2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 官方意見收集 gameone係咪冇心搞古龍?不如開放主程式 比人搞私服 ...
go

gameone係咪冇心搞古龍?不如開放主程式 比人搞私服 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

問題多多...千里壞左n世都唔搞
遊戲ser又唔穩定
對上一次改版都成幾年

認真,你地冇心搞 不如開放主程式比人搞私服
比人懷念下古龍
留下一個好回憶 仲好過你地比人日屌夜屌 隻game爛尾收皮

不過我知道驚溫依d仆街公司 錢又點會唔昆到盡 搵到盡
所謂 意見接受 態度照舊 係驚溫公司的中指
所以都係鳩up下

天上人-..- 發表於 12-11-22 07:04 PM
問題多多...千里壞左n世都唔搞
遊戲ser又唔穩定
對上一次改版都成幾年

你想佢俾個答案你 係  "有心攪"  ?

事實答案係:你自己都答左啦.... 你自己都指出左咁多問題.... 有心攪..... 會拖到而家都未整好??

有事D野...其實好白嫁啦.... 只係當局者迷!!

laub425 發表於 12-11-27 10:31 PM
你想佢俾個答案你 係  "有心攪"  ?

事實答案係:你自己都答左啦.... 你自己都指出左咁多問題.... 有心攪. ...

冇心搞 不如開個主程式比人搞私服
無謂O徒左隻好GAME

開私服犯法嫁WOR...

咁明目將膽問...理論上隻GAME計執左七年個copyright仲O係度...

jing1234 發表於 12-12-4 12:01 PM
開私服犯法嫁WOR...

咁明目將膽問...理論上隻GAME計執左七年個copyright仲O係度...

我都係發下up風 認真你就輸了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 06:36 AM , Processed in 0.074673 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存