2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 港服幫主唔該收人之前 唔冇得把口!!
go

[抱怨專區] 港服幫主唔該收人之前 唔冇得把口!!   [複製鏈接]

笑傲無雙

我唔知大家為乜而入幫會,但肯定入得幫會應該開開心心一齊玩

但我最睇唔過眼就係D幫主  收人之前話: XXXX幫會有固定禁地團    
好多幫會都打呢句收人  之後入到去  什麼固定禁地團全部係假 << 招外人都唔加自己友  

大家都見la 世頻日日招 唐門,娥媚打禁地  <<< 幾時輪到少林丐幫  唔冇講錦衣... 錦衣1個就夠晒 多1個都廢時
唔冇同我講有D組員用黎打殺手 基本上只要秒到王 打殺手已經唔需要

我入到某某幫會 想join固定禁地團 大部份都話full  唔full就叫街外唐門.....
唐門唐門 又唐門!? 好快摺埋 到時得返1個易傷 個個叫 極樂極樂

好野 等左成個星期既 固定禁地團 終於有得打!!  
打打下 係RC聽到某某講 : 如果唔係今日某某唔得閒 都唔會打咁慢  ,我心唸:下!原來我只係頂某某個位!?  
我果斷退幫 ~~ 我知道全部各幫會 都會發生呢D事  
唔該你地收人個D幫主 唔冇成日用固定禁地黎 呃人入幫
入得幫你叫我打 普MS 普青 呀?

你唔組幫友打 都唔冇比我知道你組外人打la

e個問題國服討論好多次
最後係fix左易傷
幾多隻唐門都係堆一個
到時就變左兩隻唐門疊一個易傷 另一隻唐門放煙彈

Alta活動勳章 笑傲無雙

同門招人 包證每晚固定副本 每星期活動 每月有名俊送出。更有專職幫會的材料開光,各種雜物工作室。於同門以特價發售。
    但幫會雖有福利,有禁地 你也要確定你是否真為幫會做出過貢獻。例如:每日捐1組材料  每日3轉鏢 幫戰有冇出席 追殺令有冇出席,係咪經常浮上水面等等。  如果做到以上既野而幫會福利又無你份,當然可以投訴,如果有興趣歡迎黎同門。

笑傲無雙

夜雨清風 發表於 13-1-16 11:59 PM
同門招人 包證每晚固定副本 每星期活動 每月有名俊送出。更有專職幫會的材料開光,各種雜物工作室。於同 ...

你唔洗係到同我賣廣告 呃人入幫~~
已家入邊個幫都太遲~ 幫會個批打慣左既人就一齊
新黎個D真係冇人理 (新黎係指3內36個D)
只怪自己揀錯職, 唔揀唐門唔揀極樂~

個個 隊長一心只求快, 唔係唐門都唔組
例如: 明明地龍出到24人團, 但開團個位只打12人 組多1個幫友會死咩?<<<
        唉 個個都以最大利益行先 ~  
我寧願搵個真心幫會係一切打禁地 幫友優先
打得慢 但一齊打得開心~   

其實每一個幫都會有d咁既問題,好彩我而家呢個幫還算ok~(唔好問咩幫,費事比人話拉人)

忍影世界 笑傲無雙

你話廣告都好...
我地逍遙居不嬲打禁地都冇門派限制
你要打就會組 先到先得 無唐門都有無唐門既打法

回覆 jason321456 的帖子

現實

夜雨清風 發表於 13-1-16 11:59 PM
同門招人 包證每晚固定副本 每星期活動 每月有名俊送出。更有專職幫會的材料開光,各種雜物工作室。於同 ...

打機打到番工咁要每日貢獻

你講個d要求 係家陣真係好難搵到
畢竟人就係甘現實
就算團長肯 可能d團友都唔肯
但又唔好講到個個都係甘住先 我知有d幫會都唔會
就算出現呢d情況 都係某幾個開團先會

只怪自己揀錯職, 唔揀唐門唔揀極樂~
不過極樂都係好派黎既 又唔好甘諗

細幫會係人少, 6人副本還可以, 12人副本組人跟本係有難度, 須然係咁, 但係細幫會玩得開心, 起碼, 做咩都係幫員優先, 有人情味

jason321456 發表於 13-1-16 10:30 PM
我唔知大家為乜而入幫會,但肯定入得幫會應該開開心心一齊玩

但我最睇唔過眼就係D幫主  收人之前話: XXXX ...

逍遙居歡迎你.
逍遙居收活人長上
不亂搞事
12點團練
每日固定最少一場禁地團.(地青地ms困孔,就黎會開荒地龍團.求合作.唔求乜門派.夠人就打)
料跟職roll.唔似某d幫乜都交比幫主分/賣完後分錢
有rc群.多吹水禁自閉

暫時敵對幫會:龍騰天下
有意密pm我留名

忍影世界 笑傲無雙

柒淚.^. 發表於 2013-1-18 15:04
逍遙居歡迎你.
逍遙居收活人長上
不亂搞事
12點團練
每日固定最少一場禁地團.(地青地ms困孔,就黎會開荒地 ...

其實唔算開荒…我地幫都有好多人都打過…

ts02322638 發表於 13-1-18 04:58 PM
其實唔算開荒…我地幫都有好多人都打過…

咁你地打街場丫嘛...
而家係幫.

忍影世界 笑傲無雙

柒淚.^. 發表於 13-1-18 05:18 PM
咁你地打街場丫嘛...
而家係幫.

哈...唔吸下經驗點帶你地班友@@
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 09:45 PM , Processed in 0.042272 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存