2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 個代理商....真係....
go

[抱怨專區] 個代理商....真係.... [複製鏈接]

點解要俾著佢代理呢隻game= =  如果有得俾我揀   我想揀雲起代理    最起馬搵gm會應你先
呢個代理  真係淨係識得搵錢   其他野一概不聞不問    外掛唔捉都算....爆ac唔理就真係令人大失所望
雖然我仲未俾人爆   但眼睇住我地公會d人  逐個逐個俾人爆ac   百幾兩都唔放過...唉

人地game one 比曬錢 唔係話唔代就唔代 轉就轉 都要等合約夠期

其實係本人印象中Gameone本身唔差

Gameone係港澳地區同香港遊戲橘子、

雲起..等等比較gameone以經算係唔錯

起碼Gameone會收集玩家建議及意見及主動修下D BUG

香港遊戲橘子連BUG都唔會修只會話反映、反映再反映

但佢所謂話反映都唔知反映到咩時辰

正如無間道電影裡有句說話對白 我等你3年又3年

至於雲起唔洗講近依幾年本人完全冇睇過雲起會有咩最新動態

間公司好似比人埋左單咁樣 ( 即係倒閉 )

再講又話gameone會出咩GKP電話鎖

究竟點解冇左下文嫁

雲起邊會咁易埋單    你睇下佢d主力game仲有幾多人玩   雲起代理d game  雖然過左一排  佢d活動愈出愈冇新意  但係真係最起碼  佢d game  好少見外掛

gameone 係好今次就唔會俾人插成咁   外掛 爆ac  佢有認真理過?

我都只不過係話有得俾我揀姐  我又冇話一定要轉代理  唔洗拎合約黎講wor   呢樣我都清楚  我係指點解最初初要俾佢代理姐

逆風屮流魂 發表於 12-11-30 05:09 PM
雲起邊會咁易埋單    你睇下佢d主力game仲有幾多人玩   雲起代理d game  雖然過左一排  佢d活動愈出愈冇新 ...

留意重點字眼只係好似比人埋左單咁樣姐

但講開雲起作風就係一開始勢神劈願話咩點點點呀 乜叉襪叉野

同埋雲起開頭係搞得好好地( 包括: 防外掛 )但過多一排就慢慢懶散起黎

所以港澳地區D代理商代理Online Game永遠都係不外如是

逆風屮流魂 發表於 12-11-30 05:09 PM
雲起邊會咁易埋單    你睇下佢d主力game仲有幾多人玩   雲起代理d game  雖然過左一排  佢d活動愈出愈冇新 ...

雲起 都叫少外掛?????????
佢只瞳光由頭到尾 外掛多過活人,
組隊斷線,開倉庫都會卡game,
官網個回報都唔係人黎。

我琴日燒火牛整番好 ON番就比人偷曬D官銀~_~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 10:41 PM , Processed in 0.039065 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存