2000FUN論壇

搜索
go

[消息情報] 新區   [複製鏈接]

金庸之唯我独尊新区预告—乾坤(电信PK)

新闻公告 [2012/11/7 15:54:10]

--------------------------------------------------------------------------------

十一年前你根苗正红、意气风发,可惜你差一点福缘学不到独孤九剑奥义,无奈的你选择离去。
    六年前你风华正茂、前途无限,可惜你学了洗髓、逆行,无奈的你选择离去。
    四年前你怀揣梦想、事业小成,可惜你入错了门派,无奈的你再次选择离去。
    今年你建功立业、踌躇满志,可是女怕嫁错郎,男怕入错行……
    武当、华山名门正派行侠仗义固然很好,但古墓、灵柩亦正亦邪也算不错,可星宿、血刀鹤立独行同样令人向往,然而……
    寂灭爪太慢!
    缺三掌太难!
    太极拳初始太低!
    玄铁剑命中太差!
    好像每位大侠都不太满意……
    要是一切可以重来?
    然而想练心中的最强武功胆识要求太高、悟性又不可以太低,根骨二十五根本摇不出来,而且不管怎么说臂力总不能太少吧,梦寐以求的绝世武功总不能样样学到……
    但这一次,你的属性你做主!魂牵梦系的完美属性不再遥不可及,2012年11月23日14时,邀您再聚江湖,续写辉煌!
    莫道前路无知己,四海飘萍可闻君;
    合剑暗器终难断,乾坤斗转定输赢;

一、 服务器名称
    乾坤(电信PK)

二、 开服时间
    2012年11月23日14时

三、 转服限制
    禁止转入、禁止转出

四、 新服特色
    省略摇点环节,完美属性任您选!

你不在,我不在,谁还会在?

已吹雞去唯我玩了~有冇惡鬼堂既人過埋黎玩????

我想知係咪冇得叛派?

安靜_楓兒 發表於 12-11-9 11:42 PM
我想知係咪冇得叛派?

一生人一次

你地玩旧Server定系新Server?

吾知點解.....想玩但肯定吾會去玩.......可能人老左
一個用脫機外掛 掛住玩3個月就沒乜人的GAME真係提吾起心機去玩

hktao 發表於 12-11-10 11:42 AM
吾知點解.....想玩但肯定吾會去玩.......可能人老左
一個用脫機外掛 掛住玩3個月就沒乜人的GAME真係提吾起 ...

想玩未玩囉,遊戲姐。唔使下下顧慮拒幾時收皮架WO。唔想玩既時候未賣囉,實有人接手既,差在收返多與少既姐。

因此金庸群侠传唯我独尊版也将在23号开放新区,新区新气象,实战、学点、自修熟练度加倍……商场物品买一送一…….更多奖励尽在金庸群侠传唯我独尊版新区——乾坤(电信PK)

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

回覆 gtrowa2003 的帖子

唯我係以客為尊

各位期待已久的乾坤新服即将开放,今天将向大家透露部分新服活动。

1.活动一:玩转乾坤,至尊相随------至尊靓号五折优惠只要预储三万点就可以申请,既可以享受“完美创角”服务,乾坤开服当日还可以领到神秘大礼。

2.活动二:享饕餮盛宴,战唯我乾坤------开服后各种稀有属性丹药都将做买 一送一特卖。

3.活动三:你追我赶,决战乾坤------十大冲榜,榜上有名赢大奖。

4.活动四:豪爽新手卡再度开启------论坛活动,免费领取新手卡。

5.活动五:你来我就送,新手好礼拿-----新服中建立人物后,系统额外赠送大 礼一份。

6.各种线下活动,如商城物品特价售卖等将陆续推出。

依家唯我同呢個懷舊版一樣命運 的確唯我版有GM同版主睇場 關注玩家需要

但係佢地最終都係為左吸人仔 舊區開始死服, 開新防丹令玩家投訴既情況湧現 唯我都有人因而自砍號

仲有唯我壇戰由合劍主宰 好多高必殺玩家都係照被秒 秒秒拍天王都未必頂得順 有D唯我玩家都認為我地呢個版比較爽

起碼唔駛死咁快先

所以 如果唔想用多幾千蚊玩一個人物 留係呢個版都係一個選擇

有鑑於免費服收費服情況(佢地D丹都同樣吸錢) 運作咁多年 都總有一D長期玩家或者中途接手

仲有最終都會合服...

各個版本既命運始終大同小異 無須比較

我仲心大心細緊o.O

懷一一哥 發表於 12-11-15 01:16 PM
我仲心大心細緊o.O

我都驚驚地@@

~肥肥~ 發表於 12-11-15 10:17 AM
依家唯我同呢個懷舊版一樣命運 的確唯我版有GM同版主睇場 關注玩家需要

但係佢地最終都係為左吸人仔 舊區 ...
但係佢地最終都係為左吸人仔 舊區開始死服, 開新防丹令玩家投訴既情況湧現 唯我都有人因而自砍號
仲有唯我壇戰由合劍主宰 好多高必殺玩家都係照被秒 秒秒拍天王都未必頂得順 有D唯我玩家都認為我地呢個版比較爽
起碼唔駛死咁快先
所以 如果唔想用多幾千蚊玩一個人物 留係呢個版都係一個選擇
有鑑於免費服收費服情況(佢地D丹都同樣吸錢) 運作咁多年 都總有一D長期玩家或者中途接手
仲有最終都會合服...
各個版本既命運始終大同小異 無須比較

舊區某死服, 唔信黎港服睇睇,日日有人打交
新防丹原本要開,但系太多玩家反對,所以就決定接受大家意見,唔開放   
大陸Server所有砍號id,都可以打電話回檔    
如果你想出名可以開貼砍號,之後回檔改名轉Server,無人會知
懷舊版一直都系如此,呢個港澳版本後期都係合劍為主
因為以為玩08年懷舊版大家都知合劍強,所以多人練
唯我版某天王,補血藥都系客棧買
我覺得某人會覺得玩金庸玩到PK打人打唔死會爽......

免費版開左六七年同宜家都仲有開新Server
反而980x舊年究極板,由3個Server。。。一年唔到淨返1百個人上線....

搞唔到帳號

金庸實在是雞肋........不過很多人都放棄不了阿!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:47 PM , Processed in 0.038730 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存