2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SGO - 星夢Online 小弟既睇法 大家發表下 最緊要唔好嗌交 ...
go

小弟既睇法 大家發表下 最緊要唔好嗌交 [複製鏈接]

講真句 我由佢第一年開始挽
你認為完全係D裝既問題??
我可以同你講唔係
係因為呢隻GAME跟本唔出名 吸引唔到玩家
仲有D裝既問題係 雖求 唔可以就咁裝備 我好地地一隻靈鬥士 走去加魔 先可以用D裝咁D人咪覺得唔好挽囉
仲有我挽果陣係一入去爆晒SER
係因為佢地一齊打怪升LV先會有咁多人挽 仲有呢GAME 係好遲先出任務係統 咁D人咪覺得做任務冇經 做黎都晒氣囉 唔好樣樣野都怪要買點買點啦 佢係一隻免費GAME 唔買點佢點搵錢呀
我相信如果有人挽過中X網X既GAME 佢地D GAME仲屈點啦 咪一樣大把人挽
裝 我真係唔覺得D點裝有咩問題
咩1LV打小純唔好傻啦 你都冇咁高攻打死佢啦
仲有呢隻GAME D PK系統又搞到唔好
講真句 呢個世界 有錢買點你就緊係會勁過人架啦 世界乜人都有
講真句 你問下 D人 D人寧願打裝定係買點用黎買裝?
我同你講 我第一年挽 一百萬星錢 250KHD 最後呢? 40HKD500星錢
你對比返現實就好似而家買樓咁姐
唔好成日賴裝啦 呢隻GAME講真句 由4年前比人收購左幾乎冇乜搞更新 活動果D
彩虹XX咪又係汁左 咁D人會唔會話係裝既問題?? 唔係囉 最主要係公司既問題
打機 唔一定真係要拼生拼死打D裝返黎 最緊要係挽得開心
講真句 呢隻GAME比你封頂之後又點??有咩挽?? 咪係咁台地咁同人吹水
問題係間公司跟本對呢GAME死心
最後一句 刻文先係問題 魔機都唔算係問題 搞到D野貴晒
大家意見一定同我唔同 可能仲會插我 但我都想知你地點諗

刻文=裝  裝=點數 每次新任務=買點數先做到
所以我都係覺得點數同裝 問題@V@

前期好,好多人玩 唔洗點買點數都生存到

後期 所有野都要用點數 就連升lv都要咁 2倍3.4.5.6倍經  冇錢既人真係生存唔到
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 07:10 AM , Processed in 0.028634 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存