2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 勇Online 新服資料提供+討論,問題幾條 仲有香港/澳門專用RC群! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

新服資料提供+討論,問題幾條 仲有香港/澳門專用RC群! [複製鏈接]

有玩新服既香港/澳門人
入黎一齊吹下水喇!
RC群ID:26013526

親愛的玩家您好:

近日發現駭客經由海外對機房進行不定時的攻擊,透過傳輸大量封包,癱瘓機房頻寬,因此造成勇Online連線不穩、斷線及Lag的狀況,目前我們已先採取緊急措施,封鎖部份海外IP,包含香港地區IP,以暫時解決目前的大量攻擊。
我們將儘快解決此攻擊行為,提供所有玩家最安全最穩定的遊戲環境。造成各位玩家的不便,敬請見諒。

勇Online 經營團隊上

我覺得好L唔公平囉
第1:新服成日都斷線都不在話下,D台灣人又鍾意搞屎棍 滿人叫佢等位就搞連動怪
第2:開雙倍經驗活動,次次都斷線,一係就組隊組唔到人 咁請問我地玩咩?
第3:點解只係封香港IP唔封埋台灣,唔覺得有D唔公平咩,一係全服無得玩,一係就全部有得玩
如果得台灣玩到 咁對我地香港既好唔公平,人地個個不停打寶升LV,我地就係到浪費時間..

順帶一問
有冇人有玩呢隻新服? 我有玩舊SER的,不過好前期既玩家..
同我論壇同名...195精力拳.如果有既+個好友吹下水,一齊升..
聖門人~_~都係同名.....

同埋...
有冇人同我一樣DUM左錢落呢隻服到=.=?

唉~  真係好無知所謂

BB=Q 發表於 13-1-15 11:09 PM
唉~  真係好無知所謂

係LO屌=.=你有冇RC?
RC群:26013526 HK的

回覆 baby燁少 的帖子

遲下加你   最近忙得很
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:03 AM , Processed in 0.027258 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存