2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 瓦倫戰記 Online 12月7至9日 封測開始!
go

[消息情報] 12月7至9日 封測開始! [複製鏈接]

墓光迷城

感謝玩家對《瓦倫戰記 Online》的熱烈支持,

擋都擋不住的殺氣,戰火持續蔓延~

CB測試正式展開

本次CB封閉測試將是全天24小時開放

更多更刺激的戰鬥體驗,等待玩家們前來挑戰

封測時間為:

12/7 17:00-12/9 23:59 (不關機,刪檔封測)

大家準備好味?

相關連結:

facebook專頁

加入會員

下載主程式

十週年勳章(賀詞)

唔關機 又 刪檔封測 =3=  真無聊

墓光迷城

肥鵝 發表於 12-12-3 08:42 PM
唔關機 又 刪檔封測 =3=  真無聊

可能系想有足夠既時間搵其他可以改善既地方

靈儿` 發表於 12-12-3 09:42 PM
可能系想有足夠既時間搵其他可以改善既地方

唔係話可能,只係一定係,

因為以不關機方式黎測試會測得比較全面性

而且改善或修復...等等各種問題都會比較全面性

同埋依加D封測電玩為左務求深夜嘅玩家都能玩得到

大多數代理商搞封測時候都以不關機方式黎封測

至於刪檔封測只係為左每個玩家都可以番回起跑線重新再黎過, ( 即係為左公平 )

所以刪檔本人絕對支持。不過此電玩有內掛功能本人以經放棄此電玩

十週年勳章(賀詞)

講真打左咁多年機  呢個封測真係不知所謂  隻game唔係唔好玩 但方法唔好  預期 係咁既話  之前個3日封測 時間就要改
第一日 唔肯定人流 咪 限時間 沒問題 搵下BUG
第二日 人流都大約清楚 就試果D去打戰爭既傳送問題 會唔會卡死 其他各種問題就等玩家們一齊發掘
第三日 應該就一定要 開24h 做最後檢討 做埋ser穩定性

而且果d GM簡直不知所謂 真係咪以為做GM好型先得架
人地交任果時係到扮型 放技 放完技就變魔甲 變完就走路
講真 到時玩玩下有問題 呢D gm都唔知信唔信得過
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 06:55 PM , Processed in 0.030008 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存