2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Cyphers 奶西你唔好再係到丟人現眼啦
go

[閒聊討論] 奶西你唔好再係到丟人現眼啦 [複製鏈接]

仲係到問走場有咩問題?
答撚左你啦 manner黎架嘛
你仲好意思問? 咁基本都仲要問?
manner係你既? 你去定?
你up乜9啊 知唔知咩係manner啊 唔識去查下字典啦小學雞
笑撚大人地個口啊傻仔 唔係大字就有道理架
其他狗仲好笑 冇PT講就話我其身不正
依家話緊你有問題 之後你去話人地有問題
乜人地有問題就代表你冇問題咩 咁簡單既logic都冇
真係膠都廢事俾

rrasdhk 發表於 12-12-13 02:03 AM
仲係到問走場有咩問題?
答撚左你啦 manner黎架嘛
你仲好意思問? 咁基本都仲要問?

你咪繼續無視現實,活係自己世界囉,你最叻就答D唔答D
講乜唔知比咩反應丫,結果 真係丟人現眼
你唔係覺得你求其講一句就指證到人地有問題下話 ?
唔好意思真係得你有問題囉

簽名被屏蔽

凸冰 發表於 12-12-13 01:08 PM
咁基本你唔答?
問你走場有咩問題,你就答基本MANNER,真係諗下都知你0N _ 咖喇LOL
問你走完場既問題係乜都 ...

答撚左你啦 manner囉 你係咪到依家都唔知叫manner?
唔好再係到柒啦好冇 帶埋你隻狗番去讀下書啦屌你 仲打機
學多兩個生字啦傻仔 自己唔撚識話鳩我用google translate真係笑撚大人地個口
你估我係你咩小學雞 哥哥我起碼都讀多你幾年書啦傻仔

rrasdhk 發表於 12-12-13 04:12 PM
答撚左你啦 manner囉 你係咪到依家都唔知叫manner?
唔好再係到柒啦好冇 帶埋你隻狗番去讀下書啦屌你 仲打 ...

得你柒咋萬人敵,唔好傻啦好唔好?

test2000 發表於 12-12-13 06:31 AM
你咪繼續無視現實,活係自己世界囉,你最叻就答D唔答D
講乜唔知比咩反應丫,結果 :thu ...

你自己打埋哂D垃圾又想人覆你 哥哥我唔覆你唔係代表我怕撚左你
而係你D野真係冇PT又垃圾 你要我逐句逐句覆你 咪撚ON9啦你
我唔撚覆你你就反省下啦小朋友 仲係到自HIGH

rrasdhk 發表於 12-12-13 04:17 PM
你自己打埋哂D垃圾又想人覆你 哥哥我唔覆你唔係代表我怕撚左你
而係你D野真係冇PT又垃圾 你要我逐句逐句 ...

最好你就好似之前咁潛水唔好覆我啦垃圾,你之前D柒事係人都知啦
你估你真係好大咩呀哥哥?讀多幾年書代表D乜呀?
你呢D咪冇PT垃圾既最佳典範囉,剩係識撻句野出黎扮晒野咁有乜用呀?
2000fun比高登仔話係小學雞論壇咪就係因為有你呢種人囉

簽名被屏蔽

送樓主你兩個字 : 戇鳩  唔識讀去查字典

版主唔該可以的話明顯呢條友要處分一下....特登開個post係到串人,同cyphers有關系嗎?

凸冰 發表於 12-12-13 04:45 PM
查多幾個字喇智仔 小弟真係為哥哥你悲哀呀哥哥,估唔到自稱哥哥既人
答既野一樣冇pt,一樣9唔搭8,你係 ...

我冇PT?你呢? 剩係識話我冇PT你既argument係邊啊?
由頭到尾一個似樣既argument都冇 剩係識係到伏
講黎講去都係問我 走場有咩問題?
你有PT咩? 唔好執人口水尾啦 咩叫9唔搭8?
而家話鳩緊你基本既manner都冇啊
查多幾隻字? 你唔好ON撚9啦  
manner解禮儀 禮貌啊傻仔
最基本既manner 專重體育精神 專重對手 你有冇啊?
你老師有冇教你咩叫體育精神啊?
走場係冇體育精神既行為 仲可以聲大夾惡咁係到問我有咩問題 你知唔知醜啊?
唔怪得知之前咩切磋場個個都讚第一隊唔放棄啦
因為有班垃圾輸打鸁要 唔夠打就走場
所以話依家D新一代真係不知所謂 咁撚厚顏無恥都可以有

此貼已變成罵戰貼
而此貼亦有觸犯由規之嫌

本版版規:
3.不得將私人恩怨放上本壇討論, 並且不得煽動、發起或參與罵戰,若有爭執請以善意的心態去討論,請勿惡言相向

所以關貼處理
請各位平心討論
如再有針對性言論則作嚴懲
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:08 PM , Processed in 0.052148 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存