撚掛係嘴邊既人 只係驚人地話佢毒撚先O者....
人地都叫你出來睇下....反而你似個毒撚唔敢出去....其實邊個係毒撚?....

sk333 發表於 12-10-22 11:21 AM
你果然真係好小朋友...話明過D 人有錢.... 人地拎十萬打機 捐五十萬出來救濟人都得啦 兩樣野來嫁 唔係咩 ...

我冇話唔出wo..我咪話上水等lo,而家係佢唔回我,又要見,又唔回

大幫里面多流氓係人都知,搵大幫罩咋嘛.

好似我唐門護書活動入面都係咁,次次還書到最後既敵人唔係其他門派,多數都係自己友.

而且最最重點都係最大戈幾個幫既幫眾黎, 拿 , 你搶都算啦, 我冇比你搶到交到書你diu返我轉頭,嘩 ~ 公理何在?

咁事實上佢又真係成功左,我又真係冇最後算帳喎~ 因為我怕會連累到自己幫d人, 唉,郁d咁十幾人夾你,冇計傾

好心d npc見到開紅d人就主動打la
隻game真係無地方安全
好在死左無咩野jar
以前玩天堂,d npc都打紅人
都有安全區

火云邪神  天堂真係幾好玩的!!可惜bot橫行-.-  發表於 12-10-22 04:17 PM
火云邪神  D警衛廢既 爆白頂2隻a,a  發表於 12-10-22 04:17 PM

Alta活動勳章 笑傲無雙

強烈表示圍觀
睇下魔塚如何吠法。
500兩雞碎咁多,比佐都5覺官銀有少到。
開1-2個post回幾個貼 就叫沉醉討論世界。唔錯。雖然我都5介意。但係好明顯你諗野係有問題
閃水 傻仔一名 鑑定完畢。

宣完搵紫雨D人問我地魔塚幫唔幫!

= =唔好搞笑,係紫雨發左封無名既同盟信,令到我地幫主同你地個邊既紫雨同左盟~

e家就同你玩表明立場,我地企飄雨個邊既。

失左幫地,一樣可以得打得番黎,驚你班魔虫d咩,我呸!

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 08:39 PM , Processed in 0.105955 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存