2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 TERA Overpower 首隊戰埸20連勝
樓主: 不死拳神
go

[影片貼圖] Overpower 首隊戰埸20連勝   [複製鏈接]

man860860 發表於 13-2-1 09:19 PM
htt p://i.imgur.com/q7wJskl.jpg
DEL上面空格
同求OP解釋小文在密語中指出退是指退什麼?

我是小文呵
我跟FAN說退 就是叫他退出戰場  因為 我們19連WIN(之前沒中離過)
就算我退 都沒關係 都完場  但我有看上文 我只能說卡寶寶他們是真的20連WIN UP
我自認我19連之後 第20場 要輸 所以我退
哪又怎樣呢? 我認真去玩戰場 又沒雷人 玩坦克 玩大約30多場 戰場 有6-7場第1名
我想解成就 尾場中離又怎呢0.0 QQ 如果真的不喜歡我 你下次戰場看到我 值接說 我可以退組 ^^

點解次次係論壇嘴炮~抹黑 都係貝利卡謀個香港大公會既人黎?
我呢排工作關系都冇咩點玩同上2KF睇~~
一睇又係果幾個護航員~同嘴炮團~~唉~~真係冇說話好講!

貝利卡小文 發表於 13-2-1 11:09 PM
我是小文呵
我跟FAN說退 就是叫他退出戰場  因為 我們19連WIN(之前沒中離過)
就算我退 都沒關係 都完場  ...

唉...原來想拎成就~
我明既~~我幾驚你又月費到期啊~
你都算有義氣架啦~~小文哥~~我欣賞你~
其實邊個教你架呢招!?說來聽下~~~
比多個機會你~~~~

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

kacky 發表於 13-2-1 11:30 PM
唉...原來想拎成就~
我明既~~我幾驚你又月費到期啊~
你都算有義氣架啦~~小文哥~~我欣賞你~

唔洗咁大隻紅字 你想串我咪串  lol
我唔介意 喔 19連win差1場我諗正常人都跑LOL?
我之前都連過12win 輸都無跑
同埋月廢到期唔到期 唔洗咁汁著wo 等陣你訓唔著
義氣唔算  我講事實 佢地無走場姐
我有走我實認

我同佢地組過 ,係真心勁架 ........唔係洗番黎!

小文是高官的老婆嗎?=.=

貝利卡小文 發表於 13-2-1 11:55 PM
唔洗咁大隻紅字 你想串我咪串  lol
我唔介意 喔 19連win差1場我諗正常人都跑LOL?
我之前都連過12win 輸都 ...

傻啦~~小文哥~~我點係串你~~
我都話左我欣賞你~~
點會啊~~我晚晚都咁好訓~~
哦 明白明白~~12個陣冇走~~反贏啊?
唔係連勝先有成就咩~~咁12都冇走~19又差一埸連勝20!?
唔明~~即係點啊!?

有實力洗乜驚D阿叔係到護航..佢個最強小隊公會咩實力.大家自己知.係不二ge事實...日日係到捉我地d人走埸..你不如照顧下你公會d人..點解成日排尾5位? 教下佢地唔好害人啦...同埋你係第37個post所講ge野 "唉...無計啦...正常打成績係咁上下啦" 我又黎同你分析下點正常啦 19埸殺左41個..平均一埸殺2.16個人 助攻平均一埸有11.6個  佔領50次 即係一埸拎2.6個點  即係殺2.16個 助攻11.6個 搶點2.6個一埸 我就好想請各位朋友評估一下..咁ge戰績係咪叫正常.我又黎幫你計下一埸平均得分係幾多....oh.. 係3688..  呢個分數..我唸唔係叫正常下?  以你咁講即係多過呢個分數ge人就係叫洗分0.0 咁ok啦..原來我埸埸都洗分..原來對面d人好鐘意走過黎比我殺..原來其他server d人係會自願送上人頭同分數比你洗^_^ 阿叔比個叻你啦..你真係好正常..哈哈

kacky 發表於 13-2-2 12:24 AM
我都話左我欣賞你~~

12場 我果陣輸左 重新連WIN 19場 KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
算啦 唔玩POST了 投行 晚安 多謝你欣賞 LOL

kacky 發表於 13-2-2 12:24 AM
我都話左我欣賞你~~

好唔好訓自己知啦0.0 你咁識轉彎迴避我d問題..阿叔係掂ge

小白龍☆° 發表於 13-2-1 09:24 PM
回覆 不死拳神 的帖子

唉OSCAR 我係凱亞好悶>

快d等有移民轉黎呢個server  打殘d垃圾0.0..我等緊你地過黎加盟我

簽名被屏蔽

不死拳神 發表於 13-2-2 12:29 AM
好唔好訓自己知啦0.0 你咁識轉彎迴避我d問題..阿叔係掂ge

晚晚都一覺訓天光~我緊有自知自明啦~~
邊夠你地掂啊~~漣勝20埸~~
強啊!

簽名被屏蔽

kacky 發表於 13-2-2 12:42 AM
晚晚都一覺訓天光~我緊有自知自明啦~~
邊夠你地掂啊~~漣勝20埸~~
強啊!

你一覺訓天光關我咩事姐-.-? 呢d日常生活ge野..你真係唔洗同我交待..留返同你個仔講lol

簽名被屏蔽

不死拳神 發表於 13-2-2 12:58 AM
你一覺訓天光關我咩事姐-.-? 呢d日常生活ge野..你真係唔洗同我交待..留返同你個仔講lol ...

唔關你事又話人自己先知~~奇怪!!!
又話人迴避你問題啦~~想點啊

kacky 發表於 13-2-2 01:05 AM
唔關你事又話人自己先知~~奇怪!!!
又話人迴避你問題啦~~想點啊  ...

我問緊你公會d廢物係到害人..乜你有正面回答過我問題咩@@? 我問你點管理你公會d人..你又有咩@@?

不死拳神 發表於 13-2-2 01:06 AM
我問緊你公會d廢物係到害人..乜你有正面回答過我問題咩@@? 我問你點管理你公會d人..你又有咩@@? ...

點可以一出口就鬧人廢物架~~
唉~~你真係勁~~
我冇答你!?你真係搞笑...
你係咪眼訓啊!?係就去休息啦~~小朋友~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 07:13 PM , Processed in 0.094478 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存