2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 请大家来评评理,POP乱发人家照片,还要乱说人家坏话 ...
go

[抱怨專區] 请大家来评评理,POP乱发人家照片,还要乱说人家坏话   [複製鏈接]

我身上这些是BUG出来的装备吗?BUG出来的装备还能合成吗??POP你搞什么鬼,乱说人家,你可以+11+12+13+14+15,别人就不可以+11+12+13+14+15吗???

回覆 小灰机 的帖子

請自重!! 即使閣下為相中人,但並不等於該照片之版權是閣下的.

所有發佈之照片均屬POP及其友人拍攝,並已得版權方同意發放.

因此就閣下所提及  [POP乱发人家照片] ,我係表示DLLMCFH的

小灰机 發表於 12-12-22 02:32 AM
我身上这些是BUG出来的装备吗?BUG出来的装备还能合成吗??POP你搞什么鬼,乱说人家,你可以+11+12+13+ ...

多謝祢ge相片提供!!!

仲有副武器70lv+15!! 請提供相片!!!

我想问这不是我吗?本人AC本人身份证,我是我是谁?难不成你在游戏里不是人?那是什么??

你又咪捉人字眼,豆腐POP亂屈人用BUG裝,有人有心聽你話做證據,你就句句串住晒,偏幫到出面,人地找到證據,你又將人地證明的心血,講成唔同用意,呢家人地找到證據,點樣做你先滿意,你地次次出口術蝦人,黑都比你地講成白,證據就有,你地再過份,就算豆腐POP道歉都無用,

耍錢定耍命 發表於 12-12-22 03:14 AM
你又咪捉人字眼,豆腐POP亂屈人用BUG裝,有人有心聽你話做證據,你就句句串住晒,偏幫到出面,人地找到證據,你又 ...

祢地有証拠証明自己、大家比紅心check 過清楚就可以la
祢地要記住、係祢地会的人成認過bug巻装備
我当然知道一個人不代表全部人!!不過点講祢地都係同一個会
五難怪我会甘想ar ma????
ok 大家比証拠gm check 過清楚
我都好想知 係我発神経怪錯人= 真有其事
多謝祢地相片提供 我好希望gm 可以check 清楚以一切
誰対誰錯!!

耍錢定耍命 發表於 12-12-22 03:14 AM
你又咪捉人字眼,豆腐POP亂屈人用BUG裝,有人有心聽你話做證據,你就句句串住晒,偏幫到出面,人地找到證據,你又 ...

講真睇左咁多相係人都覺得你地用bug..
1個2個都70+15武+15防, 但之前冇1個我係真係見過你地強化成功過(應該唔只我,相信大部份龍珠既人都冇見到)
除左今晚突然見到你地好刻意咁強化裝備, 唔知係咪因為受到玩bug既傳言影響呢

豆腐POP你的眼望唔望到我今晚做了4個+11和1個+12防裝,你仲亂講乜都好,全Server唔係剩係你識+12,唔抵得我有+12+15石頭咁硬就亂咁話人用BUG唱需我,升裝確實係一過好D方法,我個個教都唔教你,我地D玩家又有錢,又聰明,有背景,都唔洗做又朝玩到晚,我朝早6點鐘都玩緊,就係唔想繁忙時間整,比你D咁的人說三說四,我已經用我寶貝石,做一次證明比你睇,你個ON 9 POP要我做+15比你睇,我無你咁大方再做比你睇,我整咁多+15次次要折圖嗎,我令原慳返D錢,給主席打官司,都唔+15比你們看,加唔到15比你睇,就話我地BUG裝呀,你都On 9 9,總之你要對你言論付責任,想知好方法就求人,可能教你,怕我打天下對你有威脅,就要搞到我們封號為止,你出名無+15就係一個廢人,要全身+15先有安全感,見人有+15,就驚到咁多小動作,我唔再會應你,你再嘈上庭見,你很道歉我會諗下,

kewellbobo 發表於 12-12-22 03:53 AM
講真睇左咁多相係人都覺得你地用bug..
1個2個都70+15武+15防, 但之前冇1個我係真係見過你地強化成功過(應 ...

希望不会是黒心作業~~係ge話我地輸硬添~~
望就望gm 快d check 到真相!!

耍錢定耍命 發表於 12-12-22 04:36 AM
豆腐POP你的眼望唔望到我今晚做了4個+11和1個+12防裝,你仲亂講乜都好,全Server唔係剩係你識+12,唔抵得我有+ ...

好簡単 相我地影左、資料我地都提供左
祢係bug装 or 自己沖 祢心知 我五知!
加上我一早講過、祢以家整比我看、沖到装代表祢一定無bug過?
(個賊入超市盗過野, 自己再買返様野, 代表個賊無盗過野???五該五好対好入座、我係打個比喩!同様道理!)

以下係我第一個post講明:
[当然最後都係要由gm証実確定、我会相信bug装人士有可能有d装備係自己沖的、我不会抹殺以個可能性
不過瓜田梨下, 所以五好怪我指出、不論祢係巻加幾多都好、只要係一件用巻bug我都会提出的
因対沖装備的人実在太五公平~祢地可以永久+10 ..+12 +15
祢地要知。。即使+10防都好。。都不是一件容易事。。+12武+15武更加一様難...
祢地所造、不論天下五天下、祢地有人講話只for副本都好。。

祢地ge会友又講過bug装方法的存在!

有人五比他講!!

話人on9 前想清楚、可能祢比過on9 仲on9 ar

我想問點解你阿媽生出你D咁的仔,沒完沒了,你要證據人地比證據你,你又要多多理由死都唔認錯,用埋人地打法你說話捉住來講,好多人都知你玩BUG珠,你仲可以講咁多嘢,你真係要人地比你睇+15先開心,你睇完咪又要其他角色比你睇,你係GM嗎,我地比你睇係想你收聲,唔好再亂怪人,比機會你道歉,你鍾意睇我+15點做,我比埋條褲你睇,

見到未呀,你鍾意的+15,小朋友你再沒完沒了唔收聲,仲搵嘢講,唔好怪我唔比機會你,

豆腐POP我有證據證明你玩BUG珠,就算你OMG會撐你,但我地全會都無人見過你打龍珠戰,我見你身上好多龍珠許願飾物,我都好眼紅,你唔教我BUG珠,我就舉報你玩BUG,以下係豆腐POP BUG珠圖片,你都要為做BUG的行為證明,證明唔到就證明全會玩BUG珠,我做咗證明,你都表示清白,代表你真係正義,另外你全身+15,我雖然知你每次用幾萬玩去升裝咁聰明,但我唔知你係唔係洗唔到,就叫人幫你BUG裝,你都攞D相證明下自己清白和誠意,表明自己不是賊喊捉賊,

如果覺得以上行為ON 9無證據,你地應該知我學邊個,
如果覺得係合理請你回答,

回覆 耍錢定耍命 的帖子

其實呢用卷強化都會顯示上面成功強化+15 但不會在下面顯示 你只放上面那個成功. 沒有放下面的. 為什麼????

POP不是说了他有两个+15,请问下你你有第三张+15吗

好心你地唔好咁白痂啦 屬性盒你地當BUG 珠
想問句屬性盒同珠有關架咩???
醒D啦~ BUG狗

點解要擺張卷的+15上黎 =.=................

耍錢定耍命 發表於 12-12-22 07:00 AM
豆腐POP我有證據證明你玩BUG珠,就算你OMG會撐你,但我地全會都無人見過你打龍珠戰,我見你身上好多龍珠許願飾 ...

話祢無知真係無知

我有大把証人証明我珠戦出現過

群英、前古羅公会都多的人知我出現

五好伝以視線la bug dog ~~

耍錢定耍命 多謝祢提供的相片令我確実祢係bug!

耍錢定耍命 祢当大家未用過巻???

祢提供的+15成功相 点解只係得下面一小張???

+15 有公告的!!!祢個+15 証拠cut得甘細張??点解?

原因係祢下面根本無出+15公告!!!! 祢好心開埋下面公告la !!!

自己係1級1級甘沖上+15的話 又会五影自己出公告ar???????

好似我以d 甘ar!!

仲有、我有大把証人証明我珠戦出現過

群英、前古羅公会都多的人知我出現

五好伝以視線la bug dog ~~ 多謝祢提供一張甘有力証拠的相

我己経send左比GM d相

以一切就留比gm 処理!!!

亂空-唔好低B唔明問題和用意就收聲,我有講係洗屬問題嗎,個個亂講完,我就要答你低B問題嗎,
豆腐POP我無需要咁多證據證明比你睇,比你睇咗你都要搵嘢講,你行得越盡,你自己承受機會給了你,
你自己所謂證據CUT頭CUT尾,你都唔完整,你咁多+15得一張圖嗎,你D龍珠BUG又點證明呀,你都無做憑乜嘢比咁多證據你呀,我地做咗你呢,你不斷吹水抵毀人,唔好以為無後果,我們不是奉指比你咁玩,
你自己清楚證明你無玩BUG珠先啦,
我們才決定你玩BUG珠證據再上報給GM,你點講我都唔比你睇,為你行為負責,

吵吵吵,对你们还真的是无语了,谁对谁错重要吗?POP你花钱玩,奥魔也一样是花钱玩,他花的钱并不一定比你少,这只是虚拟的世界,你们就吵成这样,如果现实中你们要怎么办?刀枪相见?有那个胆吗?真想不明白你们两个有什么好吵了,这只是游戏,又不能玩一辈子,游戏是娱乐用的,是用来缓解压力的,游戏又不能当饭吃,搞的这么认真干嘛,都别吵了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 09:29 AM , Processed in 0.035104 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存