2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

求解決方法.... [複製鏈接]

小弟係1月25號個陣以取消steam guard既方式比朋友幫我充值...(我事前唔知steam更新左要開steam guard 先可以交易)

大約夜晚11點幾....確定左佢幫我入左... 就即去商店買key同人trade...
緊住交易個陣 佢叫我開steam guard... 我開左
之後再同返條友trade.. 就但左句令我十分不安的說話..."您必須啟用 Steam Guard 至少 15 天才能參與交易。
"
個陣時既我已經進入絕望既地步....
我就不斷係咁上網search資料

有好多種講法:
1.緊住佢咁講,開steam guard(日日都要開) 15日後就會ok 唔得就等多一日 因為有差異...
2.都係要開steam guard 不過要開足15日------> 姐係1日24小時... 15日x24小時=360小時....
3.你要係steam set左要開steam guard 先可以trade野之前 要成為高級帳.... 咁先係15日....如果唔係要等成年

唉..... 我都唔知點... 希望版主同埋咁多位tf2既朋友仔可以解決我既問題 thx

如果你25號開左個steam guard後冇再搞拒,等15日就得,大概系2月10號就可以交易。就算呢15日你唔online都系照計(應該系

http://www.2000fun.com/thread-5203738-1-1.html

唔該曬版主!
得既話我再reply你吧! 萬分感激><

可以交易了! 唔該曬... 但係又有新既問題出現...
當我玩玩下轉場個陣
佢無lala 彈左個enginee error 出黎
話咩 cann't load library client

系Steam右鍵TF2>內容>本機檔案>驗證遊戲完整性

刪除C:\Program Files (x86)\Steam資料夾內的AppUpdateStats.blob和ClientRegistry.blob

用管理員身份開啟cmd,輸入(包括引號):"C:\Program Files\Steam\bin\SteamService.exe" /repair (C:\Program Files\Steam\系預設概路徑,如果你Steam裝系其他路徑就改成你個路徑)

刪除C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\用戶名\team fortress 2資料夾,如果裝左MOD、腳本之類概先備份
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 05:01 AM , Processed in 0.027200 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存