2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 TERA 關於貝利卡SER 公會戰
go

[消息情報] 關於貝利卡SER 公會戰   [複製鏈接]

事源 27/1/2013 (星期日)

晚上9點左右, 小弟仲係57LV, 聽到公會既人去解重任升, 介紹我去希望村上面打螳螂(有人話係蜘蛛...)
當我解左2次回村, 見到好多紅人圍住個村口, 我都幾無聊睇下咩事, 隔左冇耐, 佢地成班打交@@

講真, 我只係睇都好刺激, 唔知係咪嫌開紅打唔夠激, 仲宣埋公會戰...打到一半, 又多1個公會既人出現
好似3,4個公會同1個公會打, 一開始得1個公會既打得好順, 之後比人地夾擊打散哂
唔知係咪食左藥, 1個公會既沖出去竟然打散哂3,4個公會既聯合軍, 不過最後1個公會都係輸左
諗住打完收隊去解任, 點知又出現係村度, 第2次沖擊, 今次WIN哂, 1個公會竟然打散哂聯合軍, 仲可以施施然回村
之後聯合軍冇戲, 變左1個公會既人同另一個公會互打, 最後邊個WIN唔知, 因為我走左

不過場面多人到呢...我係見到好多灰人行黎行去=.=

最少雙方加埋有60-80人, 雖然我冇份參與...但咁先似係公會戰, 可惜我冇影低...希望有睇到呢場刺激公會戰既朋友能夠放圖

you6hk 發表於 13-1-28 02:22 PM
事源 27/2/2013 (星期日)

晚上9點左右, 小弟仲係57LV, 聽到公會既人去解重任升, 介紹我去希望村上面打螳螂 ...

2月27.....好恐怖.....

我錯...改返啦^^

我有影低,但唔識放圖

佢地邊係1個公會  係2個"!佢地加埋差唔多80幾
第2邊加埋60都唔知有冇"!

琴晚睇返, 係七武海(海賊FANS)同咩咩幼幼班(應該係同盟)
我既印象就係七武海好多人, 差不多都係佢地既人, 至於咩咩幼幼班...好似得幾個人
不過聯合軍就好差...睇返記錄係5個公會...出戰既都係都係得1個咩凱拉既公會有好多人
血盟咩咩團, 都有幾個人, 仲有個好似亂碼既公會都有幾個人, 皇天同糖果既公會好似冇人到

最後七武好似WIN左2個公會, 輸左3個, 本人覺得七武係整體上WIN左, 至少2個公會同盟敢同5個公會同盟打而冇放棄

you6hk 發表於 13-1-29 10:48 AM
琴晚睇返, 係七武海(海賊FANS)同咩咩幼幼班(應該係同盟)
我既印象就係七武海好多人, 差不多都係佢地既人,  ...

七武仲有不夜天同緋色

講開又講, 昨晚12點又見到七武同血盟騎士團, 亂碼公會係妖精森林開紅

當中有個A字頭既公會幫拖, 原來血盟騎士團有咁多同盟
可能係夜深, 開紅問題, 都唔係打得好激烈, 雙方都係廿-三十人左右

七武海既人唔知團結還是PVP比較強, 都係由開始WIN到散場
最攪笑既係諗住散場之際, 雙方都開始散, 村入面既血盟沖出黎汁雞, 原來係前後夾擊, 心諗應該WIN啦, 死雞一定汁到
點知都係七武WIN...

唔知係度有冇呢幾個公會既人呢??

you6hk 發表於 13-1-29 04:32 PM
講開又講, 昨晚12點又見到七武同血盟騎士團, 亂碼公會係妖精森林開紅

當中有個A字頭既公會幫拖, 原來血盟 ...

開紅打人既話 建議你睇佢地邊d人惡名特別高    惡名過100之後 -攻 -防扣好多   我印象中7武海 好少紅名先打人,通常係人地紅左名先打佢地  , 7武海好似永遠比人聊果個咁=.=

我試過千幾惡名  扣防扣到比弓 一下秒左

七武除左多人真係唔知咩勁=_=紅又唔開  又成2隊攻擊隊 1隊紅人更係冇得打.

holun246  唔知係咪7xx佢地叫人開分身等人地開紅果陣沖埋去食技搞到d人勁高惡名扣哂攻防  發表於 13-1-30 04:09 PM

笑傲無雙 玩過星曲WEB

貝利卡服既打交真係差唔多日日有A_A 幾爽嫁
不過最好盡快封左頂 齊左裝先,啦
琴晚我都係打緊既其中一個@_@

知唔知點解咁多人打7武海?

話說我都係其中一個打佢地既,

想當日,同7武海打公會戰,係我地

打到不分上下既時候,就係嘴炮開始

既時候,7武海串到話叫我地改公會

名,當然個日個場公會戰我地冇輸啦

,仲有1月27日個日,13個人公會win

7武海,係幾個公會主力人員打佢地,

點解7武會win其他公會,我唔講啦心

照就好,總之7xx正係識嘴炮,多人

個時得把口,小人就唔出聲,我地公

會已經講到明,殺就殺,唔會嘴炮。

我想問一句,貝利卡暫時最好打既頭幾個公會係邊幾個??

希希520 發表於 13-1-30 04:06 AM
知唔知點解咁多人打7武海?

話說我都係其中一個打佢地既,

係咩, 真係有好多版本...

本身有朋友入左去, 聽到既就係叫公會改名, 因為公會戰期間, 6V3 還會少人WIN, 之後一直叫人黎而又唔打, 之後話不如改名啦

再追溯返, 就係第1次宣公會戰, 夜媽媽宣戰, 之後殺新人拿分, 之後係點就冇人知
講返依家, 2個版本

1. 一直有2個公會打7XX, 血XXXX團大聲報位置買人頭, 7XX係一直以1個公會打2個公會以上, 最後好似血XXXX團要求和停戰, 係咪咁都冇人知

2. 7XX同2個公會, 一直有人數上借用, 今日去完A公會, 聽日返自己個B公會, 原因就係有人見過不停轉公會, 我朋友都係前幾日入公會, 的確每日有新既人入會, 但唔多見有人走, 呢個說法真假冇人知

講到尾都係為淡氣, 打機姐...又唔係殺人父母...打完咪算...咁又何必...

想搵個勁d ge公會玩下團p都無 sad

不死拳神 發表於 13-1-30 01:49 PM

大把公會你宣啦XDD
唔好講到好似得你同另外個幾個公會先得架!
講到咁勁..同時宣三個公會啦XDDD

不死拳神 發表於 13-1-30 01:49 PM

自己同自己公會玩啦, 無公會團p勁得過你地

kacky 發表於 13-1-30 03:01 PM
大把公會你宣啦XDD
唔好講到好似得你同另外個幾個公會先得架!
講到咁勁..同時宣三個公會啦XDDD ...

我真係覺得冇幾多個團肯去打下PVP..如果1個公會300人..真係強大的話..冇理由搵10個精英..同我地呢D細公會打下團P交流下都冇ge 同埋我唔覺得而+打公會戰有咩意義...我眼見之前十x軍個公會咁..宣完人..殺你1-2個就返城龜2個鐘..咁樣有咩好玩 搵夠10個人玩下團p練下技術仲好啦..反正戰埸都係15 vs 15 ..係安全區出出入入係咪好過癮

不死拳神 發表於 13-1-30 03:34 PM
我真係覺得冇幾多個團肯去打下PVP..如果1個公會300人..真係強大的話..冇理由搵10個精英..同我地呢D細公會 ...

其實我都覺得呢招好悶...唉
不過之前有D 所謂大公會用呢招來贏..悶爆!仲玩埋搖錢樹,仲要當全世界係白癡...查實自己最白癡XDD
你話無大公會同你玩PVP?咁就真係要睇你搵邊個公會啦...

老方 發表於 13-1-30 12:42 PM
我想問一句,貝利卡暫時最好打既頭幾個公會係邊幾個??

應該係pvp格鬥同op, 不過op人數少但係d人幾勁
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 11:14 PM , Processed in 0.044526 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存