2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 TERA 貝利卡~雙劍討論
go

[閒聊討論] 貝利卡~雙劍討論 [複製鏈接]

雙劍而家 兩頭唔到岸既情況= =
相信好多人都見到= =
pvp 被弓手魔導屈
被屠殺秒...
只打幾場真係有放棄既感動= =太辛苦了 不過= =我就比較喜歡雙劍 更想研究雙劍pvp
有冇神手雙劍指教下 可開whatsapp 群
本人貝利卡 糖果批發商 月下o夢醉
廢廢雙劍一個= =玩到51個陣 同人pvp左幾場- -勁想del game= =直到遇到另一位雙劍玩家 FHeI
教我玩雙劍 玩落都覺得ok 希望各界雙劍pvp 高手出黎交黎下~~xd
新手雙劍想玩pvp 都可以搵下我- -不過唔好太大期望- -我真係唔勁的0 0

十週年勳章(賀詞)

咁咪開個隻新職玩囉

講真 1打1 PVP
唔理咩GAME都係遠攻著數D
好簡單 因為可以風爭
但係團P 群P 又係另一回事

小柴heha 發表於 13-1-15 03:47 PM
講真 1打1 PVP
唔理咩GAME都係遠攻著數D
好簡單 因為可以風爭

就算團P,雙劍都唔會有D乜野優勢
都係捱打,最多係間中抽下水

雙劍只係在副本中對住槍坦 牙刷刷而已...

雙劍緊係兩頭唔到岸又打得又坦得。。。其他職冇人玩啦=="

PVE做坦你不夠槍騎猛,信賴光環,憤怒誘發,守護盟勢,你以經輸唒。。。還有強力暈技和鎖鏈。。。60還可以群體SM。。。=="
樓上話可以係槍騎面前牙刷刷。。。其實係槍騎都廢事理你就真==""

PVE做打手,你沒有群體增傷,理論上又係輸唒比其他打手。。。
不過如果只談論單體輸出,打BOSS之類,火力強化過的雙劍現在單對單擊殺速度是不會輸給屠殺和狂戰或其他。(當然是開刀刃,開鋼鐵你只會比槍騎強一點。。。)

所以有半邊面是坦的雙劍理論上PVP是很強的
加油

貝利卡 最強雙劍叫 白皮x  你應該冇乜見過
我都係玩雙劍 都係貝利卡
暫時見到係Fhel 同織夜 係識得玩既雙劍  自己就 ....好水 哈
對住YUI 白河 SEX 雙雙 JAME 冷雨夜  起碼 雙劍9成會係輸  不過雙劍係玩後期 .... 共勉之
琴晚同SEX 同L5W 打左場 ...2個差個4%血 可以有機會打嬴佢地 ...D技完晒CD 既然冇晒MP出技  如果有返D MP 就可能有機會嬴

鍾意雙咪玩咪算囉= =
反正pvp比人打win又無蝕低既xd
開紅比殺會爆裝就驚姐^__^"
我都係貝利卡小雙劍...鍾意佢d技同雙手渣劍...xdd
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:35 AM , Processed in 0.029725 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存