2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 三國之天 猛虎的《三國之天Online》玩後感想
go

[其他] 猛虎的《三國之天Online》玩後感想 [複製鏈接]

我係吳國既猛虎,三國之天呢隻GAME,真係唔錯。
隻GAME用三國泥做歷史背景做已經加晒分,比呢隻GAME既氣氛深深吸引住。
音效同畫面都十分之好,入副本個音樂,打王果時個音樂聽到自己都緊張埋。畫面都比得上同期大作,唔錯唔錯。
係職業方面我選既係拳法家,呢個職既攻速好快,打到D怪啪啪聲真係好爽!加上又有技能吸血吸魔打怪真係好輕鬆,不過佢既缺點就係PK方面無其他職咁勁。。。

呢隻GAME除左打怪做任升LV之外,重有一個攞到經驗既方法就係打戰場。15LV就可以打第一個戰場竹林,係一個9V9既 PK戰 除左講技術同好講合作性,加上變身系統好容易可以返盤,令到戰場充滿變數,勝負難測。所以鐘意PK既戰友就一定要多D打戰場啦。

最後附上小弟近照一張,希望新加入既朋友會入吳國啦,吳國雖然少人,但係好團結嫁!!!

拜見大都督!

我玩劍SER(超多台人
蜀國弓手
我覺得變身無咩用...  可能係我唔識用D技
你呢?

吳國 我都想加入 不過我又想去魏國

猛虎兄
可唔可以收我入公會
ID:普羅米修斯
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 08:12 AM , Processed in 0.029365 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存