2000FUN論壇

搜索
go

[英雄心得] sup珍娜 [複製鏈接]

天賦

符文方面我唔係咁識..
基本上跳錢/+防
自喜啦,,or參考人地@@’
此英好易死,走多運用技能的好處
缺魔,控好魔同e技
基本sup要做既野,插眼.保命,
召喚師技能方便就閃現+治療/虛弱  
不多說,帶治療係因為珍娜得招大可以回血,通常吹一下就走佬
被動+3%跑速,行得快人地少少…
Q技可用黎cut人技,如(卡特,好運,易大等
咁多下q可即放出~,又吹得遠
走佬又得,追殺又得,好使好用
另外~呢招技能在低級既時候,傷害幾高的
如果儲足咁多秒,又打中人既,扣成1~2格血,
但係注意唔好打到小兵
(Q記得留cut技)
W技
緩速,呢招愈早放愈好~(我覺得
被動技+左跑速~令珍娜就算唔出鞋/1級鞋,
都有一定既跑速,以幫助隊友,
若被追殺,也可把呢技放係敵方身上
小心汁左人頭
(w技冷卻中,被動效果消失)
E技
吸收傷害又加攻,又可以對防禦塔用
冇回血又點,你放得好自然唔洗回血,仲加唔少攻
不要看少加既攻,痛好多a_a
中毒,死歌放上去又照吸傷害
但係唔好放錯人,主放ad,視情況
(+魔攻增加吸收傷害)
R技
大風吹,吹走晒d敵人~
放得好就救隊友,放得差就救敵方
係開團戰中,可開大,吹散敵人+回血
再配合其他技能去打人
被一大堆人追殺,放大技~2技~基本上走得甩
唔得既話,交出你所有技能,冇咩可能走唔甩,
死都要保住人地,再保自己,必死除外..
除非你放錯左….
技能
先升e>w>q>r
E吸收得更多傷害和加更多攻
W緩速+自身跑速,q,r通常即放,升w仲好
Q減少冷卻時間,成日用的
R技,q,w,e,召喚師師技能,都夠你放啦
并非真的那麼重要升啦..又不是冷卻時間到不夠你放
裝備
起手:回魔,眼水,水(數量自喜
中期:賢者之石,石眼,魔法刀,鞋+眼
後期:皇冠,cd鞋,軍盾,紅眼石,真霜結晶
好少會齊裝~空位自喜出咩裝/留買眼
對戰
被暈被拉,請即放技,e>q>w
不然很有可能一去不回了….
逃命r>e>q>w
幫手普攻~放好眼,
打塔/龍/人都放e技+物攻
多提醒隊友

笑傲無雙 玩過星曲WEB

0921會好d 因為我都好中2玩珍娜
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:09 PM , Processed in 0.060620 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存