2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 關於吞食天地既事 入
go

[閒聊討論] 關於吞食天地既事 入 [複製鏈接]

我想問吞2/吞3好玩D

如果簡職業簡咩好/勁???
我想做策士 如果做左策士有冇得轉上騎兵?
謝謝

視乎你升智定升力
吞3係可以隨意轉職

如果做策士好定係劍士個D? 近攻

zero201017 發表於 12-11-10 02:05 PM
如果做策士好定係劍士個D? 近攻

弓手都係計你物攻
策士係法攻

zero201017 發表於 12-11-10 11:42 AM
我想問吞2/吞3好玩D

如果簡職業簡咩好/勁???

好唔好玩係睇你點睇,
我自己就覺得,
吞2係外 掛天地,
外 掛又普遍同內 掛分歧之大,
比吞1真係青出於藍勝於藍,
睇住個MON玩唔駛自己出手,
禁一禁就好似睇影片咁自動播放,
睇自己角色就好似睇緊馬仔跑呀跑

吞3係機 率天地,
你可以十年都N萬隻王都冇野出,
打乜冇乜, 抽F9開包包都命犯天煞孤星, 無件終老, 苦悶一生,
亦可以神手(幾千玩家, 總有一個係受到巴豆神愛慕GE)一擊即中

職業? 原則上玩法可以話
一, 物攻,
配點全加力重視, 近攻又好, 遠攻亦好, 都係都係物攻(廢話),
劍/弓可以話係必要,
全10LV職後冇野昇穩陣D玩埋郎中拎番個100%訓,
再變化大D仲有野昇拎埋工匠架車,
昇LV亦比其他易同快仲要安全,
到劍聖射將你準備一把大劍一把弓兩玩就OK,
最少行街都冇死得咁快

二, 法攻
配點全加智, 唔駛講, 你睇呢第一行又係廢話, 又係法攻法攻再法攻
由頭到最後, 法攻職都係一級俾一個你,
之後安全D真係等郎中拎技同被動,
呀, 其他法攻真係冇, 俾治療量同出手拎住先吧,
工匠亦可配, 最起碼個職被動有防加有車開,
你真係咁快昇爆D 職就昇埋物攻有防加果D職吧,
去到四級職拎劍聖挑對面D物攻職都有少少作用GE,
不過法攻拎甲職, 對面D文和類法師見到你實好開心,
除非你好有錢玩裝ORZ

三, 支援
全精重視, 都係廢話的第一行, 幫拖重幫拖又幫拖,
由頭到最後, 無特定職業, 全選回復呀, 解呀, 幫手技GE職,
好似郎中呢D萬用實拎, 工匠, 樂工, 藥師必要,
掛機? 攻擊? 你幫拖咋, 工匠咪拎雙鎚掛機, 其他咪法杖,
之後其他自己跟職掛啦, 想要攻,
俾錢吧, 唔係就唔好打算昇得快ORZ

仲有, 隻GAME係乜職都轉得, 係轉完你認為有冇作用,
除非你好有自信自己實轉得晒,
之前8月之前GE玩家都有1至2個職係送到上10LV,
所以慳番唔少時間昇職,
如果你亂昇, 到時去到後面三四級職差果1LV昇唔到要追番會仲頭痛- -
當然有錢買JP例外ORZ
同埋後面D職加被動都俾你之前好,
你目標放係之後職去追, 昇到冇野昇追番前面仲好,
因為之後你拎JP都多左掛唔駛咁長時間ORZ
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:15 AM , Processed in 0.028117 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存