2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 名將列傳 新手想玩名將
go

[疑難雜症] 新手想玩名將 [複製鏈接]

我第一次玩名將.請問大家玩咩角色容易升LV和唔洗用真錢去玩呀,玩咩睡服器最多人玩呀

笑傲無雙 玩過星曲WEB

你可以玩呢三樣職業
1.拳=有~敏拳~力拳~技拳
拳有柔拳同剛拳
柔拳可以閃得同補得打副本控場一流,如果你玩到經可以單刷同五人副有70%應該可以好頂得,但記住係無功擊力架
剛拳可以玩攻速有220%可以唔洗用技都殺到怪出拳快過閃電
~
2.巨劍=力技劍,敏劍,氣體劍
敏劍都係同柔拳一樣閃得攻速快
氣體劍可以刷單人同五人副,打副本做坦實有你份無須擔心
力技劍要講技術,打人痛但防好薄,而家多數玩巨劍既人係玩力技你可以想試
~
3.雙劍=力劍,智劍
大部份都同上面2個職業差不多玩法,玩雙劍而家D玩家多數玩全智但記住要識走位
~
三個職業都講晒希望你玩得開心,你開頭1-60加力先因為解主線任就二日可以70大關
~
伺服玩亂世因為多人同好照應,入到Game揾返個氏族夠15級可以做氏族任=家族任務
都係個句有時間就慢慢搵金,一曰做日任同刷副本拎金裝放比玩家就有金
但係你返工人仕無時間就買點抽野再放點品,而家1對6 .5,有錢就係王道
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 10:53 AM , Processed in 0.028931 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存