2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之天翼 分享下玩左兩個幾星期心得
返回列表 發新帖 回覆
go

[心得分享] 分享下玩左兩個幾星期心得 [複製鏈接]

HI 我是新玩天翼 之後未接觸過天翼 而家65LV

新手玩的 其實呢隻GAME都幾難上手 好多任務都唔知邊度打怪

亦都要成日坐住架豬車走黎走去

最特別係劇情任 但玩到第2,3章D任務物品就好難玩 要經好多層+技能先有

打寶就...聽講以前跌寶率好高 但我而家真係好少打到寶

我覺得新手玩這遊戲很蝕 因為支援好少 好多時要靠熟人或上網睇
配點加點全部都好多技巧

而且GAME內7成人都係玩過天翼 所以佢地又玩得比較快
好多時佢地做既野都係為左之後100幾LV
亦有好多TERM會聽唔明 咩打珠 咩死洞

感覺呢個遊戲遲D好依靠商城 我見好多技能都要商城買先有
仲有寵物 變裝咁

所以....新手玩唔玩...你地決定啦

大家有無咩新手舊人一齊分享下玩左一排既心得?

回覆 【落葉】 的帖子

所以技能都可以做任取得,並不一定要在商城購買

寵物的技能只是強化角色一點(-延遲/掉寶另計),
而變裝只是樂趣的一部份,
反而我覺得經驗卷同商城武破壞了遊戲平衡,
公測第一日戰士都速升到50等再去一些沒有人的地方用商城武自然升得快
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 09:25 PM , Processed in 0.028171 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存