2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 發信給GM,GM話處理唔到,咁即係可以任人魚肉? ...
go

[疑難雜症] 發信給GM,GM話處理唔到,咁即係可以任人魚肉? [複製鏈接]

2012-11-25 晚上我與GM的信件內容:
致GM:
有個1 LV 玩家"壛癥匴寯憊"於今天晚2146時左右及剛剛2325時左右,不斷狂按加入本軍團"白胡子海賊團"洗版,當讓他加入復又脫離再不斷按加入本軍團,對本軍團造成煩擾,請跟進
-------------------------------------------------------------------------------
GM 回覆:
您好,有關於玩家加入軍團與離開軍團部分不是我們可以去查看與管理的,建議您可以多與該位玩家溝通協調,謝謝您
--------------------------------------------------------------------------------
我再回信:
那個 1 LV 擺明係一些不法玩家新開用來煩擾別人,我試過密他他立刻下線,如果這樣都不算"不法玩家行為"那麼我去各大討論區找人討論那些才算不法行為,謝謝
------------------------------------------------------------------------------
GM再回覆:
很抱歉,因為玩家加入軍團與離開軍團訊息部分,不是我們所能夠查看到,因此也就無法進行管理,若您有想要提供建議事項,請您可以提供給我,以利呈報給相關單位考量,謝謝
------------------------------------------------------------------------------
再寄:
25/11 2146時加入
25/11 2147時自行退出
25/11 2147時再加入
(已多次按申請加入)
25/11 2147時再自行退出
25/11 2148時本軍團暫停收人
25/11 2149時本軍團重開收人
之後又立刻被多次按申請加入
----------------------------------------------------------------------------
25/11 2150時 再加入
25/11 2151時 本軍團暫停收人
25/11 2152時 本人將他流放
25/11 2152時本軍團重開收人
25/11 2325時又被多次按申請加入
25/11 2325時本軍團暫停收人直至現在
------------------------------------------------------------------------
GM回信:
不好意思,因為gm無法查看到當下訊息情況,也沒有功能權限可去限制不讓某位特定玩家不能加入軍團或是不能離開軍團,
若您對於加入軍團與退出軍團有想要提供建議事項,歡迎您可以來信跟我們告知,以利呈報給相關單位評估考量,謝謝您
我再寄:
你地睇唔到,又限制唔到,即係遊戲漏洞(BUG),咁我唯有聽日訓醒上討論區同人研究下點樣可以幫你地啦,謝謝
---------------------------------------------------------------------------------
GM回信:
不好意思,我們對您的問題不是很了解,擔心誤會了您來信的意思,煩請使用普通話、或正統的英文來反映,以利了解您的問題喔,謝謝~

而呢幅圖係今晚再被煩擾時影的

建議你去巴哈  呢到差唔多係死城..

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

你咪由佢洗下lo==我都是由佢洗,重有你收佢,佢走會扣威望的

真係好煩  網龍又唔處理 心都淡晒

有無試過上會員到問XD

呢d野搵GM實幫你唔到GA啦,
佢都唔係而家先咁做, 已經係好耐之前已經有,
投訴GE人都唔少, 係出手搞, 例如封AC,
入團限10LV上都好, 肯做就唔會有今日,
而家見慣左咪由佢發神經,
除非連隻GAME都轉或團都唔玩姐, 對吞3黎講係死症冇得救GA啦

我都係咁話!  由得佢發神經  唔好理

樓主..看化一點吧囧"
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:35 AM , Processed in 0.031129 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存