2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 TERA Overpower 首隊戰埸20連勝
樓主: 不死拳神
go

[影片貼圖] Overpower 首隊戰埸20連勝   [複製鏈接]

不死拳神 發表於 13-2-1 01:35 AM
你d團好勁ga wo..係rc話咩打到我地生存唔到a_a...約你地團p又淆底..咩大公會wo...咁又係ge..點似你個公會 ...

無謂說話我唔講啦@@

把口就生係人地度..你話咩咪咩^^

你估成個POST 全部都係D團咩~O~

你覺得你講出來就係事實GE....咁我都一樣姐點解又要貼圖呢?

對住你E種人A_A我唔會哂時間同你一句一句咁互串

我有我講 你有你講=) 有玩貝利卡就自然會知

玩過星曲WEB

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

一鬼一 發表於 13-2-1 01:54 AM
回覆 十惡不赦XD 的帖子

你唔係咪出聲囉

就係由頭到尾我都無話自己係邊個你地就話我係D記啦係唔係好笑先=D

姐係邊個生事就真係唔知啦^_______^

十惡不赦XD  唔比我轉左公會=O=?  發表於 13-2-1 01:55 PM
deathless  其實你係其他POST講過 -.-  發表於 13-2-1 02:44 AM

哂命文...
睇完二頁...得個吵字...
咁唔鋸 自己去約戰打過.
敗者DEL人物

簽名被屏蔽

玩過星曲WEB

人地開個post就分享
你就入黎開紅酸人搞交嘈
咁我真係冇洗喎,咁你係唔係老屈緊我地幾個先?_?
唔通我地話你岩阿?你一開始就錯哂囉
名都唔留 又要話自己唔係d團.洗唔洗咁神秘阿!_!
你咁怕事當初就唔好亂話人洗分阿嘛.
快d黎挑機打夠20場咪知囉
你自己做唔到唔去懷疑人地阿嘛

你既首隊係指你公會首隊定係所有ser?

殺神III 發表於 13-2-1 10:40 AM

我估全SER應該都係佢地

殺神III 發表於 13-2-1 10:40 AM

=D 真係唔知佢地咩定義啦

TKSS 發表於 13-2-1 01:52 PM
講真5人,即係3份1既力量,可以控制全個局勢,唔係好彩就可以,係實力!
相信15V15可以自組個陣,一定係全GAME ...

WOW 事實可能唔係你咁諗呢

一鬼一 發表於 13-2-1 05:24 AM
人地開個post就分享
你就入黎開紅酸人搞交嘈

=D 多謝哂你分享個方法出來 感恩

人地開個post就分享
你就入黎開紅酸人搞交嘈

第1頁:你咩公會咩人物 心照啦..

第2頁:名都唔留,洗唔洗咁神秘阿

喂!,麻煩你組織下你想表達D咩先啦..

overall,同你公會既人一隊,見輸緊又走場,咁岩又見到你地開POST 開心share,你地title又打埋overpower公會名,咁自不然就會將你公會會員既行為group埋一齊講,如果有咩得罪,你地又小器既話,係到講返句sorry.

btw,唔好成日叫人用腦,有機會打少一日戰場,去腦電圖檢查,腦素描或腦部核磁共振檢查,個腦有事比你40連勝都無用...

人地開個post就分享
你就入黎開紅酸人搞交嘈

哦...原來依家留言要講底自己遊戲 ID既...
唔講就叫怕事....我真係笑死...
你都9唔答8..你又講到自己好似知我係邊個咁樣...咪懶醒啦...唔該
跟手又話我連留名既能力都冇...我就算比左名你又如何?定係留 ID講野有誠信力D?
你真係有腦喎...話事話....
你公會個任X倩呢?無左影啦?名我就比你啦...你又要話自己冇洗..
但係佢退左戰埸隊喎...喂...阿OP~~洗唔洗解釋下啊?
真係咁OP 就話佢冇退啊笨~~~
有退正一食史九~~~~包括你啊

水名月 發表於 13-2-1 02:50 AM
哂命文...
睇完二頁...得個吵字...
咁唔鋸 自己去約戰打過.

我同意呢個主意

kacky 發表於 13-2-1 02:37 PM
哦...原來依家留言要講底自己遊戲 ID既...
唔講就叫怕事....我真係笑死...
你都9唔答8..你又講到自己好似 ...

你戰埸ge戰績真係唔錯...19埸殺得41個..殺得人少其實冇問題..但係你搶得50個點0.0? 咁你係入面有咩作為? 即係雷人??

玩過星曲WEB

簽名被屏蔽

一鬼一 發表於 13-2-1 03:29 PM
眼紅就眼紅啦 死淨把口係度吠人叫人食屎
野你就真係可以亂食 食得屎多唔怪你口臭
野你就唔好亂講啦~ 冇實力 ...

鬼得閒眼紅咩
我只係實話實說...唔認有做過咪由得佢囉..
明知故問~你知你老豆叫咩名..仲會唔會成日問啊..搞笑
我怕你有牙啊?我洗乜你比機會~~自己鐘意晒命..認叻就算啦~又要拉人落水
依家有人做左又唔認..退隊 ID 我又比左啦~~咪繼續扯開話題囉...
我就真係想知..邊個怕比人笑啦~~
OverPower 公會  ID 任小倩
打戰埸~敵隊分數48xx 就自己退隊
跟住咁岩同公會又PO 20連勝~~這是哪招~~~
補充:
各位2KF的 CHing 你地眼睛係雪亮的~~
自己想想這是什麼事情吧~~

玩過星曲WEB

扯咩話題 你一路針對緊我地張相喎?
相入面d人有走場?冇阿嘛.
要唔要約出黎去宣埋誓阿?
依家同你講明 我地相入面果班人冇走過場.係你係度造謠生事囉.
不過我地明既.敵對公會係要抽下水嫁啦

鬼叫唔夠人打咩.約戰又唔敢.
下下都要人講到咁明
淨係個rc名單d人都已經多過我地公會公名既人
搵5個出黎打5v5都冇.淨係識係度嘴炮
再講 我地係小隊打 你見到5個一齊跳?
另外果4個呢?你咁有心唔係睇唔到阿?

唔係我地扯開話題.而係唔想比你扯開話題囉
一路講緊你老屈我地洗戰場 ok?
最後你話人地走場果個都唔知佢斷線,定有事
唔通人地現實生活有緊要事 都要好似你咁上黎打個報告?
唔好以為唔報id 幾個起度圍住抽水冇人知先得嫁
又唔知自己冇能力成日認屎認屁.低你地被人爆id ^_^
在此特別多謝路見不分拔刀相助的某某 A_A
原來搞咁多野都係 [敵對關係]問題

kacky 發表於 13-2-1 04:16 PM
唉...無計啦...
正常打成績係咁上下啦~~邊似有D粉腸洗戰績啊~某公會某D人囉
唔通我又要晒命比人睇...做靚 ...

講真啦戰埸就開左2日..我就打左36埸...你就打得19埸..呢個唔係重點..重點係洗戰績ge話..個埸唔計 輸 or 贏 照你講咁 即係我唔止打左36埸..可能打左4x or 5x埸咁啦..我又好有疑問啦..又當我真係洗戰績啦 每日戰埸就得6小時.咁你要洗戰績個埸就冇記錄ge 你真係會有咁多時間去洗? 每日6小時wo..唔計星期六 or 日  又有d人入到去直接退 就膽小鬼狀態要等15分鐘 呢d咁簡單ge數學問題..你呢位就快30歲ge阿叔你冇理由唔識計下0.0? 講返我公會個任x倩啦.我問過佢..佢係打打下月費到期就彈左game..加上..我post我地5個人拎成就張相入面..有任x倩係到? 你要抽水都要唸下你講個件事成唔成立啦..係又up 唔係又up...我係你個仔..有你咁ge老豆..我會覺得好樣衰lo 我當你冇洗戰績啊 但點解你打得19埸咁少^_^?  反而 我地呢d洗戰績可以打到30幾埸咁多? 其實呢..我地不嬲打戰埸都5個一齊組..你話見到任x倩走埸..咁其他4個去左邊? 你係咪都話人走埸ge? 仲有wo..你最強小隊個公會咁勁..不如搵10個出黎打埸團p證明下你地實力去到邊到啦...我又記得琴日有一埸 對面有d最強小隊ge人係到..送上1張圖比你地欣賞下

排第14同15  我睇得出人地對面好想贏就係比你公會兩位會員雷到輸>_<"..不如你教下你公會d人打下戰埸啦..我唔想排到呢d隊友啊...阿叔
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 06:45 AM , Processed in 0.040107 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存