2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 滅魂者Online 唔該專重下自己人格 + 討論遊戲 不喜勿入 ...
go

唔該專重下自己人格 + 討論遊戲 不喜勿入   [複製鏈接]

你唔專重自己  冇人會專重你

滅魂者Online 星期一就cb完.. 而家大家搵到ob戰友好正常
每一隻game都系, 有人讚.. 就自然有人彈~  
我打機甘多年~ 真系未試過見到完美既  只有讚冇彈
岩岩睇到一個po.. 樓主只不過系話支持隻game  講下自己覺得好既地方
甘就比d 自以為 "機神" "先知" 出現黎話
cb 可以睇到 ob前境.. 勁.. 我真係想寫個服字比你..
隻game癈到食屎"  機神呀機神... 甘你仲留系哩個討論區做咩~
你有權開po彈隻game.. 但有冇需要去人地個po 又紅又黑甘一句句講
打機.. 每個人都有權買點數定系唔買..
亦會有人打game錢去賣or 買點品.. 睇下你自己點睇既姐
打機一定要打架? 講真一句, 真系冇人叫你打架啵~
要食點水.. 我相信就算用game錢收都唔會貴得去邊囉
先知呀先知~ 哩個香港甘多人~ 你同你d朋友覺得唔好玩...
就唔好套落其他人度啦~~ 你話人賣廣告, 我都可以話你系打手啦
系你未認囉
如果真係甘唔想玩既~ 哩個世界有樣野叫不作聲色甘離開

回返隻game討論
其實我自己就覺得哩隻game算ok~ 點解會甘講..
因為我好討厭玩有內掛既game.. 原因就系.. 果d game淨打怪都升到lv既
但哩隻game唔同0.0  就算你掛打怪... 都有排你打先升lv
拎黎掛技能幾好... 最多都系追唔到人地技能lv.. 但就唔會話追唔到人物lv

寵物都可以靠自己運氣去追~ 唔洗好似有d game要打王打副本先有...

但講到強化.. 我就覺得.. 好難升姐-.-
d 強化材料又唔好打.. 最快方法就只有商城買~"~

真系望GC可以改下掉強化材料既機率...

另外~ 最後一句~ 以上只系我本人既心聲... 唔系要搵野嘈
要嘈既話請用你隻手控制隻mouse禁"上一頁"  thx

最後最後~
祝大家可以搵到好戰友~ 遊戲愉快

十週年勳章(賀詞)

首先係執骨~錯別字"專重"->尊重 :)

另外, 就樓主表示理性討論時應尊重他人既立場我好認同
始終各人有各人喜好
無論係圍插帖/呼籲帖, 大家各持立場, 冇話全部岩或者全部都錯哂, 一切源於口味不同

個人覺得彈隻GAME係完全冇問題, 只係希望係插隻GAME幾差既時候, 唔好插埋鐘意玩隻GAME既人
雖然可能你認為佢講既野完全冇道理, 但我認為亦可以透過斯文或婉轉既方式表達, 而下下用粗口鬧人的確係唔禮貌既表現方法
正如人地一開始亦冇用粗口去批評或詆毀他人
和諧討論就好了

另就隻GAME而言, 本人玩左一日之後就覺得模式比較單調, 攻擊距離好差, 亦唔打算再玩
隻GAME的確有好多改善地方, 不過實在令我大失所望, 所以最後我都唔打算公測會再玩

玩過星曲WEB

原帖由 mandy423 發表於 13-1-6 10:05 AM
滅魂者Online 星期一就cb完.. 而家大家搵到ob戰友好正常
每一隻game都系, 有人讚.. 就自然有人彈~  
我打機多年~ 真系未試過見到完美既  只有讚冇彈
岩岩睇到一個po.. 樓主只不過系話支持隻game  講下自己覺得好既地方
甘就比d 自以為 "機神" "先知" 出現黎話
cb 可以睇到 ob前境.. 勁.. 我真係想寫個服字比你..
隻game到食屎"  機神呀機神... 甘你仲留系哩個討論區做咩~
你有權開po彈隻game.. 但有冇需要去人地個po 又紅又黑甘一句句講
打機.. 每個人都有權買點數定系唔買..
亦會有人打game錢去賣or 買點品.. 睇下你自己點睇既姐
打機一定要打架? 講真一句, 真系冇人叫你打架啵~
要食點水.. 我相信就算用game錢收都唔會貴得去邊囉
先知呀先知~ 哩個香港甘多人~ 你同你d朋友覺得唔好玩...
就唔好套落其他人度啦~~ 你話人賣廣告, 我都可以話你系打手啦
系你未認囉
如果真係甘唔想玩既~ 哩個世界有樣野叫不作聲色甘離開

回返隻game討論
其實我自己就覺得哩隻game算ok~ 點解會甘講..
因為我好討厭玩有內掛既game.. 原因就系.. 果d game淨打怪都升到lv既
但哩隻game唔同0.0  就算你掛打怪... 都有排你打先升lv
拎黎掛技能幾好... 最多都系追唔到人地技能lv.. 但就唔會話追唔到人物lv

寵物都可以靠自己運氣去追~ 唔洗好似有d game要打王打副本先有...

但講到強化.. 我就覺得.. 好難升姐-.-
d 強化材料又唔好打.. 最快方法就只有商城買~"~

真系望GC可以改下掉強化材料既機率...

另外~ 最後一句~ 以上只系我本人既心聲... 唔系要搵野嘈
要嘈既話請用你隻手控制隻mouse"上一頁"  thx

最後最後~
祝大家可以搵到好戰友~ 遊戲愉快

樓主呀樓主
你真係好勁囉
註咗冊3年半先得11個帖
真係笑到我hihi
我已經夠晒cdr架啦
估唔到你仲cdr過我n倍
真係笑膠死我

本來我冇諗住回帖同發帖的
但見到你個帖咁型唔回的話就實在太對你唔住了
對嗎??
第一 : 你個標題打錯字
世界上係冇人會唔『專重』人的~只有人會唔『尊重』人
第二 : game係唔會『癈』~只會『廢』 ( ( 癈 )的字義 :1. 痼疾,病長期不愈。      2. 殘廢。)
http://www.zdic.net/zd/zi/ZdicE7Zdic99Zdic88.htm
第三 : 係『咁多年』~唔係『甘多年』
第四 : 『禁』字的正寫係『撳』
睇嚟樓主打機已打到嚴重腦殘
本人建議你返去由幼稚園再重新讀過
字都唔識冇資格學人發帖
打埋一大堆廢嘢話人唔『專重』人
其實最唔識尊重人既係樓主自己
你太自以為是同主觀了
真係好不知所謂

p.s.我唔係想同樓主你嘈~我只係喺度發表我的想法而已

有冇圖比小弟望下.. 我想玩==

新手一問 ,請問咩叫[專重]?????

笑傲無雙 玩過星曲WEB

(︶︵︶) 發表於 13-1-6 02:13 PM
樓主呀樓主
你真係好勁囉

五十步笑百步

真係好不知所謂

你話人不知所謂咪唔尊重人囉,得閒沒野做唔該打多份工養好老豆老母先。

人地同你一樣都係p.s.我唔係想同樓主你嘈~我只係喺度發表我的想法而已。

如果樓主唔識尊重人,咁我諗你係周街殺人果個。

SOMOKISA 發表於 13-1-7 12:42 AM
五十步笑百步

真係好不知所謂

小學雞思想

人地得唔得閒同有冇能力/有冇養老豆老母係冇關係
你認為佢應該打多份工養好老豆老母
姐係你認為佢冇養好佢老豆老母啦

原來係討論區留言就=得閒=冇養好老豆老母??係邊方面睇出黎??  
你同佢註冊時間差唔多,但你帖子/積分都比佢多,在線時間亦比佢多
咁係咪=你仲得閒過佢,你比佢對老豆老母更差呢?

你有資格話人50步笑百步?
人地係到留個言,你就間接話人不孝,你笑人不如照鏡笑下自己先啦

我發覺你想像力好鬼豐富,唔該你唔好歪曲人地講d野啦,
我都廢鬼事引用你d名句,係咪幫手加鹽加醋你會開心d會興奮d!?
註冊時間13-1-6  
阿,多謝你偍醒我去照鏡笑下放鬆下,我都知你見到自己係喊三聲唔係笑三聲,
一星新手會員,唔該你下次開分身都開得鬼鼠d啦,做咁多打手,好傷肝嫁。

十週年勳章(截圖)

受到警告
強力CD-ROM 表示食花生
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 文不對題

總評分:  威望 -10   查看全部評分

(︶︵︶) 發表於 13-1-6 02:13 PM
樓主呀樓主
你真係好勁囉

請你尊重自己、尊重他人。

SOMOKISA 發表於 13-1-7 06:45 AM
我發覺你想像力好鬼豐富,唔該你唔好歪曲人地講d野啦,
我都廢鬼事引用你d名句,係咪幫手加鹽加醋你會開心d ...

所以話小學雞係冇錯
通常係常係討論區遊既人先會睇註冊日期而唔睇人講乜

我想像力豐富?加鹽加醋??
你事實係叫人"""""得閒沒野做唔該打多份工養好老豆老母先。""""  在6*
我有加鹽加醋????
可能我理解能力有問題

假如一個人有穩定工作,而有照顧好自己既父母既話,  佢會比人叫佢打多份工養好老豆老先???
重點在個"養好"&"先"字
你叫得佢"養好"老豆老母"先"
姐係你認為佢"未有"照顧"好"佢既父母啦
既然人地只係係討論區留一個言,你就話佢冇照顧好自己父母,
你咁叫識尊重人???你有咩資格話人唔識尊重人????
我有"歪曲"你講既野???

老實講,咁既GAME使咩打手,我只係睇D偽君子唔順眼先開帳號留言
你覺得我有講錯既你指出我錯處就可以啦
使咩理我幾多星,係咪新手姐
論壇唔比有新手?論壇唔比有1星?
你唔使拉開話題WO,1星都有得拎黎講
你唔係小學雞係乜?

嗯趴 發表於 13-1-8 02:03 AM
所以話小學雞係冇錯
通常係常係討論區遊既人先會睇註冊日期而唔睇人講乜

我係小學雞,你咪一條"selfish"囉。
你講野1999咁唔該排好板先打出黎啦
隻game咁唔好玩你又去活動帖抽人地個活動包!?
浪費網絡資源咪你呢d人囉,笑爆嘴。
知唔知醜字點寫阿你?你大陸落黎嫁?
我睇唔順眼d人又要玩又要柒
在6* 咩文黎嫁?
學好d速成先好開帖串人啦,浪費時間係到製造d笑料俾我笑。

學你幫住果個人話

我講麥都得嫁啦,關你咩事。

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

請有關罵戰即時停止 在討論間言詞注意一下別帶上任何侮辱、粗言及人身攻擊字眼對待他人

否則視為違規行為會被禁言 敬請合作

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

每隻GAME都有讚有彈
不可能係完美的
可以為GAME發表意見
但係需要互相尊重
但笑人註冊3年半先得11個帖
就有少少............

SOMOKISA 發表於 13-1-8 03:09 AM
我係小學雞,你咪一條"selfish"囉。
你講野1999咁唔該排好板先打出黎啦
隻game咁唔好玩你又去活 ...

唔好係到拉開話題啦

回應下我引用你果句

""""你話人不知所謂咪唔尊重人囉,得閒沒野做唔該打多份工養好老豆老母先。""""

一直逃避 托咩
衷L左話人講野一舊舊?

嗯趴 發表於 13-1-8 05:25 PM
唔好係到拉開話題啦

回應下我引用你果句

你盲嫁?咪答左你想要ge野囉。自己睇唔到就唔好屈人沒回啦
我都唔想再回答你呢d低能回覆,廢鬼事俾魔鬼皇禁言。
我先沒你咁唔要面,又要話隻game廢,又要拎人活動包,浪費資源,
唔玩就咪諗住拎人地d野啦,你唔知醜字點寫我可以教你wo。

學你幫住果個人話

我講麥都得嫁啦,關你咩事

人地彈隻GAME關你咩事呢=.=?,你唔專重自己  冇人會專重你 如果真係甘唔想睇既~ 哩個世界有樣野叫不作聲色甘離開 禁上一頁好難?人地回個帖都要開番個POST話人?咁討論區拎黎托?定你覺得世界圍住你轉?

其實每隻game都有好 有唔好既地方
都唔洗咁激動既 ..

玩過星曲WEB

咁都可以拗一餐-,-"",睇到都想笑...

玩過星曲WEB

又好難怪...本身見到標題寫住"唔該專重下自己人格"呢類post都冇咩好感....
結果成篇所謂"討論遊戲"post結果有一半係發洩文....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 03:13 AM , Processed in 0.064616 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存