2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新吞食天地Online 2000FUN會員 邪邪豬 究極4-2 鬼邪 呃人錢
返回列表 發新帖 回覆
go

[求助] 2000FUN會員 邪邪豬 究極4-2 鬼邪 呃人錢

話說琴日(12月20號)我就同我朋友睇中左佢4-2SER2隻2轉既AC,
咁佢即時打電話黎同我地約好時間就出左深水埗網吧交易,交易完呢2個ACCOUNT之後,因為我地想收多幾個,就問佢有冇朋友放4-2既2轉ACCOUNT,,佢話佢朋友放2隻2轉197LV 風俠同地霸,咁我地就話要埋,,佢就話好,等佢一陣佢問佢朋友拎左ACC先,,我地就話電聯,佢就話,,但係佢一陣唔會再出番黎,我地見都交易過,,所以就話過數比佢,咁大家都OK,我地6點鍾左右就過左數,打比佢,,佢話整緊小小野,,7點前比AC我地,7點15分我地再打比佢..佢話係九龍灣塞緊車,,OK 我都等你,,到10點鍾既時侯打比佢,,佢話落左去樓下買煙,,我就開始覺得怪怪地,,叫佢比個確實時間我,佢就話,,我盡快啦,,我話唔得.你比個時間,,佢就話,半個鍾到,,,10點8我打比佢,,佢話落左去同人吹水,,話3-4個字後搵我,,
11點再打比佢就關左機了,,佢一直都話佢電話留左係公司.佢話佢呢個係公司做野既電話,,又話自己係旺角好景格黎開IONE,,請問有冇人識得佢? 如果你睇左呢個POST,我想講聲,如果今日我收唔到ACCOUNT的話,,我會去報警,到時我會POST番落案卡,希望家小心D呢個人

我玩SER4-2 就我所知 SER4-2 係冇人2轉197LV 最高好似都係180定182

我未玩架...想同佢買黎玩...你識唔識佢?

SER 4 - 2最高 2轉帳係 185LV. -_- 吾係鬼邪呢 2個 ACC. !!!

笑傲無雙

明顯比人昆左,去警署備案仲穩陣啦

買我d ac啦 信譽no.1咖

calvinak 發表於 12-12-22 01:55 AM
我未玩架...想同佢買黎玩...你識唔識佢?

真人就唔識 GAME就曾經同佢係團友 但佢消失左好耐 如果真如你所言 你最好都係去報警備定案先 因為如果係講SER4-2 2轉最高係185(岩岩查完) 唔會有人197
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 05:10 PM , Processed in 0.028365 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存