2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 霸王硬上公橫行無道! 惠惠子應比大家分享! (理z性討理 ...
樓主: 偽小包
go

[其他] 霸王硬上公橫行無道! 惠惠子應比大家分享! (理z性討理 字海)   [複製鏈接]

邊有人晒時間去開那麼多1分分身

我有12隻人....分佈係5個國....每隻人都打晒10分....甘有咩唔岩先=0=!?

初音 發表於 13-1-11 11:31 AM
如果人人都能沒付出就可以得到惠惠子
那不就跟不付出就可以溝到美少女一樣嗎?!
少年

付出?其實一直以黎玩家俾錢去抽黑店,仲要明知難抽都想抽,買裝等等我個人認為已經叫做為緊隻GAME付出緊(我知會有人講咩難抽你咪唔好抽囉)
到年尾,滿心期待可以有惠惠子,
其實係咪好應該諗下呢個係當一個回饋比玩家對FEZ一直GE支持先
如果連呢D咁GE活動都要玩家打餐死,咪盞大家唔開心(可以有人會好ENJOY我唔知啦囧)
講真一條毛40蚊,對一D中學生黎講可以話係好貴(利申:不是中學雞)
而家就好似難得一年一次任轉職玩下其他職GE機會都冇埋,唔係冇GE,係變左1/5 GE機會
我知近排多左活動,感謝GM們努力和付出,想藉住活動多返D人玩家是明白的
但而家咁講似係有5隻狗公追一個女神咁,
定係開心SHARE惠惠子先?
你問我我真心想開心SHARE

個人意見,不喜勿插

Kathy=)  惠惠子可以係咁轉WO-_-  發表於 13-1-11 09:00 PM
qwermp  其實頭四名既獎品已經有轉職毛一條  發表於 13-1-11 08:56 PM

笑傲無雙 玩過星曲WEB

Kathy=) 發表於 13-1-11 08:37 PM
但而家咁講似係有5隻狗公追一個女神咁,
定係開心SHARE惠惠子先?

你咁講惠惠子好濫交姐
雖然我都想開心share惠惠子

小豬羅志祥 發表於 13-1-11 09:03 PM
你咁講惠惠子好濫交姐
雖然我都想開心share惠惠子

NONONO,在我眼中惠惠子不是女神,只係一個公仔化左GE轉職羽毛

Kathy=) 發表於 13-1-11 09:32 PM
NONONO,在我眼中惠惠子不是女神,只係一個公仔化左GE轉職羽毛

公仔化左GE轉職羽毛 (X)
免費GE轉職羽毛 (O)

jccy1101 發表於 13-1-12 02:11 PM
公仔化左GE轉職羽毛 (X)
免費GE轉職羽毛 (O)

係好多條免費係轉職羽毛先岩v_v

Kathy=) 發表於 13-1-11 08:37 PM
付出?其實一直以黎玩家俾錢去抽黑店,仲要明知難抽都想抽,買裝等等我個人認為已經叫做為緊隻GAME付出緊(我 ...

惠惠子其實係咪真係對玩家咁重要
d人為左隻野可以哂咁多時間開分身呀,拖累呀
你得閒就可以話轉其他野玩
轉完你又要升,開隻新人升仲有野送
係可以係咁洗技架,不過你係咪想玩一場國戰洗一次技
一場雷法一場火法一場冰法
其實之前我一見到惠惠子就不行鳥架
不過玩玩下直至上一次惠惠子出現果時
我連一次都無用過,當然你有共+頂防裝就第二回事
只不過講下感想

kmhwilfres 發表於 13-1-12 07:13 PM
惠惠子其實係咪真係對玩家咁重要
d人為左隻野可以哂咁多時間開分身呀,拖累呀
你得閒就可以話轉其他野玩

如果人地要開分身咁玩都冇法子,反正呢D都唔係話唔想就控制到
只係大家以前用惠惠子都好開心,重唔重要就見人見智

玩過星曲WEB

sS天煞乂孤星Ss 發表於 13-1-12 05:55 PM
係好多條免費係轉職羽毛先岩v_v

係無限 .....

回覆 偽小包 的帖子

蒼井空是中國的,惠惠子是全FEZ的

Kathy=)  i like it :'(  發表於 13-1-12 10:36 PM

其實惠惠子架地位係比人肯定 如果唔係最近綠國都唔會突然無左4分
只能講 開分身累炒太易 依家又無立法管制 人人都為所欲為
好似之前唔知邊次 新開架1LV就可以拿獎去抽輪盤/回星戒
個次官方做野好快 及時減少了玩家的損失(?  
而完全無用到這些理由: 我地都管唔到玩家咁多啦! 人人都應該會自制 如果唔係邊會無強X姐
原因好簡單 因為個次係玩家的損失 而今次只係惠惠子架損失(失去服務全FEZ機會)
人人都在付出 開個25LV分身也是付出的一種 有付出所以有惠惠子鳥

所以 就算惠惠子唔能夠為大家服務 都算啦
最少都比惠惠子讓真心愛佢 用正當方法追佢架人推倒佢
個 「活動參與人數」 係計「有參與活動並有10分以上」 都起碼無依家咁過份
依家係打分架努力完全遮唔住累炒的膠力
最後 我係一個普通玩家 我知你地官方好辛苦 可能覺得我地好X煩
而計分系統問題又可能話:你想點就點架咩! 我地工程師你比錢養? 吵吵吵 你來做啊笨7
出活動又小 唔出活動又小 打分又小 爭地又小 GM入A石又小 無GM ON又小 GM出騎唔入A石都小
不過 個活動架計分方法 希望有機會修改 特別係個分母:「參與人數」 架計法

其實我覺得成個活動都唔錯既,
最起碼唔會多人=玩哂
不過,我覺得唔應該出個分出黎比人睇
當你睇到自己國家最低分既時候
總會有一班人轉最高分國家隻ac 玩
咁樣只會令到高分既變得更高分
而低分既就繼續低分
所以個人認為下次未到最後都係唔好出個分

superbia 發表於 13-1-12 10:11 PM
其實我覺得成個活動都唔錯既,
最起碼唔會多人=玩哂
不過,我覺得唔應該出個分出黎比人睇

唔出分就好似你打國戰冇得睇國血一樣

惠惠子開錯頭了  之前大平賣五國  搞到玩家有錯角 惠惠子係大家的..
btw  活動既出  不可修改
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-9 03:01 AM , Processed in 0.037116 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存