2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 虐殺組織<<血劊子>>正式成立,廣邀天下群邪加入 ...
樓主: damon49
go

[港服] 虐殺組織<<血劊子>>正式成立,廣邀天下群邪加入   [複製鏈接]

damon49 發表於 13-3-2 12:23 PM
我地唔講錢,只要系幫中兄弟有事,唔理咩人都一見即殺,另外,唐一,二,三你地系想自立門派定系點?

...

我支持幫內成員自由開拓業務,,,,只要在幹邪惡的事,,,,無違反我地理念,,,,同埋唐唇,,,唔好講到我地唔講錢講義氣咁正派咁款,,,,,我地<血劊子>只係為左共同爽殺而聚在一起既伙伴,,,,,唐陰

damon49 發表於 13-3-2 12:31 PM
我地聽人號令出擊有咩所謂,但系可憐無一個夠膽咁做的幫會,唔通九陰得番啲膽小如鼠的玩家?

...

並唔係每個入黎玩都係為左殺人 , 為殺而殺既人唔會得你地 , 但亦唔會全部人都係為殺而殺.

有人鐘意休閒玩 , 有人厭倦幫戰 ; 厭倦仇殺 , 厭倦殺黎殺去 ; 有人鐘意研究武功 , 喜歡切磋 ; 有人鐘意武俠 .鐘愛古風 , 冇人講過入黎九陰就係需要殺人 ; 無休止既仇殺最後只係帶黎疲倦 , 就好比趙子極最後只係一個漁夫 .

所以 , 唔殺 , 唔代表膽小如鼠

血劊子只係會殺新手

回覆 lung753951 的帖子

你想加入一齊玩?

血劊子在昨天成功斬下花音狗頭 , 熱烈恭賀。邪惡的你仲唔快啲加入,屠盡正義偽善撚。

幾多個血劊子可以殺死一個趙暈

kivloveyi 發表於 2013-3-10 18:06

<<音音殺後感>>
我地動用三個剌客潛入講狗幫地,,,原本諗住例行工事斷團練,,,遇見花音俾其他大幫打到坐船逃走,,,即刻游水尾隨佢架船,,,當時佢有80%血,,,一上岸佢對我地三個作出垂死還拖,,,佢好嬲,,,但係我唔痛,,,十秒內,,,佢已經變成一具冷冰冰既屍體,,,仲粒聲唔出,,,不咀炮,,,有違佢一直巴撚閉既媽咪性格,,,沉思中,,,,點知突然佢屍變原地痊癒,,,仲叫隻馬出黎想逃走,,,堂堂大幫主居然咁,,,新手都尚且奮戰到底,,,但佢,,,佢令我好生失望,,,又一剎那後,,,佢上唔到馬,,,連個馬鞍都掂唔到,,,無力地撤底死去,,,昨晚,我好黯然,,,我發現我地割下的,,,雖然的確是一個狗頭,,,但這狗頭不屬於一個幫主,,,狗頭的主人,,,只係一個新手,,,,,,,,唐陰

受到警告
kivloveyi 發表於 2013-3-10 18:06

<<音音殺後感>>
我地動用三個剌客潛入講狗幫地,,,原本諗住例行工事斷團練,,,遇見花音俾其他大幫打到坐船逃走,,,即刻游水尾隨佢架船,,,當時佢有80%血,,,一上岸佢對我地三個作出垂死還拖,,,佢好嬲,,,但係我唔痛,,,十秒內,,,佢已經變成一具冷冰冰既屍體,,,仲粒聲唔出,,,不咀炮,,,有違佢一直巴撚閉既媽咪性格,,,沉思中,,,,點知突然佢屍變原地痊癒,,,仲叫隻馬出黎想逃走,,,堂堂大幫主居然咁,,,新手都尚且奮戰到底,,,但佢,,,佢令我好生失望,,,又一剎那後,,,佢上唔到馬,,,連個馬鞍都掂唔到,,,無力地撤底死去,,,昨晚,我好黯然,,,我發現我地割下的,,,雖然的確是一個狗頭,,,但這狗頭不屬於一個幫主,,,狗頭的主人,,,只係一個新手,,,,,,,,唐陰

kobe.1943 發表於 13-3-11 03:11 PM
我地動用三個剌客潛入講狗幫地,,,原本諗住例行工事斷團練,,,遇見花音俾其他大幫打到坐船逃走,, ...

沖埋入人地幫地殺咁激~

damon49 發表於 13-2-20 08:45 PM
為完武俠夢 ? 想做正義?

依家先睇返原來你有覆過我
我行走九陰一向係人不犯我我不犯人,至於保護弱小我唔知會唔會,保護幫友就會既,咁好唔好戰就睇個人啦,我個人就係個比武切磋黨,咁雖然我就唔會話無交搵交打.但係都唔會否定你地既做法
只係想法唔同姐,咁樣諗唔知算唔算正義能啦~

卓大濕 發表於 13-3-12 01:47 PM
沖埋入人地幫地殺咁激~

因為佢地以為自己高人一等,狗眼看人低囉
個個人玩法都唔同,唔跟佢地個套就話人地正義撚,同中國個黨一樣,罪名都幫你諗埋 對你幾好

笑傲無雙

個幫多唔多人.

lung753951 發表於 13-3-12 02:19 PM
因為佢地以為自己高人一等,狗眼看人低囉
個個人玩法都唔同,唔跟佢地個套就話人地正義撚,同中國個黨一樣, ...

系啲正義撚講野都傻下傻下,講咩保護弱小,完全系只系開空頭支票,開所謂正義幫會,打啲無聊npc.自high.呢啲禁on9的行為。我地真系睇唔過眼,見到呢啲幫真系忍唔住要張佢地擊殺。

唐唇

tomake  邪惡能?  發表於 13-3-13 11:11 AM
卓大濕  或者人地係話保護弱小係幫會戈種呢= =  發表於 13-3-13 09:12 AM

好多人(各幫會都有,大幫會情況更什)從來都唔會保護弱小,新手村不時充斥以刷惡名義殺人既人,無數新手被殺,平時開住小號行到新手村都被人殺,從來唔見有人保護弱小。掛住唔可以亂殺人的名頭,你自己都話係名頭,所以僅僅只係名頭,係九陰,當幫會勢力大既時候,可以侍以惘為,橫行霸道,遇到細幫會/冇幫會既新手完全可以唔理,隨意擊殺,根本冇你所講既唔準亂殺人,有問題既係有冇殺到大幫會既人或者幫會夠唔夠強大。

卓大濕  手  發表於 13-3-13 11:50 AM
卓大濕  我覺得呢d可以叫樹大有枯枝,做呢d行為既始終係個人,但係掛住呢d名頭既大幫高層根本唔理呢個係事實,又或者係因為刷惡既人多數好戰,需要佢地做打  發表於 13-3-13 11:49 AM
已有 1 人評分Good 收起 理由
lung753951 + 1 有個幫都係掛住邪惡既名頭, 侍以惘為,橫行.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

真心血劊子其實應該殺d大幫,你殺d細幫有咩用?
你同你講個d所謂正義撚其實一樣都係偽善
欺善怕惡

一開始就話咩幫都殺,但係遊戲入面大家都知咩事

你有咩資格話人地係正義撚呢

聽就你門幫只打講武堂~他只是細幫..~可不可以打大幫呢..例如神判果D.~本人覺神判比較多人扮正義撚...他們成都搶鏢車~你不去打佢地?

有塊幫地都叫得細幫會

真係唔知點樣先叫做大幫  

20人又叫細幫 300人又叫細幫

回覆 火天使 的帖子

我眼見唔對路都走左啦,血劊子呢幾隻野咪就係夜X閣既人.
我主張正面打,佢地就要開分身扮邪惡幫會四圍打,其實轉移視線,
只係去尋仇,偷雞摸狗,低能撚幾個.

西門無缺 發表於 13-3-13 02:58 PM
回覆 火天使 的帖子

我眼見唔對路都走左啦,血劊子呢幾隻野咪就係夜X閣既人.

((壹))你都on799,9977既,,,成班講狗一味屈字缺,,,硬要話我地係分身,,,我地同夜月,醉意志同道合,特別好傾係咪唔得?,,,鐘意約埋一齊殺你地,清幫地又觸犯邊條大明律法?,,,成Q日打橫黎講既,,,你見過分身有學神行既未?,,,我為左日日完美斷你班契弟團練,,,晚晚同鳳思奶西,,,幾咁辛苦,付出幾多,,,全部都係為左你地班講狗,,,唔感動都算,,,仲要夾硬話我係分身,,,可怒也

((貳))樓上幾位兄台and爛癱,,,(第一)我地唔係欺善怕惡,就算係都無問題架,我地係邪道wor,唔係正義撚wor,,,諗清楚未,,,(第二)血儈子入面無葉問,,,唔好白痴sell我地一個打十個,,,我地做野一步一步黎,,,set個第一個目標有咩問題?,,,遂範遂範殺,,,講狗成300幾人,有地有托兒所都好意思話係細幫?咁可能我地幾十人係大幫但自己唔知,,,,話埋俾大家聽,,,<<我地首要大任係要打到講狗失去幫地,任何幫會奪之我地都歡迎!要佢地無家可歸!做流浪狗!!>> 音音不死不休!                唐陰

卓大濕  晚晚同鳳思奶西真係笑左 : )  發表於 13-3-13 04:19 PM

我地係睇完呢個post跟住決定一定要殺,,,因為睇完呢段野真係好嬲好憤怒!!咁益智既幫同幫主!如果你地無感覺既!!!我無話可說!!!!
http://www.2000fun.com/thread-5277358-1-3.html

kobe.1943  卓兄  發表於 13-3-13 06:02 PM
kobe.1943  貞兄,呢d咪叫偽善,虛假,做作  發表於 13-3-13 05:55 PM
卓大濕  睇多一次似乎有開新號做勢,指既係一人多號....  發表於 13-3-13 05:16 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:42 PM , Processed in 0.058316 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存