2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 全民足球 Summer大陸人羽翼洗經真係醜死怪
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] Summer大陸人羽翼洗經真係醜死怪 [複製鏈接]

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

羽翼貴為Summer團長, 竟然係光天化日之下洗經, 真係令人非常欽敬

睇數據, 羽翼好似好勁咁, 閒閒地赢700幾場,不過靠自己實力去赢嘅場數係幾多就不得而知喇

點解我禁講? 話說尋晚路經2頻 , 見到8條友係到玩團戰, 我就睇下做咩撚野, 點知見到班傻系係到洗經

羽翼真係巧叻叻, 想J死人咩  唔怪得做到Summer團長, 難為羽翼班狗定分身要一日輸百鳩幾場黎比羽翼打飛機

屌你老尾笑撚死人咩,一日輸足90幾場 洗經洗到咁明顯, 你班大陸人冇腦架,個腦裝屎架?

唔該你地班大陸人唔好再沾污港服,破壞e度嘅風氣, 明明自己踢假波益對面團友,帶波沖入自己龍, 都可以話人輸唔起, 唔肯進步. 你地真係好噁心, 黑都可以講到白,

咁你又唔好鬧晒所有內地人~
雖然好多人都有洗exp
好似果個後起之秀 柏hole 咁~

ps:11:37 佢地仲洗緊

回覆 keithleung1 的帖子

此人严重脑残,不解释。大惊小怪,你无限联想力真丰富,你又联想到政治上去了?你思想真封闭,真龌龊。
按你们的说法,这是我的自由,你NTMD管的也太宽了。现在是双倍经验,我合理运用规则,你又羡慕嫉妒恨了?
你没脑子所以想不到这种办法,悲哀啊!~
不过还真要谢谢,你要不截图我还真不知道,我当天胜绩是第一啊~~

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

bobo0077 發表於 13-2-15 02:26 PM

此人严重脑残,不解释。大惊小怪,你无限联想力真丰富,你又联想到政治上去了? ...

明明自己有問題,都可以理直氣壯話番人,你真係好撚野! e到係港服,唔該你身為大陸人之首就守下規舉, 正正常常玩隻game, 做個好榜樣

其實咁樣做對你黎講又冇影響,係最多唔見幾日高你幾個等級,洗數據隻隻遊戲都有嫁喇,不過唔係甚麼光彩的事情

玩過星曲WEB

梗都得

玩過星曲WEB

梗都得

洗經問題就係唔岩
會長都講到唔知錯咁
咁summer的大陸人就真係大哂
你地玩單機啦慢慢

上面那位應該是羽翼大哥吧,一直跟SUPERME有過節的會長吧?
你以前說道傻小子不會管團,一直說道來讓我們香港人進步?
我就看不出你有多麼的會管團,還不是一直跟對團的團長對罵,讓團員一直發言,自己就不出一言

你們有空搞洗經的工作?怎麼不去教一下新手??
我以前加入你們所謂的SUMMER青年軍1星期.團內真的有高手在嗎?
我有問題你們會有解答? 還是真的想一團獨大,這是舊事我就不提了

現在洗經驗是為了什麼?拿戰績?升等級?
你們這麼有技術,那還需要洗經驗升那幾個等級嗎?
有時間就希望你們做出教新手的行為,內地人在3.3有教過新手?我長期在玩3.3 怎麼沒看過?
不要跟我說一會又給說在(屈)斯負新手,你們真的有教嗎?還是只加入你們團才教?
如果是加入你們團才教,那麼請SUMMER的團長在這裡說清楚,別說來港澳服是為了讓我們進步
只是為了自己的私心.一團獨大.是不是有這麼想過,所有老玩家都一清二楚你們的行為

打假球,到跟SUPERME罵戰,到現在洗經 (為什麼你們總是做出這樣的行為呢?)
如果活動是為了讓你們洗經驗,那麼不如直接送吧!!! 反正都一樣

SUMMER團的內地高手,我自問不是你們對手,可是玩遊戲就請守規
而不是做出總是錯誤的事情,現在都有港人說你們洗經驗,希望不要再出現
國服是怎樣我不知道,現在排位賽你們一直在打假球,還要說我們輸不起?
未來下星期的個人排位,希望所有港人把他錄起來再拿出來分享打假球的事實
看這班高手還有什麼說話好說!!

想要不給人罵,就守規矩玩遊戲,

笑傲無雙

終於可以係2kf依到見到人啦 唔係成班護主_

比佢地洗到去40lv都冇用
隻game冇人玩就汁粒
d帳號一毫子都唔值
留番自己煲醋吧啦
呢隻game唔會有人咁傻仔收ac掛

其實本身就可以挑選對戰隊手與隊友,咁樣就唔算係遊戲漏洞,個人認為並無不妥,其實你地都可以打嫁,約埋8個一齊玩

輸唔起,見低lv就走,輸一場走曬,香港玩家比國內玩家情況更嚴重
天下烏鴉一樣黑,根本大家都有問題,自己做得好唔代表其他人都會跟你做,總會有人做老鼠屎
但香港玩家老鼠屎多過國內多多聲啦

衰d講句,人地可以好團結咁組埋一隊隊,香港呢?
成日話人打假波,片呢?錄低左先講啦
香港公會最易出現既情況就係小圈子,自己有自己玩,最好就係自己個隊最強
自己友都要向我稱臣

香港的敢講全部都冇搞小圈子,冇搞分化,冇打假波?

都係個句,退左game就收皮啦,關你q事咩

bobo0077 發表於 13-2-15 02:26 PM

此人严重脑残,不解释。大惊小怪,你无限联想力真丰富,你又联想到政治上去了? ...

合法唔等於一定係行為正確

大眾覺得唔接受

你可以再洗經
隻game玩完 你地自己慢慢玩單機
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 04:58 AM , Processed in 0.038099 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存