2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新漂流幻境 2013.2.14情人節活動
go

[水色星球] 2013.2.14情人節活動 [複製鏈接]

英雄勳章 榮譽勳章 活動勳章 2KF活動勳章 Gamer

活動詳情:
名稱:2013.2.14情人節活動
日期:2013年2月1日 至 2013年2月20日止
詳情:
1、先依範本回復Post,每個參加者可獲得論壇積分30      
2、活動結束後,將會有2星期的【最浪漫表白獎】投票活動
3、2星期內得到票數最多的,可獲G$ 5201314 一份
4、如參加回復超過15,則多設二獎(G$2,000,000)、三獎(G$1,000,000)
5、如參加回復超過25,則再設四獎(G$600,000)、五獎(G$300,000)
6、如參加回復超過40,則沒有得獎的均可獲得安慰獎(G$100,000)

有意參加此活動者請依範本回復Post:

活動名稱: 2013.2.14情人節活動
參加會員: (Game Ac名)      
表白對象: (Game Ac名 <<<如有。)  
溫馨情話: (你想同對方說的說話,越詳細越好~投票可拉分^_^ )

活動規則:
1.每位會員最多只能回復1次
2.參加者之2000fun帳號必須於2013年2月1日前註冊的會員

最後祝各情侶新年快樂、甜甜蜜蜜 ^3^"

◇如有問題,請PM我。

◆本帖中的回覆只限參加這活動,否則刪帖處理
◆版主保留對以上活動內容之最終更新,修改,刪除及解釋之決定權
*有意搗亂,將會嚴懲!
★如有任何爭議,版主保留最終決定權

參加會員: 淪陷記憶
表白對象:紫Black
溫馨情話: 當我組織解散了..你第一時間搵我,..真感動><而且還收留我呢隻流浪狗..我仲搞到紫豬之前好煩惱/.\唔好意思><我愛你BB
已有 1 人評分威望 Good 收起 理由
★紫B♀ + 40 + 1 活動參與;心聲~~~感謝分享

總評分:  威望 + 40  Good + 1   查看全部評分

參加會員:火‧智者
表白對象:紫Black
溫馨情話:I love you,我愛你,私はあなたを愛して,당신을 사랑,希望你日後多多關照._.
★紫B♀ + 30 + 1 活動參與;唔多似心聲wo~~~ \0/&quot;.

總評分:  威望 + 30  Good + 1   查看全部評分

參加會員:
表白對象:G$ 5201314
溫馨情話:唉

★紫B♀  還請你修改正確格式參賽,THX ^^  發表於 13-2-12 01:00 PM
★紫B♀  sorry,我自資搞活動…要公平,你原先的情話有挑釁性  發表於 13-2-12 12:59 PM
alex1591234  紫Black牙 遊戲黎炸 咁認真做咩  發表於 13-2-11 04:47 PM
已有 1 人評分威望 收起 理由
★紫B♀ -20 如不修改情話,則失去投票資格..

總評分:  威望 -20   查看全部評分

參加會員:搞搞鎮
表白對象:WINGWINGb
溫馨情話:
雖然今日係一年一度既情人節, 我地無咩特別慶祝,,
也許情人節會被人炒作, 但也是每一年值得慶祝的日子(其實愛對了人, 情人節每天都過)
雖然我地成日都各自各忙
亦都曾經有為打機而嘈過
但係都影響唔到我地既感情:)
不論怎樣, 愛的只有你, 遊戲也好, 真實也好
我只想每天跟你在一起, 每天製造我們獨有的情人節
藉此機會跟你說聲 love you" 一起了這麼久, 對你從沒改變

最後 祝大家 情人節快樂 願天下有情人終成眷屬, 沒有另一半的 好好把握機會=]
不論與朋友, 情人 還是單身的過情人節, 這節日要令人開心的,  好好的尋找/珍惜另一半吧
再一次情人節快樂=]

p.s. 多謝紫 搞左呢個 情人節活動, 至少.. 令呢個遊戲增加了色彩.
★紫B♀ + 40 + 1 活動參與;心聲~~~感謝分享

總評分:  威望 + 40  Good + 1   查看全部評分

活動名稱: 2013.2.14情人節活動
參加會員: 止歌
表白對象: 炎流,澤嵐,殿澪兔儿,糖果童話,酒釀童子,海中天使,願望米,慕絲(排名不分先後,仲有好多好多...不過唔記得名了,太悠久了)
溫馨情話: 當初玩飄流,多謝你們呢班摯友既支持,幫助,令我對飄流既熱誠有增無減
無奈小弟經常以現實生活種種壓力為借口,又唔能夠適當分配時間
逼使自己默默地一次又一次離開
後悔,遺憾難以修補,昔日光陰亦不再
此時此刻,你地又身在何方 ?
我而加依然為自己既夢想而奮鬥,放下了大部分遊戲
整個桌面只剩下孤獨既Mozilla Firefox,Internet Explorer,我的電腦,同一堆學習用文件
回想自己縱橫網絡世界多年,得到了什麼 ?
如果讓我重新選擇 , 我依然無悔自己坐係電腦桌前既一切經歷
因為正正係浩瀚既宇宙同你們擦身而過,先至造就左此時此刻既我
情人節將至 , 但願天下人都找到屬於自己既另一半
緣份,總會在不經意的情況下漸漸相遇,流動
無需為單身而喝倒彩,您的另一半,會在最適當的時機出現
Happy Valentine's Day !
★紫B♀ + 50 + 3 活動參與;心聲~~~感謝分享

總評分:  威望 + 50  Good + 3   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:08 AM , Processed in 0.031476 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存