2000FUN論壇

搜索
go

提報問題 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

個提報用意係咪就係話呢條友係用外掛 提醒GM
其實有冇用?
定係得個樣?
其實呢隻GAME捉唔捉外掛
眼見仲好多外掛係到通街走
搞到我覺得咁辛苦升LV黎都唔知為乜

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

好抱歉..應該真係得個樣
同之前檢舉一樣得個擺字

玩過星曲WEB 忍影世界

gm點會理
除非係佢面前用

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

睇黎真係唔會理
我直頭拍埋片 影埋相 上官網e-mail.比客服
得出結論

親愛的會員您好:

【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
關於玩家來信反應的問題,首先感謝您對於本公司的支持與愛護,
您所提供的角色名稱,我們已確實記錄下來,
並且會不定時觀察該玩家於遊戲中的行為,
若經查詢屬實,將會依照遊戲規章進行處理,
相當感謝您的來信告知,讓我們一起來維護一個良好的遊戲環境 !

為您服務的客服人員編號為           。
謝謝您的來信及支持!

香港遊戲橘子客戶服務部
如有任何查詢,歡迎電郵到我們的客服信箱與我們聯絡!
客服熱線:(852)3711-5511
客服傳真:(852)2169-8799

但最終都係仲見佢用緊外掛
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 03:36 PM , Processed in 0.027301 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存