2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Cyphers 玩呢只不如玩smite...
go

[閒聊討論] 玩呢只不如玩smite...   [複製鏈接]

如果Cyphers係信長...smite就係LOL(吾知你地明吾明)
Smite玩家係全球高達7萬人...係最出名ge 3D動作DOTA
Smite目前仲封測緊...要key可以問我拎...一定要留低e-mail...如果吾係我都比吾到key你地...

唔同風格 好難比較

地魔仔 發表於 12-11-12 07:35 PM
唔同風格 好難比較

有咩吾同...玩法一樣...仲出名D...

十週年勳章(賀詞)

Simonleehk 發表於 12-11-12 07:31 PM
如果Cyphers係信長...smite就係LOL(吾知你地明吾明)
Smite玩家係全球高達7萬人...係最出名ge 3D動作DOTA
S ...

其實Smite仲封測緊 但係Cyphers 已經運作左成年幾

好難話Cyphers抄Smite架wo

小雲* 發表於 12-11-12 08:37 PM
其實Smite仲封測緊 但係Cyphers 已經運作左成年幾

好難話Cyphers抄Smite架wo

邊有几年...我都玩過呢只...而且smite好早放出開發消息...但整左好耐...

十週年勳章(賀詞)

Simonleehk 發表於 12-11-12 07:37 PM
有咩吾同...玩法一樣...仲出名D...

玩法其實唔同 Cyphers 無咁重視兵線呢家野...Cyphers 重視既係n個大大小小既會戰

Smite 係貼近dota 多d 重視推兵線 之類 大佬Cyphers 個炮塔 廢架wo sosad

十週年勳章(賀詞)

Simonleehk 發表於 12-11-12 08:39 PM
邊有几年...我都玩過呢只...

係年幾 唔係幾年 睇清楚= =

點可以話Cyphers 抄 Smite呢

小雲* 發表於 12-11-12 08:39 PM
係年幾 唔使幾年 睇清楚= =

點可以話Cyphers 抄 Smite呢

sorry...真係睇錯...

玩法其實唔同 Cyphers 無咁重視兵線呢家野...Cyphers 重視既係n個大大小小既會戰

Smite 係貼近dota 多d  ...

但我玩呢只果時覺得好吾平衡...控技玩晒...冇dota果種合作性...e.g.一英定人另外果4只打...

Smite 係貼近dota 多d  ...

而且一打到你飛天你就等88...一係就訓地...smite起碼冇控到你收晒皮...

十週年勳章(賀詞)

小雲已解答你個ps
我隻smite 玩到8lv 已無玩
1.隻game d人意識吾高 吾見人吾講要自己睇地圖 地圖蚊之咁細張
2.定位吾會點分eg ad sup ap
3.只要爆哂3座鳳凰塔 隻王就會比兵仔單g buff加成太大
4.無反g機會 前期一書就無後期 吾洗諗住反g
5.重點太多裝全英文 附帶技能完全睇吾明 個人問題吧
6.d英既走佬技太勁 可以隔場跳都有 比佢跳有跳 你吾洗諗住追殺or走佬
原因太多 隻game 仲味原線 本人做左白老鼠 不值一試 當然尼d只係我既原因

如果cyphers 攻外國市場 分分鐘人數多過smite 你明吾明 點可以拎一隻主攻外國市場 同一隻主攻亞洲市場既 亞洲 仲要係 韓國 中國 同港台既game比
已有 1 人評分威望 Good 收起 理由
迷失荒稜 + 20 + 2 詳盡解答lol

總評分:  威望 + 20  Good + 2   查看全部評分

KAMLOL 發表於 12-11-12 08:47 PM
小雲已解答你個ps
我隻smite 玩到8lv 已無玩
1.隻game d人意識吾高

小雲已解答你個ps smite 玩到8lv 已無玩 1.隻game d人意識吾高 2.定位吾會點分eg ad sup ap 3.只要爆哂3座鳳凰塔 隻王就會比兵仔單g buff加成太大 3.無反g機會 前期一書就無後期 吾洗諗住反g 4.重點太多裝全英文 附帶技能完全睇吾明 個人問題吧 5.d英既走佬技太勁 可以隔場跳都有 比佢跳有跳 你吾洗諗住追殺or走佬 原因太多 隻game 仲味原線 不值一試 當然尼d只係我既原因
1.真係好睇你同咩人玩...
2.呢只有分咩?
3.吾認同...只能說睇情況睇人睇技術(P.S.我都吾多覺呢只會有反g機會)
4.玩得多就識...你玩到8lv點都識一set裝掛...再吾係覺人出...再者我吾覺Cyphers有裝呢樣野...
5.放心...冇屈英的存在...佢識跳...你只英都識其他野...

十週年勳章(賀詞)

cyphers 機兵不就是反g機會? 如果3座鳳凰一爆 5個就要逼住守家 對方會食cp同cp隻王 食完王就可以直g
組隊問題 組fd玩只可組 3個同5個 5個組既話 新手就會撞d5個既老手 4個人又組吾到 又有何解決方法 如果fd 其中一個升到比較高lv既話 就組吾到低lv既人玩  

十週年勳章(賀詞)

Simonleehk 發表於 12-11-12 08:39 PM
邊有几年...我都玩過呢只...而且smite好早放出開發消息...但整左好耐...

消息係上年發放

KAMLOL 發表於 12-11-12 09:01 PM
cyphers 機兵不就是反g機會? 如果3座鳳凰一爆 5個就要逼住守家 對方會食cp同cp隻王 食完王就可以直g
組隊 ...

真係吾記得左只機冰- -'sor...你岩...但我都係覺得smite好玩D...一黎畫面好...二黎高級D...三黎冇cyphers果D屈機情況出現...

十週年勳章(賀詞)

高級 是用在1隻外國game上所以你就覺得佢高級d? 畫質係令小小既 話哂都係今年先出 cyphers都好考技術同隊友合作 你俾人屈機時 都可屈人機 ha 見解吾同 都係我覺得smite就一般般 可能你覺得佢係神作既 就如我當cy尼隻都係

KAMLOL 發表於 12-11-12 09:19 PM
高級 是用在1隻外國game上所以你就覺得佢高級d? 畫質係令小小既 話哂都係今年先出 cyphers都好考技術同隊友 ...

信長同LOL比你都覺LOL高級D啦...神作就真係仲未夠班...不過我每次玩Cyphers時比人屈到上天花板我都吾知講咩好...而且我吾中2玩一只咁online game feel ge game.....

Simonleehk 發表於 12-11-12 07:31 PM
S ...

Cyphers剩係韓國都8萬人同時上線

test2000 發表於 12-11-12 09:27 PM
Cyphers剩係韓國都8萬人同時上線

係真吾係啊- -另外只game屈吾屈點?冇玩太耐...

十週年勳章(賀詞)

技術勝 於所有  
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 04:19 PM , Processed in 0.068353 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存