2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 三國之天 【重要】香港人公會問題
go

[閒聊討論] 【重要】香港人公會問題

玩過星曲WEB

其實國家加成真係唔重要 噱頭野黎 唔洗咁重視因為加成而去邊個國家

仲有 我睇過巴哈4,5個台灣公會 大部份都搞得有規模
連個公會貼都搞得有聲有色
反觀香港人公會 吳國果2個貼 只可以用簡陋黎形容 蜀國直情無人開公會
就算係魏國我開既公會貼 同人地都係蚊比同牛比

雖然我唔係話論壇貼代表一切 但人數 質量都輸左一大段
我希望香港人會團結(唔係做勵志哥)...團結一齊入一國 或者只係組一兩個公會
如果唔係分散入 一係比人打散入台灣公會 一係就永遠都係幾個細既香港公會

因為2000fun已經算係香港玩家既聚腳地 但我真係睇唔到 呢到人數有幾多
好話唔好聽 我相信呢到頂盡夠滿2個公會人數咁大把

呢個問題雖然迫切 但依家只係封測 我希望公測前我地可以組建成軍
唔係話要打低台灣人 只係希望 香港人係呢個遊戲 可以打出名堂 建立屬於香港人既半壁江山
如果覺得我講得有道理 肯支持既 留個名 或者 比個good 多謝咁多位

回覆 邊渡友次子 的帖子

見過你發拈 想同一班香港人玩。冇rc.  得Skype

玩過星曲WEB

barry0012300 發表於 12-11-15 09:11 AM
回覆 邊渡友次子 的帖子

見過你發拈 想同一班香港人玩。冇rc.  得Skype

希望集中香港人一齊玩 始終唔係純台服 希望有返香港人一席之地
封測我會睇下約莫有幾多香港人玩 再係公測前再研究點搞搞佢

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 02:02 PM , Processed in 0.026624 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存