2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 虐殺組織<<血劊子>>正式成立,廣邀天下群邪加入 ...
樓主: damon49
go

[港服] 虐殺組織<<血劊子>>正式成立,廣邀天下群邪加入   [複製鏈接]

回覆 唐二 的帖子

重申!
我地打機唔係為錢,只為樂趣而已。

我們的立場是:「忠義放兩旁,利字放中間。」比得起錢連你們兩位我們都殺。我們是有組織地不升內功,以低級內功偷襲出擊,講求團隊合作性,出類以下不主動,不打卦機,見到幫主、副幫、堂主、護法走過即打,可解手養!!無難度有咩好玩。

回覆 唐二 的帖子

我都支持你地,,,夠邪,,,問天你不應阻止/譴責,,,作為真正邪道理應利字當頭,,,你d囗吻唔該唔好咁似正義撚,,,唐氏唔洗理佢繼續do,,,,仲有我想你地帶音音個頭俾我,,,自己友收平d,,,報個價黎,,,,,唐陰

打機就打機啦 講乜經

回覆 lotakkit 的帖子

幫主說 : 針殺講武狗將無止境進行下去,,,唐陰

十分欣賞貴幫會風格,江湖本應快意斬恩仇。

卓大濕  呢度我不得不講一句,快意斬恩仇只係主角自己同自己講....比你斬戈個絕對唔會就咁算數  發表於 13-3-22 11:20 AM

笑爆咀,呢幾條蛋散仔,血劊子既唐陰 唐唇 謬問天入返晒夜月閣啦已經.
佢地3個根本就係夜月閣既人,受佢地個主人指使,出去開幫會,然後就攪人.
後來佢地3個蛋散屎忽痕去人地rc的時候,比人檢視,發現佢地3個都係夜月閣rc會員,
夜月呀夜月,做咁多偷雞摸狗野做咩呢?
唔只呢樣,仲有其他野要爆,話說,夜月閣表面同無雙神判高登fd,點知,夜月係幫頻唱
其中一個友幫多on9仔
然後叫熾殤甩無雙,痴邪教!今晚佢地會打英雄堂幫地,作用係做籌碼同邪教傾同盟!
但係,琴日夜月又有人係幫頻話邪教d人on9,話邪教d人以為自己好串,其實9唔搭8!
呢個夜月真係堅!

血劊子D人既人影都無

唉,呢貼已死

江湖敗血《血劊子》

本幫會如無必要,不會搞團練,打禁地,做任務呢d悶野(盡可能避免)也不稀罕幫地呢d無厘頭野,主要活動會每晚組隊在大江南北選點殺人,主力打殺正義撚,行動迅速,有系統,有團隊合作地進行刺殺,殺完即閃,有援軍閃,唔夠殺閃,爆殺戮閃,不留戀,不咀炮,務求做到山賊式的存在,正義撚的惡夢
招收幫眾lv高底都無所謂,歡迎邪惡新手,魔道高人,不會有任何障礙,只要求一班有相同理念,相同諗法的反派朋友一齊爽快殺爆正義撚  ((有RC))  現招請同有邪惡的心,不怕死同時想追求刺激玩意的你加入我地,開拓九陰新玩法(應有玩法),分享殺趣。
        重提幫規:撥亂反正,絕殺偽善,離我道者不為友,非友則敵即殺之,執行殺道悟殺禪,非我族類,人皆可殺,彰顯我幫大義,若有叛兄弟者,必死於千刃之下            

正邪失衡         邪道速密 : 唐陰  /  唐唇

讚5 噓0  

damon49 發表於 13-2-16 07:48 PM
江湖敗血《血劊子》

本幫會如無必要,不會搞團練,打禁地,做任務呢d悶野 ...

講咁撚多,原來吹水精,夜月閣D分身

ed 係咪叫 天網恢恢,疏而不漏

解釋 指犯罪者難以永久逍遙法外,終究要接受法律的制裁。法網恢恢,疏而不漏,作姦犯科的人切莫心存僥倖。

@@夜月仔 仲係唔係正義撚的惡夢HAHAHAHAHAHA

為求完成殺狗大任,,,,,,,,,,,,,,,,,血儈子各自投入各幫會,,,,,,,,,,,,,,,,,,講武狗,,,,,,,,,,,,,,,保證無得訓,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,唐陰

回覆 kobe.1943 的帖子

個笑話ok好笑

巴打 我留意左你好耐
你真係好幽默
我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍
錯 應該係100倍先岩
估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力
我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀
塞返落個肚到
你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?

回覆 kobe.1943 的帖子

我都比你唐陰唐唇呢兩條騎尼怪,攪到笑到收唔到聲,
怎麼可能,有咁ON膠既人?

依個幫愛圍攻, 對方人多時候佢地就閃, 對方部份人走左就再圍攻

只地的目標係消滅講狗,他日去向如何,都係味知之數.

另外,我地本身唔係夜月人,但我地都好佩服佢地殺狗精神

damon49 發表於 13-3-25 02:32 AM
只地的目標係消滅講狗,他日去向如何,都係味知之數.

另外,我地本身唔係夜月人,但我地都好佩服佢地殺狗精神 ...

你知唔知個醜字點寫?
喔!
唔好意思!你地係小丑!丑字識,可能醜字真係唔鬼識!
高估左你地!

回覆 s200211060 的帖子

想問下,,,,你咬住果粒係士多啤梨定荔枝,,,,如果係荔枝既話,,,,我唔介意同你做個朋友請你食,,,,,我d貨好鮮甜,,,,,唐陰

回覆 sukilam 的帖子

講武狗,,,,你地仲吠乜撚?而家咁多範都打你地,,,你地都擺唔耐架啦,,,打到幫地都唔唔敢返,,,日日係蘇州草堂度團練,,,其他路人行過,都心里笑柒你,,,你地醜唔醜?,,,花音俾我地唐陰唇殺幾次,,,,你地醜唔醜?,,,,連個幫主都係人妖,,,,,你地又醜唔醜?,,,,九陰玩唔起,,,,轉玩2000funs,,,,搞onJ小動作,,,,,你地有幾撚正義?,,,,,扮正義撚既代價,,,,係時候要你班仆街黎找數,,,,等收野啦,,,,,唐陰
已有 1 人評分威望 收起 理由
c396437 -10 嚴禁惡意攻擊

總評分:  威望 -10   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:56 PM , Processed in 0.058417 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存