2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 騎呢歷險Online 玩左5個鐘既感想
go

[心得分享] 玩左5個鐘既感想 [複製鏈接]

之前睇過少少資料, 拎左馬仔&吉吉
起初入ser 真係爆多人...而且好多黑蚊蚊既熊(用左30日既free 時裝)
說好的<<讓騎士團旗幟飛揚>> 入左序號之後未見有(可能我唔識得拎)=.=

我係用法師既, 打怪出技我重未習慣到個cd, 一味死按= =
開頭果幾個簡單任都算易打既, 不過就係人太多, 要爭餐飽
地下有任務道具就3-5個玩家沖埋去搶...怪亦如是= =
一路上勁多人洗地區頻(要5lv 先用到的), 一個二個都話叫人加佢好友= =
搞到我條好友list 都有成37個我唔識既人...
佢地話100個好友就會有新稱號, 雖然未知加乜

玩到9lv...唔知係裝唔夠勁定係點, 死左2次= =
又唔知d裝既耐久度幾時爆= =
一味都係寫住99耐久...

結論: 不停咁自動行去d任度, 打怪, 解任, 拎經, 升等, 再自動行去第二個任~
大家都分享下丫~~

我無咁好彩抽到包@@..不過我都玩左5個鐘
同你感覺差唔多..真係衫時勁多人打同一堆怪..同埋汁個物品..
到而家升到10LV入左個單人副..好似要好有技功咁先過到關..
岩岩打到尾王..系咁死..努力中-_-

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

同你差5多,
升 LV 超似龜速 lor....(我平時玩名將online   4個鐘  由 1 LV升到 30 LV )
我玩左4個鐘  升到 8 LV ....超慢 lor
打小怪好悶 , 日日冇咩副本長打...
我 DEL  GAME ....算

我寧願 主玩番 名將列傳online 仲好過啦,有得日日長刷副,升LV又快!!
名將列傳online 公測甘耐, 日日 人又多又人氣急升~ 每星期維護後 都增添 野!!@@

回覆 kellylo 的帖子

Game比Game比唔完嫁啵
兩隻風格又唔一樣

我抽到個個,2000分無啦啦短訊比我,但我唔未知邊度入

kellylo 發表於 13-1-29 09:29 PM
同你差5多,
升 LV 超似龜速 lor....(我平時玩名將online   4個鐘  由 1 LV升到 30 LV )
我玩左4個鐘  升 ...

咁又唔同,有d online game幾十等就封頂,有d二百等先封頂
你易升都冇用.多lv只係令你經常要換更高等裝,仲麻煩...

我剩係知隻榮耀冇優化到,搞到CPU成日都高熱

玩過星曲WEB

開晒特效 係幾靚既畫面

但係真係悶

笑傲無雙 玩過星曲WEB

背包到有格 保管放d儲值物品
我比較期待可以打攻城戰,好似有得用攻城武器
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:39 AM , Processed in 0.093214 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存