2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 再見!耍錢耍命 不停講大話的bug装人士 さよなら!! ...
go

[閒聊討論] 再見!耍錢耍命 不停講大話的bug装人士 さよなら!!   [複製鏈接]

不用再解色! 経歴左幾日不停的争論~~~~

多謝紅心還我地真正沖装人士一個公道!!!

自己仲要不停講大話!!五好影衰香港人!!!

以家被GM 停ac、不用再解色!!!!

============================

各位看看~~o羊叫bug装備la

我都叫祢 五好再比証拠我地la~~~ 今次祢仲五自己黎来衰!!!

加15 会無加野係後面ge??? 系統bug 左???請求同gm解色

以下就我自己沖的+15同人交易時都会見到数直!!

加15 会無加野係後面ge??? 系統bug 左???請求解色

令外 祢指我話toy ac 売野個posts 我話「売左la」
我話売左=代表係我ac?? 祢個人都有知識wor
祢地又知講toys係我一team 他係我team 友、他売左我点会五知??
我help他答人=ac 係我? hahah 好在祢五係警察
五係ge話実死得人多~~ 五好引我笑la  
我都話、祢覚得以d係証拠 快d同紅心講la~~我等祢回報ga wor
祢話豆腐pop bug 珠!!叫gm check 下low !
不過以家祢又屈我、対我身心同心理有影響、五開心、有圧力、我都要保留告祢ge権利!!!

祢要転移視線請令外開post 写豆腐pop bug 珠!! 以到係講緊祢地~~

仲有、祢五識理解我打字ma????

我不是重点指祢一個, dont baka ok ??

「「「当然最後都係要由gm証実確定、我会相信bug装人士有可能有d装備係自己沖的、我不会抹殺以個可能性」」」

祢沖到10件+15 都好  祢有$$ 祢有本事祢有運気!!沖到+15一d都五出奇!!!
我仲会覚得祢好強!!!等同我見ewan 他沖左2件58+15上身!!!我都覚得他好強!
祢係本事的話沖到的話 我豆腐pop 一定服祢的!!
我上面講得好清楚!!

不過祢如果有bug過一件装備都好 都叫bug装!!!!!!!!!!!!

瓜田梨下!!我点知祢其他装会五会都係同一個方法bug返来ga???

即使祢係自己沖都好!!所有我地先要gm check以単野~~~~~!!

仲有!!祢五好将我重点放係祢身上!! 我係指祢的個会部分人~~不是只有祢 !!!

即使祢無、五代表所有人、祢不是主角!!!!

識五識中文ar!!!無$無命~~  不過従以上祢両張相看的話。。。

祢話祢無bug 叫人点信祢!!!!!!!!!!!

張相五係我地屈祢、係祢自己提供ga !! 無人修改過~~祢自己想点解色la

不過瓜田梨下, 所以五好怪我指出、不論祢係巻加幾多都好、只要係一件用巻bug我都会提出的!!!!

祢講:[我只係比最後呢批證據,而且我地報了警,我已警告你們多次,我現在身體唔好,比你地亂講,不能享受聖誕節玩龍珠的樂趣,我身心好大壓力,還不停止,有關亂講唔負責任的玩家一同差館見]

請求落案no. 我馬上去警察局処理!!!!請提出!!!我今日休息有時間去!!

======================================

仲有!!

祢以張+15 一定係以個星期内沖ga la 看相背景就知 (如果無古錯、係祢昨晩沖添)
如果祢地係清白 無必要以家去沖装備証明自己~~比返過去的沖装証明不是足久了?

不是以家沖的装備、係過去証明ar!!!

祢地係清白~~gm 最終一定五会check 到d o羊的~~仲只会証明係我地無知添!!

不過以家祢地不停沖装去証明自己、我会覚得祢地係作賊心嘘.........

再加上祢仲自爆左自己+15 +0攻/防相

令我更加確信自己今次行動無造錯、祢地再点講、我再点都係無用

大家等gm 結果就知誰対誰錯、今次ge事件、我地一定要gm比個交代我地

gm処理五到我再用其他途徑、我只係要有個真相!!!!!

係我地成班人無知原来有班沖装高手存在 or 真係人bug装備

結果、我地等待ba

=================================================

祢d大話停未ar???

出賊心嘘自己加返d数直????

錢耍命 如果紅心五嚴正処理!!我一定会報警要求一個真相!!!!

回覆 tofupop 的帖子

球落案編號!

球律師信!

激嬲豆腐的人. 下場........

..........

tofupop  知錯能改,善莫大悟 <------ ++++ XDDDDDD  如果他公開講sorry 我一定会原諒的!!知錯能改ma XDD  發表於 12-12-23 04:09 PM

BUG狗 而家想比人笑下

再一次證明豆腐pop砌得就砌,個圖太大cut比你睇都有得你講,我搵證據證明係唔想比你屈人,你不斷唔認錯,繼續比d網民批評我地無辜的人,有人創意到,話我用+15券再用廢裝影相,完全講唔負責任的說話,將白講成黑,豆腐pop係話我地用券bug裝,何來咁多15券,又bug出來嗎,我唔再解釋,我地受夠,我只係比最後呢批證據,而且我地報了警,我已警告你們多次,我現在身體唔好,比你地亂講,不能享受聖誕節玩龍珠的樂趣,我身心好大壓力,還不停止,有關亂講唔負責任的玩家一同差館見,

另外你話我證明你玩BUG有關的證據,你話送比LV70+15給我,你認的傳我郵件我要你把劍,係唔係交易唔到,你唔認的,你繼續狡辯,你解釋下點解BUG裝,你會話買咗la,請狡辯:

wow 咁神奇既

呢兩張新相 突然又有反+攻防的數值既

報左警?

咁落案編號呢?

等我做良好市民 協助警方查案先!

p.s. wow 仲要更反晒之前d post

本來沒+數值的相 變反晒有數值

心虛嗎???

wa  仲要用photoshop ar???

祢五好cheap D ~~~

要報警察了~~~提供假証拠wor ~~
個+15数直話無就無、話有就有???
高手!!

提供假証據

不等同犯法?????

kerry333  刑事案嚟㗎  發表於 12-12-24 03:00 AM

WOW咩料.....d相做加功都得 神坦,神劍,神奧我就見得多,未見過你呢隻copy神  no good

一睇就知係修改圖片
仲有你發貼時間
再加埋我電腦有少少時間誤差
張圖修改時間差唔多相同 仲唔係改圖

扮野都同我扮好多7.7
話事話幫左手
得唔得比我1E買翅膀
順便問一問 其實1E係幾多索尼

kerry333  呢d咪無私顯見私囉  發表於 12-12-24 03:00 AM

回覆 879879321 的帖子

1e = 100000000 索尼 0.0

另外我賣大量索尼 @.@

其實..你呢幾日衝咁多裝...真係為左自己用/打天下/打副本??
為左想證明清白...?
清白..做咩要衝咁多裝證明你上星期或更之前衝落既裝係清白?
唔好怪我直接..都有人講左話同倉庫有關- -
你真係當我地傻?

支持豆腐~~班死雞呢??再出來撐下飯蓋啦!特別果位P圖神人  有甘嘅技術都算一門手藝  雖然用錯地方係可惜D

tofupop  係wor 真係超真low ps 到...用錯地方、被人拉就五抵la ~~~  發表於 12-12-24 05:30 PM

沙your啦啦 ar BUG佬!!
天下可以有好日子過la

真心笑了...撐左甘耐...又話報警又話請乜9律師,,,仲講到自己有好lun 多律師/警察朋友甘...
點解而家唔出聲ge??....叫埋特首出黎阿笨....真係7.7到無朋友....
豆腐大勝....今晚記得開炮~~

笑傲無雙

抵佢地__

BUG黎都唔知有咩用  +15=無敵??
+6裝咪又係咁打天下  賣武術王普利AC  個稱唔係BUG返黎架

豆腐好YA 從此有你唔洗怕有人再BUG+15卷. 哇哈哈

希望gm 唔係見你講d咩人就封咩人希望佢有應真去check咩人bug +15,,因為可能不只咁小人,不過點都好今次gm 做得好..捉多d外掛就更好
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 05:11 PM , Processed in 0.050026 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存