2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 激戰2 Guild Wars 2 老手請幫忙 最爽之 gw2 如何玩
go

[閒聊討論] 老手請幫忙 最爽之 gw2 如何玩 [複製鏈接]

老手請幫忙 最爽之 gw2 如何玩

其實我是新手 而且都未買隻game
以我所知 係買左隻game 就可以一直玩 沒月費 不過有沒有商城

?只有英文版
?點買隻game
?玩什麼職業(副本 pvp 需求)個人唔玩補
?種族外型之外 有分別嗎 好像魔獸有種族天賦的分別 本人魔獸六年以上的老玩家
?sever玩那個好 有香港或台灣人公會嗎?
?這樣有人可以幫幫我如何玩下去嗎?
?help

1. 其實版本暫時只有多國語言版同大陸版2種, 除左大陸人之外都係玩多國語言版, 支援既語言包括英文, 法國, 德文同西班牙文
2. 最保障就當然係GW2官網https://buy.guildwars2.com/en/, 除此之外仲可以係Game鋪或者2000fun都有
3. 基本本GW2冇補血專職, 自己補自己, 所以玩咩都可以, Dungeon就咩職業都可以打冇特別需求, 如果係自組隊的PvP的話Guradian可以話係每一隊都一定要有既靈魂人物
4. 開Game既幾大香港公會都係入左Stormbluff Isle, 不過比較少台灣人
5. 首先你要買左Game先, 搵個公會入左再搵人一齊玩就OK
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 04:50 PM , Processed in 0.031142 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存