2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新吞食天地Online 4-2玄軌跡團 全數退出吞食
返回列表 發新帖 回覆
go

[聊天] 4-2玄軌跡團 全數退出吞食 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

其實基本上都係我d ac黎:P
本人係4-2 全數AC已售清, 公主,美男子,紅白藍 ....N隻
(sor各位, 其實我都只係D small potato, 鍾意就睇)

都無咩特別想SHARE 經歷左10年吞食 收費 免費 究極,
想講GE係隻GAME真係好玩, 只可惜要工作無時間掛(懶掛)
而且玩得果d都係老手黎, 老手都只係會掛掛掛,
升得快, 真係幾過癮依一代用dodo掛,
以前用寶寶貝貝無雙掛果個年代係慢好多, 不過就多人玩活動d, pk唔會千篇一律
召召召冰冰冰水神隱分龍王真係玩到幾悶
btw臭我都奶左n年, 只能說玩過依隻game ge大部份人都好難去玩其他人手升ge game

點都好, 各位仲玩緊GE努力.
都係循例交代下, 講下d廢話
同我買過 寵, ac, 物品 乜柒都好啦 多謝你地keep住信我
thats all.

有機會再一齊打機吹水, 一路順風

有機會再一齊玩:) 我都係4-2 再見
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 08:06 AM , Processed in 0.032911 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存