2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 拳手一d小小既問題
go

[疑難] 拳手一d小小既問題 [複製鏈接]

我想問拳手學咩技較好
拳手係戰場上主要做d咩
同埋有冇人可以比d拳手既片我睇下._.

睇你想打人定拆塔

玩過星曲WEB

拳手>>如果你主補塔 咁就係一隻浪費自己水錢同埋時間GE職
        >>如果你主CHOK傷 咁你單玩蓄一同重拳算數
        >>如果你主CHOK人頭 咁你要一班隊友
        >>如果你主拆塔 注定你LONELY AND 死很大

點都好啦
自問手抽筋就拆塔
比人派開好人卡就玩補塔
無腦就玩重拳+蓄一

拆塔流:  神拳2 + 踢1
標準玩法, 踢1係方便走佬, 點到踢3可以跳上特殊地形

人傷流:  神拳1 + 踢1
不停出神拳1啪啪啪啪啪就得, 神拳2既玩法太鬼蓄, 除非你神走位否則唔建議
踢2可以破痛忍, 但除左單挑之外冇乜用所以已經洗走左

人頭流:  轉職

我主玩拳既
基本上到34lv幾乎學曬所有技,最後既分別就係睇你升唔升踢2/學唔學霸體
建議其他技一律要學

拳都係戰力,不過輸出比戰低d,但都可以好硬,同戰士一齊打啦=]

其實主修塔/人都可以一樣咁勁
塔: 拳係唯一可以補塔血既職,係戰略上黎講好重要,而且家下唔係人人都咁合作去守塔,加上拳手係戰場上既比例又少,補血係稀有品種。水錢就唔係問題,打盜賊粉去合成就有免費中血水拎,做後援既時候坐下水補下塔血,真心貢獻係高,我試幾乎由開始到尾一直補塔血(因為冇人守塔),都有二百幾貢獻,係唔錯。打塔就隨便,建議有蓄2先打,純粹高攻好多。(最好就食埋藍水邊打邊回咁就仲快)

人:多人既時候就唔建議衝前吸血放蠶,除非放左霸體(最好唔衝為妙),用蓄2遠攻,比戰士吹飛仲遠(已測試),都有80~100左右既攻擊力(盾除外)。自己睇pw量做人,始終唔係戰士。如果對方有火/毒既狀態,就最好用蠶,可以到三百幾攻,而且蠶比吸血低pw,硬直少dd(感覺)。

如果開頭唔想補塔血,咁就唔好學住補血技,因為補得唔多作用唔大。

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 01:53 AM , Processed in 0.028956 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存