2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 到底職業的定位是甚麼?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 美人魚PK仔
go

[職業] 到底職業的定位是甚麼?   [複製鏈接]

ted199234 發表於 13-2-4 11:56 AM
首先,收費s既幻師係有加魅架,並唔係全敏,全敏幻師冇分子,你認為獸神打人會痛?冇精體裝血咁少獸神又出到幾多 ...

以你既認知 你太睇少 獸神既傷害力
我可以話你知 無分鞭  一樣係超勁
90lv條鞭我諗改造完有3xx-4xx傷害力
唔好睇少呢4xx傷害力
白金400傷算=廢柴
獸神用400傷鞭加隻全力寵物獸化 真係識飛
加埋攻 就唔洗講  
有出手順序既話 我升隻全敏光c 幫魔c加攻
鬼3 照秒~
官方肯定左會有咖啡
1隻寵 多60-70力
2隻寵400力 1隻武1隻獸化 人物加攻再寵物加攻 打出來條數好可觀

另外你話魅力有人加 只係少部份姐.
童話設定左 有誘捕 有安撫 就乜寵都可以捉到 (我肯定)
魅力另一種有用既地方 係開寵/交易寵物後 寵物親和度高d

血?我諗80lv 有2500-3500血啦 夠打3-4場 夠啦...

回覆 呆漾小草 的帖子

哦,以你咁講,所有物高職都全敏得啦?因為工作出黎既武器,90 lv鞭都有400攻的話,戰士武就肯定唔止啦,咁姐係gm del分子係冇用既,咪又係秒鬼3,下話?
題外話啦,我真係未見過有人玩光師全敏,好想知可以補幾多,又加得幾多攻,但你又會答返我,有核心全智寵?有玩具,有咖啡?得,明晒,姐係又係秒殺game lol
請各位童話玩家重練,全敏吧=]

三日唔埋兩日就開一個POST,你唔做議好浪費。
其實你開咁多POST,咁多玩家回應你,
你都執著係自己個觀點度去諗,
童話開左十年啦,
又唔見你依十年係度抗議??
有玩家支持你,亦有玩家反對你,
咁又點??
你一係信官方LUNCH有時間上下黎2KF 睇下POST,
一係就親自打去同佢地講。人地有哂電話,EMAIL,你連一封EMAIL都無SEND過啦!!
就算你有SEND過,比我地睇下,起碼知道你發起行動,人地就會有羊群效應幫你手。
一味三日唔埋兩日開POST嘈,意見你又唔岩聽,
不如全世界一齊話闇師最慘,你就覺得好自豪,講野中哂POINT??
唔好得把口...亦唔好係咪都亂叫人外掛狗。
開得POST自然有人反對你,但唔代表人地對號入座,更加唔代表人地用外掛。

講既係咁多,唔會同你分析又闇師又武神咁。
睇野就睇遠D啦。
十年回憶,你都唔細啦!!!

ted199234 發表於 13-2-5 12:31 AM
回覆 呆漾小草 的帖子

哦,以你咁講,所有物高職都全敏得啦?因為工作出黎既武器,90 lv鞭都有400攻的話,戰士 ...

我想講 我講緊既野不是夢 人人都可以做到
你會唔會去咁做  但實有人咁做  好似洗錢
另外 血?真係想像中咁難嗎? 我閒閒地都諗到幾種方法 去玩 分享比大家又有乜所謂
但真係會有人咁去做? 例子 我1-70lv全體  10lv食一次屬調 11lv再食一次屬調
加晒落體到 升到去80lv 我再調一次屬調  再轉晒做敏捷 會有300敏(基本)
講緊既係要2xx幾粒屬調去玩 而屬調沙皮中間有得打

再利用屬性穩定劑? 利用改造加工系統? 利用幸商? 利用防降? 利用幾套體裝?

呆漾小草 發表於 13-2-5 12:52 AM
我想講 我講緊既野不是夢 人人都可以做到
你會唔會去咁做  但實有人咁做  好似洗錢
另外 血?真係想像中 ...

我唔係想否定你,但...
屬調好似改唔出
冇精裝,幸商變左冇用,反而遲d物品(可能)會改返有負重,商人都加力量啦?
屬性穩定劑有咩用?仲要有機會爆...
體裝,有心既全套體裝緊係得,但要好高lv先著到wo,起碼要4x-5x以上,所以血高極有限,如果你60 lv有4千血既話?
回你果句,有錢玩法,呢句無敵,用hkd真係玩晒=]

屬調我琴日先見到如果唔係我都唔講...
緊有人分力商同幸商 幸商專做物品  力商專掛物品
屬劑就係將EQ屬性提高
所以就說有防降 防降1個6XLV全幸商可以降到5下 即係30lv
30lv eq唔用屬劑 有3-5體 8件 基本都有30體   宜加9lv eq 1lv就可以著到 降4下都著到了 再分50eq降到20用
80eq降到50用 我個朋友升幻c 1-30lv全體 3xlv有2200血(佢呢個血量係無用體eq 升出來)

我有信心 用我方法 係可以破萬血的  60lv2轉左後升級血量同法力都會變成固定的
唔會1lv+20 1lv+200咁   加上70lv先2轉  血量又多好多

呆漾小草 發表於 13-2-5 01:22 AM
屬調我琴日先見到如果唔係我都唔講...
緊有人分力商同幸商 幸商專做物品  力商專掛物品
屬劑就係將EQ屬性提 ...

但屬調唔係單單將所有體轉做敏,冇記錯係lv除2
當你60 lv,你是但一樣(體,力,敏,智,幸,魅)低過30,你都調唔到,你就要食丸仔加返你唔夠既點,再食屬調,
防降好似最多降5 lv?如果降得1 lv...你又會點-,-?
屬穩我知咩黎,但你肯定佢調d好野比你-,-?你魔師調d智比你就正
我唔知佢有冇改返,以前見習升到20 lv做職變返10 lv,已家唔會
你70 lv轉職未必變返60

我只肯定有屬調  例子精靈 有魅力敏捷智慧係特別高 所以 補點只係補3樣 力量幸運體質 我54LV就分別17力24體25幸 升到80LV我諗有25力 30體 30幸 我補點只要拿35點就可以了 咁呢35點 我留12LV  即係1-68LV全體
68-80 留點 80LV再調點  
防降最高降6LV  降1LV既話降第二個就得  降6LV唔係好難架咋有2XX幸就比較易降到架la
屬劑既用處 係保留現有既武器能力值 增加其屬性數值
以前見習職升到20 我就未試過..
但係1轉後升到70lv2轉變返 60lv  童話好多人都試過 除非佢改左既姐 不過佢而加係免費Ser設定

美人魚PK仔 發表於 13-2-4 08:05 PM
睇你講野就知你根本無知

我是說血蒸打王比生儀痛

笑左.你個POST問職業定位係咩,
我答你: 你闇師定位就係半輔助  半傷害.  
你而家係度針對D傷害問題??? 又打得又牽制得???自我出發??

仲有, 你升闇技ON99 用20萬/H  係你傻仔. 有少少腦應該知點樣省錢升

bab3東`:) 發表於 13-2-5 01:57 PM
笑左.你個POST問職業定位係咩,
我答你: 你闇師定位就係半輔助  半傷害.  
你而家係度針對D傷害問題??? 又 ...

好笑

半輔助半傷害?

輔助有甚麼?
只有減攻減命中
還有肯定比人慢出的單體對王無效的定技

傷害?
後出手的黑洞?
miss最高的黑洞?
傷害係2轉全體技最低的黑洞?

十週年勳章(賀詞)

其實開SER之前 已經有好多人提出過出手次序問題
當時童話既回應係比D時間佢地 話會開SER後慢慢改
點知拖到而家 每次維護完都無更新野 連一D消息都無
仲要留低一堆BUG同外掛唔理
可能童話真係唸住掙左玩家買115果筆就算
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:52 PM , Processed in 0.033818 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存