2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 全民足球 本身好地地既一隻GAME搞成咁
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] 本身好地地既一隻GAME搞成咁   [複製鏈接]

大陸玩家長駐港服,技術GAME 人地係上面玩左咁耐 咩技術都勁過哂你地 重邊有心機玩??

如果單單係為左谷人流搵錢 數碼你地成工啦

但係睇黎隻GAME好快都會同國服合併家啦~.~

話明港服都唔明點解有大陸人

隻GAME一開始已經係度呃緊我地

真正係度玩既港人重有幾多??

我諗50%香港人50%大陸人

點解?人地就玩成年落黎屈你機...港人就岩岩開始玩俾人屈機

重有樣野好好笑...GM會同你踢波...個D GM件裝+全能力100 加埋點數技能

GM會同你踢波屈你機咋?

唉....睇黎好快又會汁粒....大家都唔好哂時間落去了

笑傲無雙

反對夏天霸權 反對雙非球員 反對一團專制 還我香港服 釋放香港人

連GM都罵埋
連對住果班咁廢既GM你都覺得唔公平
單人遊戲果幾隻AI岩你玩

Detinho 發表於 13-2-1 10:53 PM
連GM都罵埋
連對住果班咁廢既GM你都覺得唔公平
單人遊戲果幾隻AI岩你玩 ...

gm廢?
一開波彈晒你地全隊落線都得呀

事實,我係一個新手見到GM隊睇一睇全能力100,我就得幾十
人地就一野推開我,我呢?
咁樣既叫做gm?
gm會落場打機?
請佢番黎係解決問題,唔係打機lo
咁得閒打機不如解決下彈game問題,解決玩家流失
事實因為不爽summer而無玩既人好多,我唔係幫住superme
我離開過佢地加入summer,亦都離開過summer唔入團
最終到而家上去玩1-2場
你地覺得無野緊係家,你地班友係summer刷哂鞋咁
我一定唔會求人教我玩囉

smfmok007 發表於 13-2-2 04:20 AM
咁樣既叫做gm?

咩都晤做等食,就學到野?別再搵籍口,所有矛頭插係summer,隻game既平衡大家都有責任處理!

樓主,輸對新手黎講都唔係一件壞事,只少會明白到自己真係好廢,你打機又要輸唔起,咁你想點?

成日搵藉口去掩蓋自己既行為,唔好講summer,唔好講國內玩家,我相信你連香港玩家都贏唔到

個人認為人流流失,主因係更新太慢,太少活動

如果因為國內玩家強大而失人流,香港玩家要檢討下
人地強大就退縮,番去玩單機開修改啦,樓主

淨係要玩一局都要等人等成個鐘  點解?

因為D人只會痴住D勁人LOR
嫌LV低技術低既人就唔會跟你一組 (佢地好怕輸架 一輸一球就跳GAME)

遲早接埋啦隻GAME

shiki888 發表於 13-2-2 02:21 PM
淨係要玩一局都要等人等成個鐘  點解?

因為D人只會痴住D勁人LOR

好酸啊樓主,其實係唔係冇人組你,所以要咁講,真心問

笑傲無雙

smfmok007 發表於 13-2-2 04:20 AM
咁樣既叫做gm?

真係唔明點解你唔加強下自己既智識先開帖? gm既工作係維修遊戲!? 維護伺服器@@?醒下啦 果d係工程部人員做嫁-.-同埋原廠做嫁,gm做既係解答下玩家問題 ,同做下活動咋,我都同gm踢過如果佢地咁樣玩法都叫屈你機既....咁你真係唔多岩玩呢隻game,返去玩實況吧

同gm一team好多時都俾佢地累死, 個後衛旁證廢到呢...

其實係佢地勁定係你自己弱..?
如果真係自己弱.就要改善下啦..
組隊痴住D勁人其實唔係好事..
D勁人都玩哂.你自己就弱.你乜都唔洗做,咁你學到D咩.點會進步
所以勁既一隊就弱既一隊.勁果隊其實進步唔到,只係增加默契,
但係弱果隊真係有心玩同學既,其實會知道點解人地會攻到,同佢下次又可以點樣守佢,
同埋唔知點解GM分返開DLV頻道,
,咁樣搞到兩個頻既場都變少左,如果合返同1個頻.,場多返,就唔洗等場啦
場多返.就多人可以玩..不過大前提都係D人唔好怕輸先,,
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 09:03 AM , Processed in 0.032503 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存