2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 TERA 小心大騙子又再出動 w41805290 請管理員正視避免再有人 ...
go

[消息情報] 小心大騙子又再出動 w41805290 請管理員正視避免再有人受害 [複製鏈接]

http://www.2000fun.com/forum-red ... 0-pid-85729645.html
http://www.2000fun.com/forum-red ... 2-pid-85212970.html
SKYPE ID : ricky64671 / huck1030
e-mail:huckhuck1030@hotmail.com
此人已在2KF呃左好多人 暫時已知係2KF用得最多黎呃人既係w41805290
多位受害人已報警處理 請小心
如果有人想收/買你AC 但只限SKYPE/MSN,唔比你電話/WTSAPP, 打字係錯別字(e.g :係度變係杜)
扮入左數叫你CHECK 佢會拎受害人既身份證/入數紙  有70%就係呢條友
依家已經由CID接手,相信此人係大陸人 各位賣/買家小心!!!!

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

以為online game行騙告唔入呀
咪傻啦 我有朋友比人呃呀
報左警 條友判左入勞教6個月呀
Btw我的朋友不是我

RECALL.凌  讚同+1 等呢d不法分子以為網上呃人就無事 最好拉哂佢!  發表於 13-2-22 01:13 PM

我吊咩  . 我19號放左AC比佢 佢比左張網上入數收據比我 ( 有埋佢 銀行號碼) 我3個工作天都未收到錢 NOW佢潛左水 .
總之上網CHECK左佢名先 !

呢d人真係唔可以放過! 以前我都試過係其他game比人呃錢, 雖然只係100蚊, 但d人連100蚊都呃都真係冇野好講! 各位受害者一定要出黎提供資料指證佢, 唔好再比佢周圍呃人啦!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 03:09 PM , Processed in 0.055441 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存