2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 遊戲蝸牛 一人一信
go

[抱怨專區] 遊戲蝸牛 一人一信 [複製鏈接]

Gameone 做唔做到野 大家心照 我去左旅行4日 今日番 就發現離譜到個GO ac 比人開左個新9陰AC 過走哂我4800點  去GAMEONE線上客服 講明係 GO Account唔見左點比人盜 仲可以問d白痴問題

信件狀態:        已回覆  
負責 GM:        gm24
信件提交時間:         2012-12-08 01:07:44
GM 處理時間:         2012-12-08 01:19:18
GM 回覆內容:       
您好,歡迎進入GO客服系統
謝謝你的來信查詢,多謝閣下對我地遊戲的支持,請提供以下資料,以便我們為你跟進。
遊戲帳號:
GO帳號:
角色名:
遺失日期時間:
遺失GO點數:
聯絡電話:

乜GO ACCOUNT 有遊戲帳號:有角色名: 架???  有無睇清楚先覆人 衰到連中華網蟲都不如
日日比人爆AC 多不勝數 不如堆爆遊戲蝸牛信箱 至少比佢知GAMEONE有幾爛
順帶交代下d 想筆戰既人 實係話人上d乜乜網 又用乜乜掛
今日無比爆 唔代表唔會比人爆 無用掛 無上d乜乜網 宜比人爆既人 多不勝數

遊戲蝸牛客服
Email: 9yhr@snailgame.net
客服电话:+86-512-67629091

唔覺得有咩問題,叫你留又唔留,叫人點幫你

v21235 發表於 12-12-8 10:48 AM
唔覺得有咩問題,叫你留又唔留,叫人點幫你

我三個星期前一樣收到同一個回覆 不過我有回佢喔
回完佢寫住CASE 已解決 之後就無覆過我 我有追
不過之後會變成統一回覆 就係已交相關部門處理
請問你佢會點幫我呢?

回覆 sk333 的帖子

我想講呢  咁大間公司   你地D信好小事姐    1個制全部去哂垃圾桶啦   何況又對市場無乜影響
又唔會去到頭條   又唔會係新聞時段播放  G1依家都搞緊新GAME啦  仲理九陰咩   吸完錢就可以掉得   再拎個腳本   再制多隻再吸
仲理你地咩

其實係一定要報警
因為你呢個係失竊

出POST果陣已經報左警 我都有覆佢d資料 之後就無理 咁我咪加句 我已經報左警 之後先有回覆 同電話同黎跟進
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 04:27 PM , Processed in 0.085806 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存