2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之天翼 當年 今天...
go

[隊友招募] 當年 今天... [複製鏈接]

我相信好多係呢到期待第三次天翼既朋友 老玩家 敵人 戰友
都已經唔可以好似當年咁日日對住部電腦 晚晚不停咁期待叮叮叮

唔記得自我介紹
數碼ID:(唔記得左- -")
橘子ID:零少
萌國ID:丫零 零少 丫云 流云
天翼之家ID:零少 丫零 ......
仲記得數碼時期 我仲係一個初中生(中一定中二) 成日都唔留學係屋企玩天翼
到左橘子啦 我係一個岩岩踏出社會既小朋友 為左天翼 我唔夠訓去番工 有時唔番工係屋企打機
但到左今日 我相信好多人都同我一樣 想玩天翼 但因為驚自己要番工追唔上等級而卻步
但係我好相信天翼呢隻遊戲 無論係咩層面既人都可以玩
係最上層既朋友 佢地會追等級 會日日都好緊迫咁升LV
我地上班族 其實都有我地玩ONLINEGAME既方式

係呢到我好希望搵到一D有共鳴既朋友一齊去玩
即使我地唔係最上層既玩家 但我地都會有找回最初感動既心
玩天翼最重要既唔係追LV 打王 解任務
而係一個集體回憶 唔好因為追唔到等級 追唔到主線而放棄
一隻咁好玩既遊戲 可以吸引咁多人番黎玩
大家一齊玩好嗎!?

打左咁多野 其實我只係想搵一班同我一樣處境既朋友創立一個公會Orz
新手唔緊要 上線時間唔長唔緊要 我地唔係要做最強
但係要最開心 可以一齊升lv 打王 解任務 唔需要自閉自私既人!!
我希望上線可以係組隊一齊傾計 練功 而唔係上線一個人去練功 無視聊天頻

以上只係我個人見解同招人一齊玩 不喜勿插 謝謝

說起數碼戲胞真的離不開我個人的童年

一部份題外話 當時有名的mmorpg我真的能數到童話 星夢 RO同埋Tales weaver等等

tales weaver玩下去對我個人而言最有感覺

奈何一次又一次停止營業 真心希望gamecyber不會再令玩家失望

很高興看見這麼多老玩家

等你開公會阿 零少

橘子時代: siu 鬼-0-

回覆 ~lover~ 的帖子

睇下夠唔夠數先啦
要搵定攻略組先得
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 01:48 AM , Processed in 0.027053 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存