2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 《艾爾之光》公會區 公會:0o唯愛x專囑o0
go

公會:0o唯愛x專囑o0 [複製鏈接]

這就是咱公會成員, 可惜小玥仔, 小伊等 人不在
實在有點美中不足
期望下次再影之時, 可以齊人啦
p.s. 魔奇已被馬嬲侵占!! ((下個目標:艾德城

宗旨:不求人多, 只求溫馨... 尤如一家人~~~ 齊心協力, 共渡難關

咩叫網友?! 網友可以做到d乜?
只係單純ge吹水? 切磋?

不!有心事隨時都可以拎出泥講
反正係網友, 影響力有限下, 雖說最多只係背後支持, 安慰, 什或是引導...
但係難道生活上有咩事5開心, 大家5覺得谷住係心入面好5書服嫁咩? ((谷谷下遲早谷出病.........
正所謂:家家有本難諗的經, 就係e到慢慢諗比我地聽喇!
打機係為左開心, 無需為左pvp 5識連技, 5識捉人, 成日書之類搞壞個心情
be a positive baby together  -  : )

活動: 公會仔, 影相仔
時間: 31/12/2012 – 20:00開始
         1/1/2013      – 11:00開始
                                 22:00 開始
地點: 到時傾 – [ 分流3 ]
         要係1城到影幾次相!
攝影師: 小伊 – 會長 ( 正 )
           小衍 – 會員 ( 副 )
內容:
1. 由於各位每移動1次, 周圍環境會跟著各位而移動, 因而由攝影師決定其他人向左或右移動
2. 每個地方都會有2次或以上影相 ( 最少有2次 – 一次由正攝影師影, 一次由副攝影師影 )
3. 部份圖片將post 於facebook群或2000fun 公會區內或whatapp, 為保私隱, 在此通知大家, 大家亦可下載並作為留念….
4. 拍攝之時要求按: “delete” 制, 令圖更完美

以上version 只是初版
如有任何查詢或建議, 可找: 小伊, 黃鈺峰(魂), 小衍等人。

p.s. :
以上影相並非第1次, 亦非最後1次...
假若有團友真的不幸未能出席, 別擔心, 將於日後補上
別為了此活動而咀喪喔...        乖~ ((摸頭

我之前是這個公會的,不過我要考試所以有兩個禮拜冇online所以被踢走左 希望樓主可以幫我同會長講番,因為真係好想入番,而且我有好多個角色都係呢個公會所以全部都踢走哂
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 11:47 PM , Processed in 0.030990 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存