2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 來看魔塚的狗骨幹真面目~
樓主: bunnyxiin520
go

[玩家公會] 來看魔塚的狗骨幹真面目~   [複製鏈接]

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

lun523 發表於 12-10-26 02:24 PM
一睇就知係人地唔理你~就話人假相呀~我就日日同佢傾計呀~

又一觀音派落黎神兵=]

笑左 樓上幾條友係到轉移線點
本身見到 個過兒欠缺表達能力 回覆都晒時間

但而家見到擺明係條友 係狗公
有人竟然係到癲倒是非
仲要扮晒野想踩低人 咩X痕

我真係估唔到d打手利害到玩曲線人身攻擊

我就唔知呢個 "凝月"  係扮女仔 定 真係女仔
但係睇唔到一個POST 可以變相係 話到人地同個淫婦冇分別
我唔知你咩目的 但係唔好扮晒野改變人地思路

再話咩靚定唔靚 真係見到樓主話呢張相係佢本人
都唔見有話自己好索 好多人鍾意

而家係人地過兒  厹  矛頭轉晒去樓主到?
樓上收左幾多錢做打手?

而家d網路打手都幾鍾意曲線 轉移主題目標 黎圍魏救趙wo
5毛團既絕招

利申: 會員日期 同埋 我唔識個韓靜欣  

凝月 發表於 12-10-26 03:28 PM
um...我玩左冇耐, 呢d江湖恩怨不予置評...
但大家都係女仔, 我有d野想同樓主同攻擊佢假相果d人講下, 就係:
...

唔該做人要識趣少少,成個POST的重點根本不在此囡。
而是某X的行為,品格,請勿離題,此女真相假相之疑只是點題一道,並沒有必要拉大個去講

簽名被屏蔽

um....我本身唔識過兒,
但係我見到你地e排嘈到咁hi,X又比你地鬧到壓晒場,
而撞相網個又無啦啦比d網民搵左出黎,
如果X 咁快比你地鬧走都唔好玩啦,你地鬧佢都唔夠全面係咪先?
我比幾個論點 呀X,等佢有新話題同你地7 up 一下姐,
而你地又可以澄清埋各種恩怨事非假相,咁呀X比你地鬧走都無咁易翻身啦。
花生都有排食啦,係咪先。

另外,網絡身份,相片真假
貼得上黎,該人士係咩身份,堅係隨你講,未見真人都未見真章,
我貼張喜羊羊話係我都得架啦係咪先?

如果你比錢請人話係某某本人我無野好講,

而且條問題係問點解撞左相仲要key全名,無人話過張野係假。
你讀書既時候係咪無訓練過睇題目架?

你即刻咁大反應,
又key過第二張話係這是某某的照片以證明某某身份之類,跟住又重點澄清唔係假相之類,
係咪有小小不打自招之嫌?

姐係心水清既朋友,
想學圖片美工既話
要搵邊個做老師?

凝月 發表於 12-10-26 04:39 PM
我本身冇2k fun ac先申請姐...
我講多次, 我只係唔想佢俾人攻擊先勸佢兩句...
我冇話佢自認好索...不過佢 ...

如果係女仔對女仔之間  就會自己PM 講     理由你自己講左
而唔會係由始到終 既狗公POST係到講理性說話

我唔知你之前有冇睇同埋 往後既事知唔知

所以冇既可以off左你呢個話題 對樓主好既 自己另外再找樓主

唔好變相令到 有部份人借住呢個機會 黎話人靚, 落左妝左又點
跟本就冇相關既說話 係到借機抽水

同埋所謂既狗公係 指緊過兒  唔好借機會變相話到佢d fd係狗公

所以呢2點已經好証明你係針對緊 樓主 而唔係話咩幫咩提醒

你係想表達乜野既就直接PM 別再多話

====================================

夠啦你 突然講到又咩強姦 又咩又乜

思路好明顯    唔洗係咁指桑罵槐

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

火天使 發表於 12-10-26 05:08 PM
如果係女仔對女仔之間  就會自己PM 講     理由你自己講左
而唔會係由始到終 既狗公POST係到講理性說話
...

神兵也有思維?

凝月 發表於 12-10-26 05:18 PM
丫... 尤竟係我針住佢定係你自己偏幫佢呀?

個post講到明呀欣姐指控過兒, 話過兒話佢d fd係狗呀...

哦 此話題已完結

==================================

TO 樓主: (別對號入座)

以後小心D啦 人地見到仙子個名以為係女仔即刻 厹

咁岩你又真係女仔 黎個厹 就會比人誤會左

狗公過兒 變成了 樓主朋友是狗公

條友成日想打機溝女,又溝唔到,咪發脾氣起度發埋癲咯。。

.....睇黎睇去都唔明有咩好嘈 , 只想講 , 一巴掌拍唔響 , 韓小姐你唔理佢直接ban黑名單咪唔洗煩囉~

簽名被屏蔽

真係好認真咁講

你地成日話打機姐 洗唔洗打上腦?
開紅殺人扮英雄?
放相博人讚?

講真呢隻GAME 既然開得個江湖模式俾你 咁姐係殺人呢一個已經吾係一個要嘈既地方
開紅殺人扮英雄?呢一句心諗收收皮先啦. 我就真係唔信你紅都未開過 .
玩GAME如果好似你地班魔塚玩到甘無品我就真係第一次見
無論係2KFUN 開POST 定係世界頻
輸左/嬴左都要係世界頻型一型拎番個尾彩D 內容真係小學雞到震
人地放唔放相係佢自己既事 你班狗公見倒個I-CON 就狗沖 仲扮_哂野
搵倒個大陸網就話人地CAP圖做自己I-CON 講到自己好似發現新大陸咁(甘_醒)
人地宜家個頭象認證埋 你班友就話人假相. 宜家係咪人地個樣係點都要你管埋佢?

利申:全屬個人意見 食花生都覺得呢期D人狗公

一巴掌拍唔響 多謝仙子發現過兒的狗衝行為

很可惜你是男生

厹之名 早幾星期已經家傳戶曉  前因

簽名被屏蔽

凝月 發表於 12-10-26 06:10 PM
唔想要人講佢咪唔好貼囉...
貼出黎俾人睇唔俾人講...笑_死
相呢家野, 自己send俾d朋友仔分享下冇問題既,

你都 on9 的...你沒看title,是誰開始寫誰先? 你離題說我是真人還是假人做麼? 一句~ 關你屁事??? 我和你說啦~我是外星人!!! 我沒說過我很美哦~請你看清楚所有的 Comment~ 我沒提過我很美~!!! 而且我也不會BLOCK 那些幼稚,沒品德專攻擊人家的話題傢伙啦~香港是言論自由的~你們要說什麽我也沒關係~ 我要說什麼~你也不要多多講啦~我的自由和權利呀~  
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 嚴禁侮辱、粗言及人身攻擊字眼對待他人.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 02:38 AM , Processed in 0.032769 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存