2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Cyphers 某泳對新地圖(空中要塞)的心得
go

[心得分享] 某泳對新地圖(空中要塞)的心得 [複製鏈接]

HIHI我係某泳 雖然唔知有無人識我>_>

今次我要講下關於新地圖既心得的w
基本知識:隨機抽起始買裝錢有5000$ 直Pick就4000$(好似係 如果錯左就留言講返~) 最快40殺就贏 對戰時間10分鐘 10分鐘之後邊隊高殺就邊隊贏 全部粉裝(以下再詳解關於呢個問題)

新地圖裝備問題:其實並唔係全部都係粉既 只係藥 眼 SL R LR技戒之外 其他全部都粉色 粉色以外部位全部都可以用返 眼就得30秒時間 最差果粒眼黎>_> 如果呢度有咩解釋唔清楚就自己下面留言問

新地圖獎勵/活動:
活動1:9號開始去到23號玩1場新地圖就會送一個盒 但每日最多5場 即係一日送5個盒(贏輸都有)
獎勵:贏左會Bouns多10金幣 輸左就無的

新地圖某些角色心得:
新光:R神威 空白成功閃走機會高好多 呢個場地形物唔多 對佢幾有利
艾莉西亞:主升攻裝 兜後開大萬惡 升滿褲招R仲可以幫人回血(雖然少 但每秒回5血已經好好)
泰拉:大技掉岩位 可以全中+秒人 呢個場黎講都算唔錯
蝙蝠女:升到件衫2級空白鍵回血 大技鏟人可以中好多 LR易中人 用SL走佬易好多
暗蝙:呢個場>_>......一有人開眼 呢個場佢就無乜用 要兜後同企位岩先得
火牆:個牆封得好 就等於封對面遠攻 可以食少好多技同傷 都算煩膠之一
凜:大技可以吸好多人 牆可以隔開人地一半 都係要行坦 攻裝唔太適合佢
蜜雪兒:大技衝入場可以迴避到爽 個波可以打到好多人 呢個場既話 佢招R略為無力 都係主升腰 升腰得永生
忍者:主要騷擾 無得變兵再突襲 少左招主力 變左要捉心理 等人衝左再衝 或者LR騷擾
雨衣:大技控場 落雨控場 LR都係控場 主要工作就係控住人 千祈唔好同人單挑 最好企隊友後面做主力或控場
水球:R中人易好多 LR準就可以 大技主要控場 做傷害的話爆錯位就無用
衛斯理:大技無恥到極點 救人又容易 中意狂放地雷既話就岩晒了w

整體心得總結:喜歡殺人的話 這個場十分適合 但合作 尊重別人都是很重要 切勿亂砲人喔>_0!

以上心得寫到這裡 就醬啦~掰掰!
已有 1 人評分威望 Good 收起 理由
迷失荒稜 + 30 + 3 鼓勵

總評分:  威望 + 30  Good + 3   查看全部評分

希瓦係呢個場好好玩..同埋翠絲 大大力 就算開左眼 食水隱身沖埋去太快手

大彌Am!ko 發表於 13-1-10 06:31 PM
希瓦係呢個場好好玩..同埋翠絲 大大力 就算開左眼 食水隱身沖埋去太快手

其實我個人黎講
希瓦呢個場呢-.-
真係要識玩 我唔識玩的所以= =

我叫某志龍 我想玩番...

希瓦玩呢個場 如果見到d傻既唔開眼咪好玩囉0,0 睇下對手聰明程度嫁姐.

回覆 地魔仔 的帖子

隨時也可以玩返丫@.@
唔好想啦...來吧

迷失荒稜 發表於 13-1-12 01:26 PM
回覆 地魔仔 的帖子

隨時也可以玩返丫@.@

但我退左會了....

地魔仔 發表於 13-1-12 06:47 PM
但我退左會了....

welCOMe  BaCk
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:18 PM , Processed in 0.072720 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存