2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 三國群英傳2 Online 台服一般查詢 by戰神軍-遊雲
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 台服一般查詢 by戰神軍-遊雲 [複製鏈接]

有時候會有人密我,有時有人係2000fun搵我,我乾脆係度開post解說,如果有人有問題,.我會定時係度解答

1) 港服玩家全部已經係"鳳凰"ser
我地玩左一年有多,所以已經270lv

2)我地係魏國,團名叫"phoenix"

3)本團係聯合國黎,大部份美服人黎,美服人有d黎自星加玻,有d美國,有d澳洲etc..所以要講英文,(如果要同佢地溝通既話)

4)國戰一般都係用skype

5)港服與台服對應人物一欖

QUIT破=道地(王者之都)
QUIT風=冷劍狂風(王者之都)
戰云=遊雲(戰神)
占士邦=占士邦(皇者)
精銳修羅弓騎兵=樂天熊仔餅(戰神)
詩敏=世(戰神)
康康仔=康法仔(戰神)
楓葉花語=檸檬v(天下布武)
支=知(黑箱)

以上都係港服既死剩種黎,本來仲有好多,但已經冇再玩

6) 依家一開a/c有150lv,任何職業都係,但唔會建議重新練
原因一)你升到280lv黎(現在開到280lv)都要一年時間,你冇可能有心機玩落去,所謂長玩變左紙上談兵
原因二)有虎符系統,10lv攻防各符要幾萬點,要玩競技版,依家我地團冇人玩,即係冇人陪你升,你自己人手打,打到明年都未勁
原因三) 等級差太遠,你國戰有神裝都打唔入人,都係比人虐殺,想知道台服比港服人最強,來了台服就知道自己多麼渺少了
原因四)有將魂系統,你用hkd收,又收得幾時
綜合以上:

收270lv士a/c大約要4000-5000t左右,大約1千多hkd,當然冇裝又冇兵,要自己慢慢收,如果想長玩先投資,如果怕既話,勸你唔好投資少少就算了,投資少少都係=冇投資一樣

但現在方士比較強勢,所以投資少d都可以殺到人~~

其他元帥,國士一樣強勢,只係要有相當投資

得閒再同大約分享

我想搵冷風同道地
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 10:56 AM , Processed in 0.030605 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存