2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD高達Online SS的盟主真系舊漂亮的豬頭骨
go

[疑難] SS的盟主真系舊漂亮的豬頭骨 [複製鏈接]

部機本身個特色。講真唔系甘突出,系動畫裡面印象中系騎馬狀態都好似未爆過金!

部機只系把馬身同盟主本體本來黑色的地方都途成黑色,再加個100%拋光,真系幾靚幾SHARP下!

不過真系得得個型字,本身沒咩遠程射擊,一面對包機就比較無力,如果系面對D高攻擊力牛油或者追踪彈,都扣唔少血!

唯一好處就系近戰勁D,但講真神高個速度都比呢部快,S果部盟主爆完金都話仲有個光槍有D用,呢部爆完金個2武輸出慢左D!

我今日OC2打後用經膠,100%核心同強化100%核心升OC6,升完加速,敏,攻,防都有,插多張新人類,但系都唔系好得幾多!

跟主放棄用翻部療天,唔插咩技能卡兩場都攞高分仲贏到!

唔通我真系唔適合用拳機嗎?

PS:跟住我浪費左50萬G去抽SR新安洲翻黎,結果呢?依家得翻240萬G,但當我用起距之後,當場開心翻曬!呢部機真系值得我慢慢將距升到OC6!!

這隻 在多建築物的場地都幾可怕的

玩sd,好睇場地同組員,未必一定關你事.
但如果食蛋就一定關你事.

G系列既, 部部都系吃技術+走位,  因為唔系部部都有減傷技能...有都系唔勁!
馬神都系咁...不過馬神爆發力不輸神高, 而且防就高出好多
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:03 AM , Processed in 0.025003 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存