2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍虎亂舞K1 臨別秋波搞鬼三部曲(2) 之 我最喜愛NPC角色選舉 ...
go

[分享] 臨別秋波搞鬼三部曲(2) 之 我最喜愛NPC角色選舉 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

與我們在K1一起生活了不短日子的NPC們, 每天都日日耕耘為我們服務.
當中不少"npc角色"更加為了生計糊口, 每時每刻都要一人分飾多角(還是...他/她們都是孖生兄弟姊妹??),

芸芸眾多NPC裡面, 你最喜愛的是哪一位?
你會因為他/她的樣子夠型/夠靚女/夠豪邁/夠可愛所以投佢一票?
還是因為你常常都會找他幫忙而投佢?

無論如何, 一起來投投你最喜愛的心水npc吧~~~ 看看最終結果會是如何?

由於參選單位眾多, 每人可以最多投5票!!!!!

大家投完仲可以學我下面第一個回覆咁樣, 講講你投左邊位同埋點解會投佢.
多選投票: ( 最多可選 5 項 ), 共有 16 人參與投票

投票已經結束

8.06% (5)
1.61% (1)
3.23% (2)
9.68% (6)
4.84% (3)
6.45% (4)
3.23% (2)
3.23% (2)
1.61% (1)
3.23% (2)
1.61% (1)
3.23% (2)
3.23% (2)
3.23% (2)
1.61% (1)
1.61% (1)
3.23% (2)
3.23% (2)
8.06% (5)
1.61% (1)
1.61% (1)
1.61% (1)
1.61% (1)
4.84% (3)
0.00% (0)
1.61% (1)
0.00% (0)
1.61% (1)
1.61% (1)
9.68% (6)
你所在的用戶組沒有投票權限
已有 2 人評分Good 收起 理由
魔法禁書目錄2 + 3 有心有心
任逍遙~ + 2 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 5   查看全部評分

玩過星曲WEB

等我投第一輪兼講出我既選擇啦!!

我投俾以下5位:
1. 升級保險員/銀行職員 - 我投佢因為升級保險員真係年中幫我d點數慳唔少呀(話晒要玩晒d角色花費好大呀嘛)
5. 城寨村民(女) - 第一次打開介面見到佢個樣, 我已經俾佢"萌"到啦...而且佢仲咁好身材添,哈哈
17. 郵箱先生/ 小姐?? - 郵箱對於k1生活真係好重要呀!!
18. 扭蛋機先生/小姐?? - 扭蛋真係可以一夜令你致富或破產!!!  不過城寨那一部機真係好o野黎架~~~
30. 蘿莉塔 - 畫咁得靚女點可以唔投呀?

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

1.  升級保險員/銀行職員 投她因為可以慳唔少點數
12.  劍奴/道具輸入員  因為我時常搵他幫手輸入道具^^
14.  武器店員  我時常搵他買野同賣野^^
23.  排行榜先生 我時常偷睇排行榜我有沒上榜架^^
30.  蘿莉塔  好正好令^^

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

12號 佳麗 果段  , 我 ac 上左鏡 XD

玩過星曲WEB

kellylo 發表於 12-12-2 11:56 AM
12號 佳麗 果段  , 我 ac 上左鏡 XD

咁利害, 咁都俾你上左鏡??
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 02:02 PM , Processed in 0.038523 second(s), 16 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存