2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 (發洩用)有關3/11/2012(即頭先)箱城礦戰BUG事件 ...
go

[其他] (發洩用)有關3/11/2012(即頭先)箱城礦戰BUG事件 [複製鏈接]

我有2隻入左去完左都冇出番黎(本身係4隻, 有兩隻同團友嘈完自己出去左都廢事拎獎勵),
其中1隻個軍團係有排名,
但唔好話獎勵, 連入去就算企最少都有2點威望都冇加,
老實講, 開埋你D活動野都係垃圾GA啦,
一早都唔恨要, 但點都俾番2點我當幫軍團加下都好呀?
之後我緊係回信俾偉大的GM大人,
佢原來連活動有2點威望都唔知問番我ORZ

大家睇下有幾多人又中招啦,
最少某個今日同人嘈GE團亦有團友中左招,
正如下面我去信俾佢都回應埋呢句

食花生睇佢會搞乜出黎

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

係WO 你要唔要埋我AC 我唔玩了

笑傲無雙 玩過星曲WEB

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

michael525 發表於 12-11-4 06:18 PM
回覆 嵐雨 的帖子

我琴日有個號都係咁

尋日gm回信俾我, 都幾搞笑下,
話個活動已經俾左活躍值我wow,
但好搞笑地, 佢所講果個數值又同我玩決戰洛陽所得一樣,
我已經放棄再回信俾佢orz

即係咁, 而家好明顯就係有三個情況出現左,
一, 正常冇事冇影響(廢話)
二, 冇正常離開但係活動完結時照有獎勵出
三, 冇正常離開冇獎勵

最慘係, 果日仲有其他活動,
佢地d數據同你講番都係得個笑字,
正聞星期六星期日, 我實會計定幾多活躍拎軍餉ga啦,
又要回信話唔清楚, 又要拎堆數值又係錯同我講,
你唔想俾番d活躍都唔駛咁搞笑ge,
果幾點,我係差你幾點先到560活躍追210%先講啦,
我都回信寫到明係食花生睇死你網 龍搞唔掂死頂,
擺明係拎你網 龍D野黎笑,
星期四更新前都唔識拖到當冇事仲要黎自殺,
真係花生都俾我食少左/0\

孔明靈.格斯 發表於 12-11-4 05:21 PM
係WO 你要唔要埋我AC 我唔玩了

唔要啦, 我唔想好似以前吞2咁多開- -
吞3我自己都開始減產中,
預定左隻弓手95lv會放,
隻劍仔昇到105LV會放俾朋友, 不過有排而家先91lv= =
(一定要捱到到呢, 唔係我要回水/0\)
至於其他ac, 再睇情況再放,
市場冇乜客收低裝分ac/-\
你得閒拎番個ac上去吹下水仲好啦,
再唔係長放ac搵番些少都好呀

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:15 AM , Processed in 0.026186 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存