2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest [重玩]有D野想問
go

[疑難] [重玩]有D野想問 [複製鏈接]

已經半年冇玩龍谷  冇玩果時50LV大約岩岩出海龍左右
我想問下依+龍谷既副本多左幾多野  海龍對上既大型副本有D咩
仲有平均依+60LV大約幾多攻同血先正常  我玩狂戰士既  50LV差D先4000攻

仲有1個問題好想知  我一直對戰士第一代藍時果套  閃爍狂戰士/熾焰狂戰士好有興趣
一直想買不過好貴  但我就好奇咁見到有人著住依套時裝  但係佢係綠色時裝黎?

仲有我想問下依+ 1龍點=幾多金?  我玩秩序ser既

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

而嫁dn多左好多野
海龍對上 有綠龍 同黃龍
60lv d人打金獸人同k教援就 組萬5~萬8攻
不過50裝同60裝 d攻差好多
基本上齊基本既野 都大約有1萬~萬2攻
其他答唔到你

回覆 龍之猛將 的帖子

而家對整個遊戲影響重大既事情.首要一定係>多左55EX同60EX技
職業重大變化:傭兵PVE輸出變成垃圾輸出.火雞變成冇人組既可悲職業.首位輸出王者亦不再是羅利.你退谷以後亦新出左[舞娘]E個職業
海龍對上有綠龍.近排新少少出既有沙漠龍.現時龍巢亦分為普通同硬核.硬核會計時.同埋全部敵人既傷害同血量都會有所提高
60基本輸出:(平民:1萬3  少康:1萬8 幣戰:2萬以上)當然每種職業沖面板都有好大差距.再加上有人沖屬攻.所以不能完全作準
血量方面.25萬=必須 30萬可以打綠龍硬核 40-50萬歡迎挑戰沙龍去死去死團

上述以普遍野團要求為準.請勿以什麼親友團/罕見團作反駁理由

PK場方面:傷害全體弱化.以前既一兩招秒人時代已不再
PVP等級方面.升到好似係[高級騎士]之後.如果想變藍色.就要達至全分流第一名既大概30%經驗值先會變(詳情自己爬爬文..E個實質數據我都唔太清楚)

衣家打龍閒閒地都要1w5攻... 裝更加唔洗講

60lv d人打金獸人同k教援就 組萬5~萬8攻
不過50裝同60裝 d攻差好多
基本上齊基本既野 都大約有1萬~萬2攻
其他答唔到你
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:30 AM , Processed in 0.028012 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存